Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Αυτές τις ώρες που η Ελλάδα δοκιμάζεται, που τα παχύδερμα του συστήματος τύπου Πάγκαλου κραδαίνοντας τους στυγερούς μηχανισμούς των κουκουλοφόρων, απειλούν με νεκρούς , τούτες τις ώρες που το σύστημα καταβάλλει προσπάθεια να απωθήσει τον αγανακτισμένο λαό και να σβήσει τη φλόγα της δίκαιης εξέγερσης, απαιτείται να πυρποληθεί ο κόσμος του συστήματος στα βαθύτερα ριζώματα του. Και αυτά τα ριζώματα βρίσκονται μέσα στην ελληνική κοινωνία και αποτελούν τον σύνδεσμο στην έξωθεν τυραννία του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους.
Είναι εύκολο να ρίξουμε τις ευθύνες στους ξένους. Αυτό επιθυμεί η εσωτερική δικτατορία. Να ξεχάσουμε την εσωτερική τυραννία και να ψάχνουμε τους εχθρούς στο πουθενά .
Το ερώτημα είναι αν η συνείδηση μας ωρίμασε σε τέτοιο βαθμό που κατανοεί και επιθυμεί την απελευθέρωση της κοινωνίας μας από τη δουλεία του τόκου , από το διεθνές και ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αν όχι τότε η ζωή συνεχίζεται όπως την ξέραμε.
Αν όμως θέλουμε πραγματική ελευθερία δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στη σχέση του θεσμού που αντιπροσωπεύει την πνευματική κατάσταση του ελληνισμού , που δεν είναι άλλος από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ , με αυτή την χρηματοπιστωτική τυραννία. Η εκκλησία είναι η δύναμη που επιβάλλει την πνευματική συναίνεση του λαού στην τυραννία όντας η ίδια μέρος αυτού του δουλοκτητικού συστήματος. Τα ιερατεία κατάφεραν να μεταφέρουν τον «θεό» από τους τρούλους των εκκλησιών στους τρούλους των τραπεζών. Αφού κατόρθωσαν να επιβάλουν πρώτα μια εβραϊκή παράσταση του κόσμου στον ελληνισμό και να τον γονατίσουν πνευματικά , μετέτρεψαν στη συνέχεια αυτή την υποταγή σε υλική απομύζηση και καταλήστευση του πνευματικώς υπόδουλου ελληνισμού. Η εκκλησία είναι ένας θεσμός τυραννίας , πρώτα γιατί μας επέβαλε πνευματική τυραννία και έπειτα υλική.
Τι χρειάζεται λοιπόν ο ελληνισμός . Πρώτα από όλα αν έμεινε μέσα του ψυχή , να μεταφέρει την ιδέα του θεού από τους τρούλους των τραπεζών στο ταπεινό εικονοστάσιο και ως λαός ευσχήμων να διαχειριστεί ο ίδιος την περιουσία της εκκλησίας.
Συνακόλουθα να απαιτήσει την αναθεώρηση του δόγματος . Το δόγμα αυτό που επέβαλαν οι ρωμαίοι αυτοκράτορες για να υπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνισμό. Ο ελληνικός λαός έχει τώρα το δικαίωμα ως εξουσιαστής του εαυτού του να αναθεωρήσει το δόγμα. Να αποτινάξει την εβραϊκή ιδέα της εκ του μηδενός δημιουργίας και να επαναφέρει στην εθνική συνείδηση τον ελληνικό διάκοσμο στη σχέση του με την ελευθερία του ανθρώπου να τον προσεγγίζει και ερμηνεύει. Να αποκηρύξει τις οικουμενικές συνόδους που επέβαλαν την εβραϊκή παράσταση και καταδίκασαν και καθύβρισαν την ελληνική σκέψη. Τότε μόνο ο χριστιανισμός θα καταστεί συμβατός με την ελληνική ουσία και την ελληνική ψυχή.
Αυτή τη μεγάλη επανάσταση οφείλει να κάνει ο έλληνας για να ξανάρθει στο προσκήνιο της ιστορίας και να γίνει πάλι ο πνευματικός ηγεμόνας της ανθρωπότητος.
Λουκάς Σταύρου.