Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Προς τους εργαζόμενους της ιδιωτικής παραγωγικής βάσης


Εργαζόμενε της ιδιωτικής παραγωγικής βάσης , το σοσιαλκαπιταλιστικό σύστημα σε υποχρεώνει με την φορολογική βία που ασκεί , να εργάζεσαι για να συντηρείς ένα υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό τομέα που μέσα από τις κομματικές εξουσίες και συνεργασίες με τα κομματοκρατούμενα δημοσιοϋπαλληλικά συνδικάτα, κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν παχυλούς μισθούς και πριγκιπικά δικαιώματα.
Ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας για να απολαμβάνει τα προνόμια του στο διηνεκές στηρίζει με την σειρά του το σύστημα της ολιγαρχίας σε όλες τις δομές του και συνεργάζεται με αυτό ώστε να παράγει συνεχώς νέες μορφές βίας και εξουσιασμού .
Στηρίζει την κομματοκρατία και τον κομματικοκρατικό κοινοβουλευτισμό δηλαδή την εξουσία των κλειστών πολιτικών συμμοριών που τους παράγει και τους κατευθύνει η ολιγαρχία.
Στηρίζει την τραπεζοκρατία που με την σειρά της τους παρέχει διάφορες διευκολύνσεις.
Στηρίζει την εκκλησιαστικοκρατούμενη παιδεία διότι σε αποκοιμίζει και δεν σε αφήνει να σκεφτείς και να διεκδικήσεις κάποια άλλη μορφή πολιτεύματος που να εδράζεται σε φυσικές αξίες.
Στηρίζει την φαυλοκρατία και προάγει την διαφθορά διότι από αυτήν επωφελείται με πολλούς τρόπους ( από φακελάκια σε διορισμούς υμετέρων μέχρι διαγραφές εγκλημάτων).

Στο τέλος και εσύ ο ίδιος πέφτεις θύμα της συστημικής παιδείας και των κούφιων υποσχέσεων των εξουσιαστών και συναινείς με το σύστημα , ψηφίζεις του εκλεκτούς των συμμοριών , υποκλίνεσαι στην πνευματική τυραννία και στους τοκογλύφους και υποτάσσεσαι στη μοίρα του σκλάβου.
Όμως πρέπει να ξέρεις πως αυτό το τυραννικό σύστημα μπορούμε να το καταργήσουμε και να μεταβούμε σε μια πολιτεία πνευματικής δημιουργικής ελευθερίας , ισορροπίας ισχύος , αρμονίας , δίκαιης κατανομής του παραγόμενου πλούτου , ποιοτικής αναβάθμισης της ζωής του συνόλου των εργαζομένων πολιτών , εκμηδένισης του παρασιτισμού , ισονομίας και ισοπολιτείας , ισηγορίας , αξιοκρατίας και ιεραρχίας των δημιουργικών δυνάμεων , ασφάλειας , λαϊκής αυτονομίας και αυτοθέσμισης.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές μπορούμε να καθοδηγήσουμε τον κοινό αγώνα για την πραγμάτωση της εθνικοκοινωνικής πολιτείας , διότι την πολιτεία εμείς θεωρούμε ως μέγιστο ιστορικό υποκείμενο και οντότητα ιερή που υπερβαίνει τα άτομα και τα αναβιβάζει σε δημιουργικές προσωπικότητες σε μια δίκαιη κοινωνία ανθρώπων που σέβονται και τιμούν την ιερή φύση.

Λουκάς Σταύρου

πρόεδρος ΕΔΗΚ