Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Θα απολογηθείτε για την εσχάτη προδοσία του 2004


Ο Λιλλήκας επικαλείται το δημοψήφισμα του 2004 και το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον Αναστασιάδη ο οποίος τάχθηκε υπέρ του σχεδίου Ανάν , γραμμή που ακολούθησε και ο Μαλάς.
Αποσιωπούν βέβαια την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που έλαβε χώρα το 2004 με το διπλό δημοψήφισμα όπου εγκαινίαζε δύο εκλογικά σώματα και παρέπεμπε σε δύο λαούς και με την πολιτοποίηση των εποίκων οι οποίοι αφέθηκαν να λάβουν μέρος σε αυτό το δημοψήφισμα και να αποφασίσουν για το μέλλον της πατρίδος μας.
Αυτό το έγκλημα εσχάτης προδοσίας χρεώνεται στην κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου της οποίας ο Λιλλήκας υπήρξε μέλος του υπουργικού συμβουλίου. Ευθύνη φέρουν επίσης όσοι ανήκαν τότε στη κυπριακή βουλή μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αναστασιάδης.
Λιλλήκας και Αναστασιάδης μαζί με το υπόλοιπο προδοτικό πολιτικό κατεστημένο πρέπει να απολογηθούν για αυτό το έγκλημα. Οι κύριοι αυτοί θα έπρεπε να είναι υπόδικοι και όχι υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας.
Δώστε δύναμη στην εθνικοκοινωνική υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου για να έρθει η μέρα της κάθαρσης που θα σηματοδοτήσει τη πορεία προς την απελευθέρωση.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.