Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δ.Δ.Ο.= Η φάρμα των ζώων


Η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας - Συνομοσπονδίας που απεργάζονται οι κατακτητές μαζί με τους μειοδότες της “ελληνοκυπριακής κοινότητας”, θα στηρίζεται στην ΜΟΝΙΜΗ πληθυσμιακή υπεροχή των “τουρκοκυπρίων” στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας που θα αναγορευθεί σε εδαφική βάση της συνιστώσας “τουρκοκυπριακής” πολιτείας ή κρατιδίου και στην επίσης μόνιμη πληθυσμιακή υπεροχή των “ελληνοκυπρίων” στον “ελληνοκυπριακό” κρατίδιο του νότου.
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το υπουργικό συμβούλιο μοιράζει αρχαιότητες σε κομματικά γραφεία


Το υπουργικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για να μεταφερθούν έργα της αρχαίας Κύπρου στο γραφείο του Αβέρωφ Νεοφύτου - Φούλλη στο οίκημα του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Εμείς ρωτούμε κατά πόσο είναι αρμόδιο το υπουργικό συμβούλιο να αποφασίζει για την δανειοδότηση αρχαιοτήτων που ανήκουν στον κυπριακό ελληνισμό.
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Απάντηση στον Αναστασιάδη για τις συνθήκες του 60


Στις δουλοπρεπείς δηλώσεις του προέδρου Ανστασιάδη ότι η άρνηση των συνθηκών του 60 θα ισοδυναμεί με κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας, απαντούμε πως οι δημοκρατίες και τα έθνη κράτη δεν στηρίζουν την ύπαρξη τους σε συνθήκες αλλά σε νόμους και συντάγματα που εκπορεύονται μέσα από την ελεύθερη βούληση τους.
Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Απάντηση στη πρόταση της αποστρατικοποίησης


Στη πρόταση που ανέσυρε το προδοτικό κατεστημένο από τα σεντούκια της διακυβέρνησης Κυπριανού και Κληρίδη , περί αποστρατικοποίησης μετά την λύση ή περί δημιουργίας ενός ομοσπονδιακού στρατού που θα εξυπηρετεί την Ε.Ε ή που θα συνδεθεί με το ΝΑΤΟ, εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές απαντούμε πως δεν θα αποδεχθούμε λύση ομοσπονδίας όπου μια μουσουλμανική μειονότητα υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας θα επιβάλει την θέληση της στην Κύπρο.
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Καταγγελίες κατά του κυπριακού αστυνομικού κράτους βίας


Ο δικηγορικός σύλλογος Πάφου καταγγέλλει προς την γενική εισαγγελία,  ότι κάποιοι εκφοβίζουν τους πολίτες ώστε να μην καταγγέλλουν υποθέσεις βίας αστυνομικών οργάνων κατά πολιτών.
Καμόρες εντός της αστυνομίας Κύπρου φαίνεται πως επιχειρούν να μετατρέψουν το αστυνομικό σώμα από υπηρέτη του πολίτη σε ψυχρό και βίαιο τέρας σε πλήρη συντονισμό με την γενική διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου των ολιγαρχικών συμερόντων και της εθνικής προδοσίας.
Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο Αναστασιάδης παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους



Η συζήτηση που γίνεται  για το περιουσιακό περί δικαιώματος του χρήστη και πρόνοιας περί μετεγκατάστασης του εάν δεν υπάρχει άλλη “λύση’, όπως αποζημίωση ή ανταλλαγή περιουσίας, υποδηλώνει πως όλοι οι έποικοι θα παραμείνουν στην Κύπρο, είτε στα σπίτια των Ελλήνων προσφύγων είτε θα στεγαστούν σε νεόχτιστα σπίτια που θα τα πληρώσει βέβαια ο κυπριακός λαός.
Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ιδού η αστυνομία των “ελληνοκυπρίων”


Έλληνες πατριώτες, αυτή είναι η αστυνομία των “ελληνοκύπριων” , το παγερό ατσάλινο εργαλείο του ρυπαρού κατεστημένου, που μαζί με την αστυνομία του κατοχικού μορφώματος που θα αναβαθμιστεί σε συνιστώσα πολιτεία , θα αναλάβουν από κοινού την φάση της εφαρμογής της Δ.Δ.Ο..
Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: η βάση του κυπριακού προβλήματος


Το Ε.Δ.Η.Κ. διαφοροποιείται απο όλα τα πολιτικά σχήματα του κατεστημένου , κοινοβουλευτικού και εξωκοινοβουλευτικού στο εθνικό θέμα.

Θεωρούμε ότι η βάση του κυπριακού προβλήματος είναι η καταπάτηση του θεμελιώδους δικαιώματος της ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗΣ και ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.

Απο την αντιμετώπιση αυτού του θεμελιώδους ζητήματος αρχίζει και η λύση του κυπριακού προβλήματος.

Αρνούμαστε την ψευτοδημοκρατία της Ζυρίχης. 

Αρνούμαστε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης.

Έχουμε δικαίωμα ως κράτος που αναδύθηκε μέσα από τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ να αποτινάξουμε το κατακτητικό μετα-αποικιακό σύνταγμα και να οδεύσουμε σε μια πραγματική δημοκρατία που δεν θα εδράζεται στις κοινότητες που μας επέβαλαν οι κατακτητές αλλά στην αρχή του πολίτη και της πολιτικής ισότητος μεταξύ των πολιτών.

Αυτοί που αντιτείνουν στην πρόταση μας λέγοντας πως η κατάλυση του Ζυριχικού συντάγματος ισοδυναμεί με κατάλυση του κράτους της κυπριακής δημοκρατίας απλά ενεργούν ως φερέφωνα της μετα-αποικιοκρατίας και των συμφερόντων της.

Κάθε ελεύθερο κράτος έχει δικαίωμα να αυτοθεσμίζεται και να αλλάζει το σύνταγμα του όποτε θέλει.

Μόνο στην Κύπρο, οι κρατούντες διδάσκουν πως αυτό το δικαίωμα και δίκαιο δεν μπορεί να ισχύει.

Επειδή όμως δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα και επειδή θέλουν να αναιρέσουν την θεμελιώδη ελευθερία που προέρχεται από την ίδια την ανθρώπινη φύση και τον ουρανό, προκύπτει ως αναγκαιότητα, θεία και ανθρώπινη, η αντιμετώπιση τους ως απεχθούς τυραννίας, με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισαν τις τυραννίες όλοι οι ελεύθεροι λαοί , δηλαδή με την λαιμητόμο.

“Τρέφονται γαρ πάντες οι ανθρώπειοι νόμοι υπο ενός, του θείου” , λέγει ο μέγας Ηράκλειτος , δηλαδή από την εσωτερική ηθική ελευθερία του όντος.  


Λουκάς Σταύρου
Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Δεν ξεχνούμε – ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας

 
Σαν σήμερα το 1974 οι εθνικές ένοπλες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς , της ΕΛ.ΔΥ.Κ και της ΕΟΚΑ Β, έδιναν την μάχη ενάντια στην δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, σε συνθήκες εσωτερικής διάλυσης, υπό τον Γλαύκο Κληρίδη και ελλαδικής εγκατάλειψης υπό τον Κ. Καραμανλή.
Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Τιμή και δόξα στον Τάσο Ισαάκ και Σολωμού Σολωμό


Τιμούμε τους ήρωες Τάσο Ισαάκ και Σολωμού Σολωμό και δεν ξεχνούμε ότι δολοφονήθηκαν από “τουρκοκύπριους” που σε συνεργασία με τους τούρκους εισβολείς και τους έποικους κατέχουν την πατρίδα μας.
Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: πρόταση ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ


Αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση μας του Νοέμβρη 2013 όπου προβλέποντας τις κινήσεις των προδοτών προτείναμε την στρατηγική της εθνικής αντίστασης η οποία περιλαμβάνει:
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Καταδικάζουμε την στείρα και εμφυλιοπολεμική άρνηση του ελλαδικού κράτους να αναγνωρίσει και προστατεύσει νομικά την Ελληνική Εθνική Θρησκεία των πατρώων θεών.
Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η ορθή εναντίωση στην ομοσπονδία


Για να πολεμήσουμε την ομοσπονδία προϋποτίθεται η απόρριψη της δικοινοτικότητας και της διζωνικότητας.
Διότι η μεν δικοινοτικότητα επιβλήθηκε με το απεχθές και κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που στην ουσία αναιρούσε εκ προοιμίου την θεμελιώδη αρχή της δημοκρατίας που είναι η αρχή του πολίτου και μετέτρεπε την μουσουλμανική μειονότητα σε εθνοτική κοινότητα, γεγονός το οποίο δεν απηχεί την ιστορική αλήθεια.
Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Απάντηση στον Αβέρωφ Νεοφύτου


Στο δίλημμα που θέτει ο Αβέρωφ Νεοφύτου ή Δ.Δ.Ο ή Διχοτόμηση εμείς οι εθνικοκοινωνιστές καταθέτουμε την πρόταση της πραγματικής δημοκρατίας.
Διεκδικούμε πραγματική δημοκρατία σημαίνει τασσόμαστε ενάντια στην δικοινοτικότητα που μας επέβαλε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης ,
Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μουλλάδες και παπάδες διασφαλίζονται από την διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας


Στη λύση που ετοιμάζουν οι κατακτητές με τους μειοδότες προ νοείται η επιστροφή της περιουσίας στην εκκλησία και στο Εφκάφ. Λόγια ξεκάθαρα.
Για τις περιουσίες του λαού δεν θα υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο.