Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟ


Το ΕΥΡΩΚΟ είναι το κόμμα εκείνο του πολιτικού κατεστημένου, που λεκτικά τάσσεται κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας , αντιπαραθέτοντας σε αυτή τη λεγόμενη Ευρωπαϊκή λύση. Τι εννοούν με τον όρο αυτό ποτέ δεν μας έχουν ξεκαθαρίσουν.
Καταλαβαίνουμε όμως ανάμεσα στις αοριστίες και τις γενικολογίες που χρησιμοποιούν πως αποδέχονται ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. Διότι αν δεν το δέχονταν αυτό , προς τι θα ζητούσαν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ;
Σε μια λύση πραγματικής δημοκρατίας , όπου οι έλληνες πρόσφυγες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και οι τουρκοκύπριοι μέτοικοι στα δικά τους , όπου θα υπάρχει μια διοίκηση και μια κυβέρνηση που θα εκλέγεται πλειοψηφικά από το σύνολο του λαού, δεν είναι αυτονόητη η ελεύθερη διακίνηση; Προφανώς για το ΕΥΡΩΚΟ δεν είναι. Διότι ελεύθερη διακίνηση απαιτείς όταν παραχωρείς έλεγχο και διοίκηση σε μια εδαφική ζώνη. Το ένα δεν μπορεί να τεθεί χωρίς το άλλο.
Από τη στιγμή όμως που αποδέχεται κάποιος τουρκική διοίκηση επί εδάφους σημαίνει αποδέχεται ταυτόχρονα τουρκική κοινότητα και όχι τουρκοκυπριακή μειονότητα. Αποδέχεται δηλαδή τους όρους του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης ως εάν αυτοί οι όροι να έχουν τεθεί από τον θεό και να μην έχει το δικαίωμα ο λαός να τους αμφισβητήσει. Αποδέχονται με λίγα λόγια τους όρους που έθεσαν οι κατακτητές και οι προδότες στη Ζυρίχη , ως πρωταρχικό δίκαιο που οι ραγιάδες οφείλουν να το προσκυνήσουν.
Έτσι λοιπόν το ΕΥΡΩΚΟ , αποδέχεται και την διζωνικότητα και την δικοινοτικότητα. Κατά συνέπεια για να προκύψει ενιαίο κράτος είναι ανάγκη να τεθεί μέσα από την ομοσπονδία. Από το σημείο αυτό αρχίζει η αντιπολίτευση κατά των υπερπροσφορών Χριστόφια σε συντονισμό με την ΕΔΕΚ και τους πατριδοκάπηλους του ΔΗΚΟ. Για αυτό ο κ. Κουτσού επινόησε τον όρο της ορθόδοξης ομοσπονδίας . Εννοεί με αυτόν την ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ χωρίς τις υπερπροσφορές Χριστόφια. Για αυτό επίσης ο κ. Σιλλούρης καλεί την κυβέρνηση να καταγγείλει τη Τουρκία στα Ηνωμένα Έθνη , που με τις τελευταίες προτάσεις Έρογλου εγκαταλείπει την ομοσπονδία και απαιτεί συνομοσπονδία , προτείνοντας επιπρόσθετα να μην εγκαταλειφθούν οι συνομιλίες αλλά να αναζητηθεί δι’ αυτών κοινή βάση συζήτησης.
Κύριε Συλλούρη , όταν δώσετε διοίκηση των τούρκων στο κατεχόμενο βορρά θα επιτρέψετε στα εκατομμύρια της Τουρκίας να μπαινοβγαίνουν στη Κύπρο , να διακινούνται εις όλη την έκταση της και να εγκαθίστανται ανενόχλητα. Έτσι θα συμβάλετε και σεις , πολιτικοί μασκαράδες του ΕΥΡΩΚΟ , ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΌ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, ξεσκεπάζει την απάτη σας και σας καταγγέλλει στο λαό ως το πιο ύπουλο ανάχωμα του πολιτικού κατεστημένου που σκοπό έχει να συγκρατήσει κάποιους ψηφοφόρους μέσα στο σύστημα της ανακύκλωσης της παρακμής.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ