Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο μονόλογος των επίλεκτων της Ζυριχικής δικτατορίας


Από την περασμένη Παρασκευή 8-Φεβρουαρίου 2013 , τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , ιδιωτικά και δημόσια , σταμάτησαν να καλούν τον υποψήφιο Λουκά Σταύρου σε εκπομπές τους ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα “δημοκρατίας” .
Δικαίωμα λόγου από εκείνη την ημέρα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή όπου τελειώνει η προεκλογική περίοδος , έχουν κυρίως οι τρεις “βασικοί” υποψήφιοι , Αναστασιάδης , Μαλάς , Λιλλήκας .
Αυτή είναι η δημοκρατία τους . Ένας μονόλογος των επίλεκτων του συστήματος που δήλωσαν μέσα από τα προγράμματα τους :
  • Υποταγή στο σύστημα του ευρώ .
  • Υποταγή στο ντόπιο εκκλησιαστικό-ιδιωτικό ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην ανακεφαλαιοποίηση του με υποθήκευση του εθνικού πλούτου και της λαϊκής εργασίας .
  • Υποταγή στη τρόικα και στο μνημόνιο .
  • Υποταγή στην γραμμή της δικοινωτικότητας και της ομοσπονδίας με διζωνική (Μαλάς – Αναστασιάδης) ή πολυπεριφερειακή ποσοστοτική συμμετοχή στη διοίκηση των έξι “πολιτειών”!!! (Λιλλήκας ) .
  • Υποταγή στα σχέδια επέκτασης της κυριαρχίας του Ισραήλ στη Κύπρο.
  • Υποταγή στα σχέδια του ευρωπαϊκού συστήματος για περισσότερα ανοίγματα και συνεργασίες με την Τουρκία που θα παρακάμπτουν την Ελλάδα και θα μετατρέπουν την Κύπρο σε επαρχία της Τουρκίας.
  • Υποταγή στα σχέδια συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ με το κατοχικό μόρφωμα.
  • Υποταγή στο απεχθές κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης.

Ο δικτατορικός αυτός μονόλογος διανθίζεται μάλιστα με αλληλοκατηγορίες για σκάνδαλα και πλουτισμό από εκμετάλλευση πολιτικών αξιωμάτων που είχαν κατά καιρούς δύο εκ των υποψηφίων ( Λιλλήκας – Αναστασιάδης ) .
Το κλίμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ξένες δυνάμεις επιχειρούν να οδηγήσουν τη Κύπρο και τον λαό της σε μια κατάσταση υποτέλειας , με την βοήθεια ντόπιων πολιτικών μειοδοτών και προδοτών.
Αν ο λαός δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την κατάσταση και να δει που τον οδηγούν οι εκλεκτοί του κατεστημένου , τότε είναι άξιος της τύχης του.
Είμαστε πεπεισμένοι πως αν μέσα από αυτές τις εκλογές το εθνικοκοινωνικό κίνημα βγει δυναμωμένο , μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να ακυρώσουμε τα σχέδια των εχθρών της Κύπρου και του ελληνισμού , εντείνοντας την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους προδότες .
Με γνώση και αποφασιστικότητα , με ιδεολογική συγκρότηση και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων της κοινωνίας μας , μπορούμε να ανοίξουμε νέα προοπτική και να οδηγήσουμε την πατρίδα σε μια νέα , αναγεννητική , αναπτυξιακή και απελευθερωτική πορεία.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.