Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος φαίνεται να έχει πολλούς άσσους στα μανίκια του.
Από την κυβέρνηση διευρυμένης συναίνεσης , συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης, τη απαιτήσει της τρόικας , περάσανε στον ανασχηματισμό ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν με γελοίες παραιτήσεις το σενάριο των εκλογών.
Νομίζουν ότι αν πάνε στις εκλογές το ταχύτερο δυνατό θα υφαρπάξουν μια περιορισμένη λαϊκή εντολή πριν κατορθώσει το κίνημα των αγανακτισμένων να βγει μπροστά με ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να διεκδικήσει την συναίνεση του λαού σε αυτό. Ελπίζουν πως ο αγανακτισμένος λαός θα απομονωθεί στην αποχή και έτσι αυτοί θα κυβερνήσουν τη χώρα με το 30 - 40 % των συμμετεχόντων στις εκλογική διαδικασία.
Αν όμως στις εκλογές δεν εκφραστεί ελεύθερα και με ίσους όρους επικοινωνίας προς το λαό το κίνημα των αγανακτισμένων ελλήνων , τότε η ρήξη με το κατεστημένο θα είναι αγεφύρωτη και θα οδηγήσει κατ’ ανάγκη σε σκληρότερες μορφές σύγκρουσης. Πράγμα που γνωρίζουν πολύ καλά και μεθοδεύουν την πολύμορφη αντιμετώπιση του.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες εάν το κίνημα των αγανακτισμένων επαναπαυθεί στις πλατείες και δεν προχωρήσει σε σύνταξη σχεδίου και συνόλου προτάσεων που θα δίνουν στη χώρα μια προοπτική ελπίδας και ανασύνταξης των παραγωγικών της δυνάμεων , θα συρθεί στις ράγες των σκοτεινών σχεδίων της ξενοκρατίας.
Με συνθήματα και αοριστολογίες δεν κυβερνάται η χώρα. Έχουν ιστορική ευθύνη οι συμμετέχοντες να πουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει και να βγουν μπροστά να ηγηθούν της εθνικής πορείας. Η γνώση υπάρχει . Εκείνο που απουσιάζει είναι ατσάλινη θέληση που θα μετατρέψει την λαϊκή αγανάκτηση σε επαναστατική σύγκρουση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ