Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Φυλλάδιο της Δέσμης Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου “ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”



Φυλλάδιο της Δέσμης Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου “ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”
Δημοσιεύουμε το φυλλάδιο της ΔΕΣΜΗΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - Δ.Ε.Κ., που διανεμήθηκε χθες στην Λεμεσό.
Στην Δέσμη Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου συμμετέχει μεταξύ άλλων εθνικοεπαναστατικών δυνάμεων και το Ε.ΔΗ.Κ..

ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας
Η τύχη της πατρίδας και της κυπριακής δημοκρατίας βρίσκεται στα χέρια επαίσχυντων προδοτών.
Οι συνομιλίες που διεξάγουν οι κυβερνώντες με τους αντιπροσώπους του κατοχικού μορφώματος καταργούν και εκμηδενίζουν την υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και παράνομα υποστασιοποιούν τις λεγόμενες κοινότητες. 
Στόχος των προδοτικών συνομιλιών είναι να μετατρέψουν τις κοινότητες σε συνιστώντα μορφώματα ( κρατίδια ή πολιτείες) ενός συνομόσπονδου εκτρώματος, ενταφιάζοντας την κυπριακή δημοκρατία.
Οι ίδιοι οι κυβερνώντες την κυπριακή δημοκρατία αντί να την υπερασπίζονται την υποσκάπτουν και την καταργούν έμπρακτα.
Οι κατάπτυστες συνομιλίες μεταξύ προδοτών και κατακτητών θα εκβράσουν στο άμεσο μέλλον ένα νέο τερατώδες σχέδιο “λύσης” το οποίο θα δώσουν σε δημοψήφισμα.
Το σχέδιο αυτό θα τεθεί τελεσίδικα χωρίς να εκτεθεί προηγουμένως σε λεπτομερή διαβούλευση με τον λαό.
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί εσπευσμένα ώστε να αιφνιδιάσει την λαϊκή βούληση με κενά συνθήματα που θα επισκιάσουν και καμουφλάρουν το ξεπούλημα της πατρίδος και την τελική αναγνώριση της κατοχής.
Στο δημοψήφισμα εφόσον θα είναι απούσα η κυπριακή δημοκρατία καθ’ υπόσταση και κυριαρχία, θα διαχωριστεί το ενιαίο του λαού σε δύο εκλογικά σώματα που ισοδυναμούν με δύο συνταγματικά υποκείμενα και δύο λαούς, γεγονός που υποστασιοποιεί το κατοχικό μόρφωμα εκ των προτέρων και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Στο προδοτικό δημοψήφισμα δεν θα υπάρξει ένα ενιαίο εκλογικό σώμα με νόμιμα έγγραφα της κυπριακής δημοκρατίας αλλά με έγγραφα του κατοχικού μορφώματος που θα συμπεριλαμβάνουν και τους έποικους και με αυτό τον τρόπο θα νομιμοποιούν το έγκλημα του εποικισμού αυθαίρετα και αντίθετα από την διεθνή περί μαζικού εποικισμού νομιμότητα.
Το προετοιμαζόμενο δημοψήφισμα θα είναι παράνομο τόσο ως προς την κυπριακή δημοκρατία όσο και ως προς την διεθνή νομιμότητα.
Το παράνομο και προδοτικό δημοψήφισμα θα είναι πράξη βίας κατά του λαού και πράξη βίαιης διάλυσης της υποστάσεως της κυπριακής δημοκρατίας που θα αναδεικνύει το κατοχικό μόρφωμα σε κρατίδιο και νόμιμο εργαλείο του τουρκικού επεκτατισμού.
Πολίτες, σας καλούμε να αντισταθείτε σθεναρά στην βία των προδοτών και στην επέκταση της τουρκικής κατοχής σε ολόκληρη την Κύπρο.
ΟΧΙ στις προδοτικές συνομιλίες.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που θα καταργήσει τελειωτικά την κυπριακή δημοκρατία είτε επικρατήσει το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ.


ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΔΕΣΜΗ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - Δ.Ε.Κ.