Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Πίσω από το παραπέτασμα του στάτους κβο


Τα ψέματα τελειώνουν. Το προδοτικό κατεστημένο που ανέδειξε η Ζυρίχη έκανε τα πάντα για να αναβαθμίσει το κατοχικό μόρφωμα και να ριζώσει για πάντα στην Κύπρο την κατοχή που θα αποτελέσει προγεφύρωμα για επέκταση της Τουρκίας σε ολόκληρη την Κύπρο.

Στην βιτρίνα της μπουρδελοκοινωνίας τους με τα κοπάδια των διεφθαρμένων να τρώνε με χρυσά κουτάλια , εμφάνιζαν την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος ως πολιτική διατήρησης του στάτους κβο και απέκρυψαν την προδοσία με την φτηνή προπαγάνδα της απαξίωσης του κατοχικού μορφώματος υπό την ετικέτα του  “ψευδο”.
Ψευδοκράτος , ψευδοαστυνομία , ψευδουπουργός κλπ. Με αυτήν την κωμική προπαγάνδα διασκέδαζαν τις “ανησυχίες” της “ελληνοκυπριακής κοινότητας” που επίσης κολυμπούσε μαζί με το κομματικό κατεστημένο στα βρώμικα κανάλια της διαφθοράς.
Τι έχουν να πουν τώρα που το αίσχος φτάνει στο τέλος του και το κατοχικό μόρφωμα βρίσκεται προ των πυλών της διεθνούς αναγνώρισης , βαδίζοντας ήδη την οδό της εμπράγματης προσάρτησης του με την Τουρκία , τι έχουν να πουν τώρα που αποδεικνύεται ότι το λεγόμενο στάτους κβο ήταν το παραπέτασμα όπισθεν του οποίου  η Τουρκία πραγματοποιούσε βήμα προς βήμα τα σχέδια της ;
Το πρόβλημα είναι που ότι και να πουν,  ο λαός τους στηρίζει και τους προστατεύει και ούτε δέχεται ιδέες και προτάσεις που θα άλλαζαν την κατάσταση.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ