Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πολεμική αντεπίθεση στη μάστιγα των ναρκωτικών

Για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών η κυβέρνηση Χριστόφια έκανε κάποια βήματα προς την ορθή κατεύθυνση. Μένουν ακόμα πολλά.
Πρέπει να κτυπηθούν τα δύο κυκλώματα που θησαυρίζουν από την εξάρτηση των νέων στα ναρκωτικά.
Το ένα κύκλωμα είναι η εμπορία και διακίνηση των διαφόρων ναρκωτικών ουσιών η οποία προστατεύεται από την διαφθορά του δημοσιοϋπαλληλικού τομέα και το δεύτερο είναι το λεγόμενο κύκλωμα θεραπείας στο οποίο συμπεριλαμβάνονται γιατροί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε ιδιοτελή συνεργασία με τα συμφέροντα της διακίνησης φαρμάκων.

Συνήθως οι χρήστες που προσπαθούν να απεξαρτηθούν πέφτουν στο τέλος θύματα του “θεραπευτικού” κύκλου , θύματα μιας νέας εξάρτησης και οικονομικής εκμετάλλευσης που εξαναγκάζει τους θεραπευόμενους να πέσουν πάλι στο κύκλο της χρήσης και διακίνησης καθώς και στην παραβατικότητα.
Χρειάζονται ολοκληρωμένες μέθοδοι αποτοξίνωσης που να αποτρέπουν την εξάρτηση από τα κοράκια του “θεραπευτικού” κυκλώματος καθώς και σκληρότερη αντιμετώπιση των εμπόρων και όσους τους στηρίζουν μέσα από τον οχετό της διαφθοράς.
Η αντιμετώπιση των ναρκωτικών είναι ένα εθνικό θέμα που αφορά στην προστασία της νεολαίας , για αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί ως ασύμμετρη απειλή με σχέδια πολεμικής αντεπίθεσης.
Η ποινή του θανάτου ως και η δήμευση της περιουσίας ,για όσους σκοτώνουν την νεολαία του έθνους , είναι δίκαια και επιβεβλημένα μέτρα .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ