Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκάθαρος ο Έρογλου


Εκείνο που επιθυμούν οι τούρκοι στη Κύπρο , λέει ο Έρογλου είναι μια ομοσπονδία με ίσα δικαιώματα που θα την αποτελούν δύο ίσες ιδρυτικές πολιτείες.
Προσθέτει μάλιστα πως σε αυτή τη ομοσπονδία θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι εγγυήσεις της Τουρκίας καθώς και όλοι οι έποικοι που πήραν “υπηκοότητα” από το κατοχικό μόρφωμα θα παραμείνουν ως νόμιμοι πολίτες.

Δηλαδή η λεγόμενη "τουρκοκυπριακή πολιτεία" θα είναι η προέκταση του τουρκικού κράτους που θα συγκυβερνά και στην ουσία θα ελέγχει και θα κυβερνά και την λεγόμενη "ελληνοκυπριακή πολιτεία".
Βέβαια για να βγαίνει με τέτοια προπέτεια ο Έρογλου του δώσανε δικαίωμα και οι μειοδότες “ελληνοκύπριοι” με τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις προς τους τούρκους κατακτητές.
Το ζητούμενο είναι να σταματήσει οριστικά αυτή η πορεία του αίσχους και να τεθεί επί τάπητος η στρατηγική της απελευθέρωσης .
Μπορούν όμως οι μειοδότες να απεμπλακούν από τα δεσμά των μειοδοσιών τους και να χαράξουν πολιτική απελευθέρωσης; Ασφαλώς ΟΧΙ.
Η μόνη λύση είναι να τους καταργήσει ο λαός και να επιλέξει εθνική ηγεσία , νέα ηγεσία που θα ακολουθήσει την γραμμή της απελευθέρωσης.
Η αλλαγή αυτή επαφίεται στην απόφαση του λαού όπως και η συνέχιση της υποχώρησης.
Όμως έρχεται κάποια στιγμή που η υποχώρηση δημιουργεί δεδομένα μη αναστρέψιμα και ο λαός δια των δικών του επιλογών θα κινδυνεύσει να γίνει σκλάβος των τούρκων ή να πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς και του τελικού ξεριζωμού από την πατρώα γη.
Η επιλογή δική σας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ