Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγέλλουμε την ραγιαδίστικη εξωτερική πολιτική των Αθηνών

Ούτε μια λέξη δεν είπε ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος για την τουρκική κατοχή στη Κύπρο κατά την συνάντηση του με τονΝταβούτογλου στην Άγκυρα.
Τι θα έλεγε άλλωστε , ποια είναι η γραμμή των Αθηνών πάνω στο εθνικό πρόβλημα της Κύπρου ; Είναι η γραμμή της λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας στην οποία η Τουρκία αντιπαραθέτει το Ναι που είπε το κατοχικό συνονθύλευμα στο σχέδιο Ανάν. Κάπως έτσι κλείνει η συζήτηση και αναμένουμε τις εξελίξεις στα πλαίσια του “μοιραστήκαμε τις απόψεις μας” όπως δήλωσε ο Νταβούτογλου , αναφερόμενος όχι στο κυπριακό αλλά στην Ανατολική Μεσόγειο , δείχνοντας έτσι πως η Τουρκία βλέπει το κυπριακό ως ένα μέρος του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ευρύτερη περιοχή.

Η ελληνική εξωτερική πολιτική ευθύνεται για το κατάντημα του εθνικού μας προβλήματος . Στην ουσία αφήνει την Τουρκία να παίζει ανενόχλητη στη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και εκλιπαρεί συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την νέο-οθωμανική Τουρκία.
Η Ελλάδα υποταγμένη στους ξένους τοκογλύφους και αρνούμενη να επιχειρήσει μια εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση στη βάση της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα , ανοίγει τις πύλες στη Τουρκία . Υποτάσσεται με αυτό το τρόπο στην νέο-οθωμανική επιρροή και κυριαρχία.
Αυτή θα είναι η τραγική κατάληξη της παραμονής στην ευρωζώνη και της τυφλής υποταγής στα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Καταγγέλλουμε την ραγιαδίστικη ελληνική εξωτερική πολιτική που συμπαρασύρει και την Κύπρο στον κατήφορο της καταστροφής.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ