Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1977

Ο πρόεδρος Χριστόφιας συνεπικουρούμενος από όλο το φάσμα του πολιτικού κατεστημένου , μη εξαιρουμένων των μικρών κομμάτων του ΕΥΡΩΚΟ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ , σπεύδει να ολοκληρώσει την προδοσία των συμφωνιών κορυφής του 1977 , που έθεσαν ως σκοπό την εδραίωση της διζονικότητας στην οικονομική βιωσιμότητα του υπό κατοχή τμήματος της κυπριακής δημοκρατίας .Εκτός της οικονομικής στήριξης που προσέφερε το κατεστημένο στην κατοχή , με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων που σήμαινε την άρση της εμπολέμου καταστάσεως , τώρα ο νυν πρόεδρος συνδέει το απευθείας εμπόριο Ε.Ε. και κατεχομένων , ως και την άρση του μονομερούς παγώματος των κεφαλαίων στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας , με την επιστροφή της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου . Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού για να μη δει την συντελούμενη εθνική μειοδοσία .
Εμείς προειδοποιήσαμε το λαό από καιρό , ότι κάποια στιγμή αυτοί που χειρίζονται το κυπριακό υπογείως θα ρίξουν στο τραπέζι το θέμα της επιστροφής της ερειπωμένης Αμμοχώστου για να διχάσουν τον προσφυγικό κόσμο σε περίπτωση που κάποια λύση δοθεί προς δημοψήφισμα .
Καταγγείλαμε επίσης μια μεθοδευμένη διολίσθηση προς την επιδιωκόμενη λύση . Πράγμα το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει . Διότι η άρση της εμπολέμου καταστάσεως σε συνδυασμό με την διάνοιξη απευθείας εμπορίου Ε.Ε και κατεχομένων, αποτελούν επιβολή της διζονικότητας και προλαμβάνουν την απόφαση του κυπριακού ελληνισμού η οποία σε τελική ανάλυση δεν θα έχει πια κανένα νόημα .
Ο πρόεδρος Χριστόφιας δεν έλαβε εντολή από τον λαό να επιβάλει συνθήκες οιασδήποτε λύσης . Καταγγέλλουμε τις προτάσεις και μεθοδεύσεις του προέδρου της δημοκρατίας ως αντεθνικές , αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές .Ας κάνουν πρώτα δημοψήφισμα περί της λύσης που θέλει ο λαός υπό τον όρο να ακουσθούν όλες οι προτάσεις και απόψεις. Τότε μόνο θα μπορούν να ισχυρισθούν ότι έχουν στα χέρια τους λαϊκή εντολή για διαπραγματεύσεις (και όχι δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων) με στόχο συγκεκριμένη λύση .
Ο κ. Χριστόφιας εξελίσσεται σε πρόεδρο της εθνικής καταστροφής και του ολέθρου όμως πλέον ολέθριο γεγονός είναι η αδιαφορία του λαού και η ύπνωση της νεολαίας.
Ένα πράγμα όμως πρέπει να γνωρίζουν όλοι , και οι κυβερνώντες και λαός . Ότι η πραγματική νομιμότητα απορρέει από την υπεράσπιση των αρχών του έθνους και της δημοκρατίας που δυστυχώς παραβιάζονται επανειλημμένα τόσο από τη δράση των κυβερνώντων όσο και από την αδράνεια των κυβερνωμένων . Σε περιόδους τέτοιας έσχατης παρακμής και παραίτησης μόνο ο αγώνας των ολίγων πολεμιστών νομιμοποιείται να επαναφέρει την εθνική ζωή στο ύψος των αξιών που την αναβίβασαν οι ήρωες .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ