Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου προτρέπουμε την ψήφιση του ΟΧΙ που θα ανοίξει νέους δρόμους και θα δώσει την δυνατότητα της παρέμβασης στα πράγματα, των εθνικοεπαναστατικών δυνάμεων.
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Αναφορά Π. Καμένου στο ΟΧΙ του μειοδότη Τάσσου Παπαδόπουλου



Ο ψεκασμένος εθνικόφρων Πάνος Καμένος, εξαίρει το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου. Κάνει πως δεν γνωρίζει ότι το ΌΧΙ του Τάσσου περιείχε το ΝΑΙ στον διαχωρισμό της έννοιας του ενιαίου λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δύο εκλογικά σώματα που οδηγεί σε δύο λαούς και το ΝΑΙ στην συμμετοχή των εποίκων στο δημοψήφισμα, δηλαδή στην μετατροπή τους από γεγονός εγκλήματος πολέμου σε νόμιμους πολίτες ενός αυτόνομου εκλογικού σώματος, δηλαδή του συνονθυλεύματος της κατοχής.

Φωτιά στα κάστρα της ελλαδικής τραπεζοκρατίας

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα αποδεικνύουν πως χωρίς νομισματική ανεξαρτησία δεν είναι δυνατή η άσκηση της εθνικής κυριαρχίας.
Το λάθος έγινε όταν η Ελλάδα πέρασε στον περιφραγμένο χώρο του ευρωσυστήματος. Οι λόγοι αυτής της υποταγής πρέπει να αναζητηθούν στις αργυρώνητες σχέσεις της ντόπιας ολιγαρχίας με τα διεθνή τοκογλυφικά και εξουσιαστικά συστήματα.
Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Θράσος και αναίδεια από τα κοράκια του κυπριακού κατεστημένου


Μετά την πρόσφατη δήλωση του Αναστασιάδη για κόψιμο του ομφάλιου λώρου από την μητέρα πατρίδα και αυτονόμηση της κυπριακής κυβέρνησης μετά την τουρκική εισβολή του 1974, ο υπουργός οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης ευθυγραμμίστηκε με την Τρόικα στο τελευταίο Γιούρογκρουπ αντί να στηρίξει την Ελλάδα.

Το όραμα της λαιμητόμου εκδικήσεως


 
Η επαναστατική παρέμβαση στα πράγματα σημαίνει εμβολισμό των καταστάσεων και δημιουργία νέων πραγματικοτήτων που δεν μπορούν να αναστραφούν.
Το ζητούμενο είναι , μετά το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου να οδηγηθούν όλοι οι τραπεζίτες και ολιγάρχες μαζί με το πολιτικό προσωπικό που τους στήριξε σε απολογία κάτω από την σκιά της λαιμητόμου.
Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



Η ιδιωτική παραγωγική βάση του έθνους έχει ένα και μοναδικό εχθρό. Το υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό κράτος και τον εγγενή με αυτό παρασιτισμό.
Αυτό το κράτος αφού κατασπαράξει την εθνική παραγωγική βάση απλώνει τα χέρια του σε ξένους δανειστές γιατί τίποτα δεν το χορταίνει.
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Κατάπτυστη και μειοδοτική η δήλωση Αναστασιάδη

Η δήλωση του Αναστασιάδη περί κοπής του ομφάλιου λώρου με την μητέρα πατρίδα εκφράζει με ξεκάθαρο τρόπο την βούληση της κυπριακής ολιγαρχίας για ριζική απομάκρυνση από τον εθνικό κορμό που εκφράστηκε πολιτικά από γενέσεως της ψευτοδημοκρατίας της Ζυρίχης. Την Ελλάδα την θυμούνται οι γλοιώδεις και σιχαμεροί ολιγάρχες μόνο όταν κινδυνεύουν τα συμφέροντα τους. Τότε θυμούνται την Ελλάδα και το αίμα των παιδιών της. 
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Γιατί Τούρκο“κύπριοι”;



Η ιστορική πραγματικότητα λέει πως οι λεγόμενοι “τουρκοκύπριοι”, όρος που τέθηκε από την αγγλική αποικιοκρατία και πέρασε στο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης, δεν είναι Τούρκοι αλλά κύπριοι εξισλαμισθέντες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν ελληνική καταγωγή.
Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι θέσεις του αρχιεπισκόπου για την λύση του κυπριακού

 

Αλλαγή του συντάγματος υποστηρίζει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου αλλά επιμένει στην δικοινοτικότητα και την εσωτερική διοίκηση των κοινοτήτων, προφανώς επί του εδάφους ως και στην “ανθρωπιστική” παραμονή των εποίκων που συνήψαν σχέσεις με “τουρκοκύπριους” και έτσι ξέπλυναν το έγκλημα πολέμου.
Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η καταγωγή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (Δ.Δ.Ο.)



Η δικοινοτικότητα μας έρχεται από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης.
Η διζωνικότητα μας έρχεται από την τουρκική εισβολή και την κατοχή.
Η ομοσπονδία μας έρχεται από τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας για πλήρη έλεγχο και εκτουρκισμό της Κύπρου.
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Εθνικοκοινωνική έξοδος από την Ευρωζώνη

 
Η αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της εθνικής παραγωγής της Ελλάδος είναι αλληλένδετη με την έξοδο από την Ευρωζώνη που είναι ένας μηχανισμός ατσάλινης σύνδεσης των τοπικών τραπεζικών συστημάτων σε μια ευρωπαϊκή και διεθνή τραπεζοκρατία.
Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ξεφουσκώνει το μπαλόνι του Φυσικού αερίου



Το ΕΔΗΚ αμφισβήτησε ευθύς εξ αρχής την προπαγανδιστική φούσκα του Φυσικού αερίου που χειρίστηκαν οι κυβερνήσεις Χριστόφια και Αναστασιάδη προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού και να στηρίξουν ανενόχλητοι την τραπεζοκρατία.( ενδεικτικά αναφέρουμε εδώ και εδώ)
Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΚΟΙΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο ΚΟΙΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανήκουν όσοι έχουν συνείδηση του αίματος , όσοι πιστεύουν ότι μέσα τους ρέει το αίμα της ελληνικής φυλής.
Στο ΚΟΙΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα υπάρχει πλήρης ανεξιθρησκία και ο κάθε Έλληνας θα είναι ελεύθερος να πιστεύει σε οποιαδήποτε θρησκεία ή φιλοσοφική κατεύθυνση. Διότι οι παραστάσεις που έχουμε για τον κόσμο , παραστάσεις πλάνης ή αληθείας, δεν προσδιορίζουν την εθνοφυλετική μας ταυτότητα.
Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πρόταση λύσης της ελληνικής οικονομικής κρίσης

Το επίκεντρο του Γόρδιου δεσμού της ελληνικής οικονομικής κρίσης είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και το πολιτικό σύστημα που την στηρίζει.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μέσω του μηχανισμού του ELA χρηματοδοτεί τις τράπεζες και το χρέος το φορτώνει στο λαό , στο ελληνικό δημόσιο.
Το ίδιο συνέβη και στην Κύπρο την εποχή του ολετήρα Χριστόφια όπου η κεντρική τράπεζα της Κύπρου χρηματοδότησε με δισεκατομμύρια την ΛΑΙΚΗ και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και το χρέος το φόρτωσε στο λαό ανοίγοντας την πόρτα στο κούρεμα των καταθέσεων που έγινε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Οι θέσεις μας για το κυπριακό

 

Επιγραμματικά αναφέρουμε τις θέσεις και προτάσεις μας για το κυπριακό :
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Συγχαίρουμε την ΕΔΕΚ για την θέση της κατά της Δ.Δ.Ο και της Διχοτόμησης



Ο αγώνας του Ε.ΔΗ.Κ μέρα με την μέρα δικαιώνεται παρά την αποτυχία του στις κάλπες, δεδομένης βέβαια και της πολεμικής που δέχεται από το σύστημα των γραικύλων με καθολικό κλείσιμο της πρόσβασης στα κρατικά και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γιατί οι συνομιλίες είναι εκ των πραγμάτων μειοδοτικές



Στις συνομιλίες που διεξάγονται για την λύση του κυπριακού η κυπριακή Δημοκρατία είναι ΑΠΟΥΣΑ.
Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Προσδένεται στο άρμα του Ισραήλ η Κύπρος

 Συμφωνίες και στρατηγικές εμβαθύνσεις με τους βιαστές του Παλαιστινιακού έθνους κάνει η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη, κατ' αντίθεση της κατευθυντήριας γραμμής που έδωσε το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις 17 Δεκεμβρίου 2014 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όλοι οι κύπριοι ευρωβουλευτές προς τιμή τους ψήφισαν θετικά).
Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Η θέση μας κατά της κρατικής στήριξης των σεξουαλικών παρεκκλίσεων


Η ομοφυλοφιλία είναι μια παρέκκλιση από τα φυσικά αρχέτυπα ανάμεσα σε πολλές άλλες παρεκκλίσεις όπως η κτηνοβασία , η παιδεραστία, η κοπροφιλία , η συνουσία των παιδιών με τους γονείς τους ( δες θυγατέρες του Λωτ - Βίβλος) κλπ, κλπ.
Το κράτος δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίζει οιανδήποτε παρέκκλιση και πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να αναδεικνύει αυτές σε περιωπή προτύπου για τους πολίτες του και κυρίως για την νεολαία.

Σπάστε τους ψυκτικούς θαλάμους



Οι τουρκοπροσκυνημέμοι γραικύλοι μαζί με τους αγλοτούρκους κατακτητές ετοιμάζουν σχέδιο “λύσης” δηλαδή σχέδιο τελικής αποδοχής της διπλής βίας που υπόκειται η Κύπρος αφενός από την παράταση της αποικιοκρατίας με το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και την κατοχική παρουσία των αγγλικών βάσεων και αφετέρου από την τουρκική εισβολή , τον εποικισμό και την συνεργασία των “τουρκοκυπρίων” με την τουρκική κατοχική δύναμη.
Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Λουκάς Σταύρου: Η στρατηγική της αντίστασης στην Δ.Δ.Ο.

 
Η αντίσταση κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν θα έχει αποτέλεσμα θετικό εάν περιοριστεί σε αντιδραστικές συγκεντρώσεις κατά των ομοσπονδιακών.
Τουναντίον αυτή η μορφή αντίστασης, απομονωμένη και ασύνδετη με μια γενική στρατηγική αντίστασης θα ενισχύσει την προπαγάνδα των ομοσπονδιακών.
Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Εθνικισμός και πραγματική δημοκρατία

Ο εθνικισμός χωρίς πραγματική δημοκρατία, τόσο στο κόμμα όσο και στην πολιτική κοινωνία, απλά αναγορεύει τον κάθε χοντροκέφαλο ξερόλα σε ηγέτη και την συμμορία του σε εργαλείο διόρθωσης της κοινωνίας που με μαθηματική ακρίβεια καταλήγει στην βία.
Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η “εθνικιστική” οικονομική πολιτική της Χρυσής Αυγής

Η “εθνικιστική” οικονομία κατά την Χρυσή Αυγή , σύμφωνα με τον λόγο του αρχηγού της που εκφώνησε στη Βουλή των Ελλήνων, εδράζεται στην επιστροφή στον προστατευτισμό.
Δηλαδή σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή , το κράτος πρέπει να προστατεύει διάφορες ομάδες είτε αυτοί θα είναι οι βιομήχανοι , είτε οι αγρότες , είτε οι εργάτες.
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τι συμβαίνει στο ΟΜΟΔΟΣ;


Στην ψευτοδημοκρατία της Ζυρίχης η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα εργαλείο της κομματοκρατίας και της ελεώ ολιγαρχίας εξουσίας.
Στα πλαίσια αυτής της εκ των άνω διοίκησης όλες οι εξουσίες συγκεντρώνονται στους έπαρχους όπως τον καιρό της αγγλοκρατίας.

Ε.ΔΗ.Κ.: Διεκδικούμε τα ιερά των Θεών μας



Στα μέτρα οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ “ελληνοκυπρίων” και “τουρκοκυπρίων” ο Αναστασιάδης πρότεινε μεταξύ άλλων την ελεύθερη πρόσβαση σε κάποιους χριστιανικούς ναούς στα κατεχόμενα και μουσουλμανικούς στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας.
Οι ναοί των Ελλήνων παραμένουν ανυπεράσπιστοι και κατεχόμενοι από “ελληνοκύπριους” και “τουρκοκύπριους”.
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Κάτω η ψευτοδημοκρατία της Ζυρίχης

 
Η ψευτοδημοκρατία της Ζυρίχης αναδίδει βρόμα και δυσωδία μέσα από όλα τα σκοτεινά δωμάτια της εξουσίας της.
Ο κυπριακός λαός όμως εξακολουθεί να την στηρίζει και να γλείφει τους ηγέτες του.
Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

Οι “ελληνοκύπριοι” μειοδότες σε ρόλο που υποβιβάζει την Κυπριακή Δημοκρατία και αναβιβάζει το κατοχικό μόρφωμα , συνεχίζουν τις κατάπτυστες συνομιλίες με τους εκπροσώπους του κατοχικού συνονθυλεύματος με φόντο μάλιστα τις εγγυήσεις των εγγλέζων και των τούρκων εισβολέων, βιαστών και κατακτητών.