Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Λιθοβολεί άλλους ο μειοδότης Λιλλήκας για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος

 
Τα εγκληματικά λάθη Χριστόφια που αφορούν στην αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος είναι γνωστά . Αρκεί μόνο ν αναφέρουμε την συμφωνία της 23ης Μαΐου που κάνει λόγο για συνεταιριστικό κράτος με συνιστώσες πολιτείες.
Οι άλλες προσφορές Χριστόφια έλκουν την καταγωγή τους από παλαιότερες κυβερνήσεις , αν εξαιρέσουμε την εθνοπροδοτική πρόταση για δυνατότητα εγκατάστασης τούρκων εκ τουρκίας στη Κύπρο.
Αποτελεί όμως θράσος εκ μέρους του Λιλλήκα να στήνει στο τοίχο τον Χριστόφια με την κατηγορία της αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος , το οποίο ονομάζουν Ψευδο-κράτος για να καλλιεργούν στη συνείδηση των πολιτών την ύπαρξη κρατικής υπόστασης στα κατεχόμενα με τον προσδιορισμό “ψευδο” τον οποίο οι ίδιοι αναιρούν με τα έργα τους.
Είναι θράσος του Λιλλήκα να μιλά για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος όταν αυτή η αναβάθμιση έπαιρνε σάρκα και οστά με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και ακολούθως με την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων ως και με τον λεγόμενο κανονισμό της πράσινης γραμμής όπου αναγνωρίστηκε επίσημα το λεγόμενο τουρκοκυπριακό εμπορικό επιμελητήριο.
Ας θυμηθεί λοιπόν ο Λιλλήκας ότι τα αίσχη αυτά συνετελέσθησαν όταν ο ίδιος συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο του Τάσσου Παπαδόπουλου. “Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω”
Τι θέλουμε να πούμε με την υπενθύμιση αυτή;
Ότι δεν είναι δυνατό να περιμένουμε σωτηρία από ανθρώπους του ενδοτικού και προδοτικού κατεστημένου , που είτε με την ανοχή τους είτε με τα ίδια τους τα χέρια συμμετείχαν στο βιασμό της πατρίδος μας από κοινού με τους κατακτητές της.
Μόνο η αυτόνομη εθνικιστική – εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση υπό την ηγεσία του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ , που δεν κατευθύνεται ούτε έξωθεν ούτε έσωθεν , μπορεί να ανοίξει ελπιδοφόρες προοπτικές για την πατρίδα.
Να προσθέσουμε ακόμα πως η απόρριψη της τετραμερούς προυποθέτει την απόρριψη του συντάγματος της Ζυρίχης , την καταγγελία της συμφωνίας εγγυήσεως και συμμαχίας και την τελειοτική απόρριψη της δικοινωτικότητος που μας επέβαλαν οι κατακτητές.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και συνιστώσες εθνικιστικές δυνάμεις.