Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: πρόταση ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ


Αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση μας του Νοέμβρη 2013 όπου προβλέποντας τις κινήσεις των προδοτών προτείναμε την στρατηγική της εθνικής αντίστασης η οποία περιλαμβάνει:

1. ΔΙΑΦΩΝΙΑ και κατάθεση πρότασης υπεράσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας και του πολιτεύματος της πραγματικής δημοκρατίας προς όλα τα διεθνή φόρα.
2.ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις μεθοδεύσεις των γραικύλων μειοδοτών και στη κατοχική διοίκηση τους.
3.ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με όλα τα μέσα με το σύστημα των προδοτών.
4.ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, από το νέο τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα, αν τελικά επιβληθεί μέσω της πολλαπλής βίας που ασκείται στον λαό.
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αναζητήσουμε συμμάχους (ίσως την Ρωσία) για να υπερασπιστούμε την κυπριακή δημοκρατία , με πολύμορφο πόλεμο κατά των κατακτητών και των προδοτών. Όταν θα έχουμε δική μας αστυνομία και δικό μας στρατό, τότε θα μιλήσουμε σε άλλη γλώσσα με τα χτικιά που σέρνονται στη γη μας και καταστρέφουν τα σπαρτά μας.


Φωτιά και τσεκούρι σε κατακτητές και σε προδότες. 
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Η προοπτική της ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ από το προετοιμαζόμενο τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα


Αν το ενδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο σε συνεργασία με τους τούρκους κατακτητές προχωρήσει είτε μέσα από εμπράγματες κινήσεις είτε με την κατάθεση σχεδίου προς δημοψήφισμα με τον γνωστό προδοτικό τρόπο του διπλού δημοψηφίσματος του 2004 με την συμμετοχή των εποίκων , ώστε να επιβληθεί στην Κύπρο ένα τουρκοσυνεταιριστκό μόρφωμα που θα αποτελεί μετατροπή του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο απεχθέστερο κατακτητικό σύνταγμα που θα περιλαμβάνει τα δεδομένα της πρωτογενούς αδικίας της τουρκικής εισβολής , δεν έχουμε καμία υποχρέωση εμείς οι διαφωνούντες να το αποδεχθούμε .

Σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα εμείς οι διαφωνούντες δεν θα συμμετέχουμε αλλά θα το πολεμήσουμε ως παράνομο και προδοτικό.
Δεν θα αποδεχθούμε επίσης κανένα “δίκαιο” που θα νομιμοποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο την εισβολή και τα παράγωγά της ή που θα απεμπολεί εκ προοιμίου το ύπατο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.
Στην πορεία προς το τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα που προετοιμάζουν οι προδότες και οι κατακτητές εμείς απαντούμε με εθνικοκοινωνική αντίσταση που θα πραγματωθεί μέσα από διάφορες μορφές δράσης , που από την διαφωνία επί των αρχών θα περάσει στην γενική ανυπακοή , στη σύγκρουση και εν τέλει στην απόσχιση επί του εδάφους , με σκοπό να υπερασπιστούμε την υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης ως κατάργησης του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και μετάβασης σε ένα σύνταγμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα εκπηγάσει από τον ίδιο τον λαό .
Διαφωνία – ανυπακοή – σύγκρουση – απόσχιση και αγώνας ανάκτησης και απελευθέρωσης της επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας από την τουρκοσυνεταιριστκή κατοχή.

ΟΧΙ στους προδότες και στους κατακτητές.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ