Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ


Ο εθνικοκοινωνισμός δεν αποτελεί μέρος του κυρίαρχου συστήματος , ούτε εντάσσεται στο φάσμα του ιδεολογικο-πολιτικού κατεστημένου που προσδιορίζεται από την άκρα αριστερά , την κεντροαριστερά , το κέντρο , την κεντροδεξιά και την άκρα δεξιά.
Ο εθνικοκοινωνισμός είναι μια άλλη πρόταση που αποσκοπεί στη ριζική αναθέσμιση της κοινωνίας , ώστε να επανατοποθετηθεί ο ελεύθερος άνθρωπος ως θεμελιώδης αξία της εθνικά προσδιορισμένης κοινωνίας . Η σχέση ελευθερίας και εθνικής ελληνικής συνείδησης θα δώσει το αληθινό νόημα στη λαϊκή βούληση για να θεμελιωθεί μια πραγματική δημοκρατία , μια ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα αποτρέπει με την άμεση συμμετοχή του πολίτη, την συσσώρευση εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια που από τη φύση της μεταβάλλει το λαό σε μάζα υπηκόων και ειλώτων.
Ο αγώνας που διεξάγουμε κατά του δουλοκτητικού συστήματος του σοσιαλκαπιταλισμού και των πολιτικών του εκφάνσεων , απαιτεί γνώση υψηλού επιπέδου , γνώση του συστήματος της τυραννίας αλλά και της δικής μας ιδεολογίας . Απαιτεί επίσης επίγνωση των δυσκολιών και των κινδύνων που συνεπάγονται της υψίστης τιμής να είσαι έλληνας εθνικοκοινωνιστής.
Κάθε συμβιβασμός με το εθνοκτόνο σύστημα είναι ανεπίτρεπτος και καταδικαστέος από όπου και αν προέρχεται.
Η επανάσταση θέλει ανθρώπους ασυμβίβαστους . Από τη φλόγα της θέλησης τους θα ανατείλει ο καινούριος κόσμος του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού.
Κανένας συμβιβασμός , αδιάκοπος πόλεμος κατά της τυραννίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ