Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κουκουλώνουν την προδοσία οι ψευτοπατριώτες του “ΟΧΙ”


Διαπιστώνουμε πως υπάρχει ένα ρεύμα που εμφανίζεται αντίθετο στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και διατυμπανίζει την θέση του “ΟΧΙ” σε ένα επικείμενο δημοψήφισμα, νομίζοντας πως με αυτό το όχι θα επιτελέσει στο ακέραιο το πατριωτικό του καθήκον.

Όταν όμως τους λέμε πως δεν πρέπει να επαναληφθεί η προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος, με την συμμετοχή μάλιστα των εποίκων, διότι τούτο από μόνο του επικυρώνει δύο εκλογικά σώματα , δύο συνταγματικά υποκείμενα, δύο λαούς , και επιπλέον πολιτοποιεί τους έποικους αγνοώντας την διεθνή νομιμότητα περί του εγκλήματος του εποικισμού, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και χώνουν την μούρη τους στην άμμο σαν τους στρουθοκάμηλους.
Ακούστε βρε απατεώνες ψευτοπατριώτες συνοδοιπόροι των προδοτών που από κοινού κουκουλώνεται το έγκλημα εις βάρος της πατρίδος και του ελληνισμού , μην νομίσετε πως θα σας περάσει αυτή τη φορά.
Θα σας κυνηγήσουμε μέχρι την κόλαση, όχι την φαντασιακή αλλά την αληθινή κόλαση της Νέμεσις και της Δίκης.
Έρχεται ένας στρατός που θα γκρεμίσει τα κάστρα σας , θα κάψει τα σχέδια σας και θα  ξεριζώσει τις φαμίλιες σας από τα ιερά χώματα της πατρίδος.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ