Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κάτω η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου


Ωρύεται και βγάζει φωτιές από τα ρουθούνια του και κλάνει, ο Βενιζέλος Τούρκογλου , πως δήθεν έστειλε στην Κύπρο φρεγάτα και υποβρύχιο.
Τι λες ρε κοπρομηχανή;
Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μεθοδεύουν την συνδιαχείρηση της ΑΟΖ με τους τούρκους


Κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας της κυπριακής ΑΟΖ από την τρίτη τουρκική εισβολή δεν έχει ληφθεί ακόμα.
Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δηλώνουν την αδυναμία τους να υπερασπιστούν την κυριαρχία της ΑΟΖ.
Η άρνηση αποφασιστικής άσκησης της κυριαρχίας επί της κυπριακής ΑΟΖ από την κυπριακή κυβέρνηση και συνακόλουθα την Ελλάδα που οφείλει να ενεργεί ως εθνικό κέντρο , αφήνει το πρόβλημα να συρθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που θα μετατρέψει την κυπριακή ΑΟΖ σε γκρίζα ζώνη ή σε ζώνη συγκυριαρχίας και συνδιαχείρισης με τους τούρκους εισβολείς και τους εδώ πράκτορες της κατοχής , τους “τουρκοκύπριους”.
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο κίνδυνος από την αναστολή των συνομιλιών


Η αναστολή των συνομιλιών εκ μέρους του προέδρου Αναστασιάδη χωρίς πρόσθετα μέτρα αντιμετώπισης της εμπολέμου καταστάσεως που υπάρχει από το 1974 ( και δυστυχώς έχει αρθεί από την μειοδοτική κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου ) και επιδεινώνεται τώρα με την τρίτη εισβολή στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας , εκτός του ότι είναι μια τρύπα στο νερό , αφήνει να νοηθεί, από την ίδια την ηγεσία της κυπριακής δημοκρατίας, ότι η κυπριακή ΑΟΖ είναι μια αμφισβητούμενη ζώνη.
Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αναφορά στην 28η Οκτωβρίου του 1940


Τιμούμε σήμερα τον αγώνα των Ελλήνων του 1940 που παρά τις λανθασμένες επιλογές του αγγλόδουλου πολιτικού κατεστημένου εξελίχθηκε σε αγώνα απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου που στη συνέχεια και πάλιν παραδόθηκε στους δημίους της από τους νικητές και συμμάχους.
Ο κυπριακός ελληνισμός επίσης αν και σκλαβωμένος στους δολερούς εγγλέζους σύρθηκε σε ένα πόλεμο υπέρ των κατακτητών του, ως μισθοφόρος σκλάβος.
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Να καταγγελθούν οι “τουρκοκύπριοι”


Η τουρκική επίθεση στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας διεξάγεται λένε οι αρναουτάδες κατόπιν συμφωνίας με το “κράτος της Βόρειας Κύπρου”.
Αυτό και μόνο το γεγονός θα έπρεπε να κατευθύνει τον αγώνα μας όχι μόνο κατά της Τουρκίας που ενεργεί εισβολή αλλά και κατά των “τουρκοκυπρίων” που ενεργούν ως να έχουν κρατική υπόσταση.
Δεν είναι δυνατό , όταν οι “τουρκοκύπριοι” συμπεριφέρονται ως συν-κατακτητές και πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού να κάνουμε ότι δεν το καταλαβαίνουμε.
Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.:Αγώνας ενάντια σε εγγλέζους , τούρκους και προδότες


Η βία εκ μέρους των άγγλων που παρήγαγε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και επέβαλε τις συνθήκες εγγυήσεως και συμμαχίας δεν μπορεί να συνεχίσει να παράγει οιανδήποτε μορφή “δικαίου”.
Η βία που ασκήθηκε από τους τούρκους εισβολείς το 1974 και οι συνθήκες που προέκυψαν εξ αυτής δεν παράγουν δίκαιο.
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Να λογοδοτήσουν οι προδότες


Τα κόμματα διαμαρτύρονται για τις όντως απαράδεκτες δηλώσεις του Μπαν Γκι Μουν που εξισώνουν τον θύτη με το θύμα , τον επιτιθέμενο τούρκο εισβολέα στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας με τον αμυνόμενο.
Τα κόμματα όμως δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι μέσα από τις πολλαπλές υποχωρήσεις που έκαναν τόσα χρόνια όλες οι ενδοτικές και προδοτικές κυβερνήσεις, αναβάθμισαν τον εισβολέα σε ισότιμο συνομιλητή προς τον οποίο παραχώρησαν δικαιώματα.
Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Έρχονται μέρες σκοτεινές


Το πολιτικό κατεστημένο αντί να ενισχύσει το ενιαίο αμυντικό δόγμα το άφησε να καταρρεύσει και έταζε στον λαό πως θα έρθουν μέρες ειρήνης και πλούτου από την “επανένωση” της Κύπρου και από το φυσικό αέριο.
Δεν έβλεπαν και δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο εκ Τουρκίας όπως είπε και ο Μιχάλης Μούσκος στο συμβούλιο ασφαλείας στις 19 Ιουλίου 1974.
Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η σαπουνόφουσκα του κυπριακού κατεστημένου

Η πολιτική του ενδοτισμού που συνοδευόταν πάντοτε από κούφιες ελπίδες και σχέδια από σαπουνόφουσκες κατέρρευσε και διαλύθηκε μόνο με την εισβολή τριών πλοίων της Τουρκίας στα ύδατα της ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας .
Φάνηκε ότι η άμυνα μας είναι ανύπαρκτη.
Τα όνειρα που πουλούσαν οι κρατούντες για το φυσικό αέριο είναι εκτεθειμένα στους ανέμους .
Η στρατηγική μας στο κυπριακό εξυπηρετεί τα σχέδια της Τουρκίας.
Η επένδυση της πολιτικής μας στη ενταξιακή πορεία της Τουρκίας είναι παντελώς λανθασμένη.
Η “αξιοποίηση” της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχε.
Η πολυδιάστατη πολιτική χωρίς εθνική βάση είναι θέατρο σκιών.
Η αναβάθμιση της κυριαρχίας των αγγλικών βάσεων είναι καταστροφική.
Η μονοδιάστατη πολιτική στροφή προς το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους του είναι αυτοκτονία.
Ο περιβόητος άξονας Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος ανοίγει τις πύλες της Κύπρου στην ισραηλινή επικυριαρχία.
Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κατάθεση προδοτικής πρότασης από το ΑΚΕΛ στο κονκλάβιο των μειοδοτών (εθνικό συμβούλιο)


Το ΑΚΕΛ στο χθεσινό κονκλάβιο των μειοδοτών ( εθνικό συμβούλιο) κατέθεσε πρόταση για παραπομπή του θέματος της 3 ης εισβολής της Τουρκίας στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Η πρόταση αυτή καθεαυτή δικαιολογεί τις διεκδικήσεις και αιτιάσεις της Τουρκίας επί της κυπριακής ΑΟΖ και εάν ήθελε δρομολογηθεί θα μεταβάλει την ΑΟΖ σε ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη παρακολουθεί χωρίς αντίδραση την 3η εισβολή


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη παρακολουθεί την 3η εισβολή της Τουρκίας στη ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας την ώρα που τα οδοφράγματα παραμένουν ανοικτά για να “βεβαιώνουν” ότι στη Κύπρο δεν υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση αλλά μια παρεξήγηση που πρόκειται να λυθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσιμων.
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Άνοιξε πρεσβεία του ψευδοκράτους στην Ουγγαρία

Τι έχει να πει η κυβέρνηση Αναστασιάδη για το άνοιγμα πρεσβείας του ψευδοκράτους στην Ουγγαρία;
Αποδεικνύεται εν τέλει πως ο χειρισμός του εθνικού θέματος από την κυβέρνηση Αναστασιάδη οδηγεί σε συνεχώς αυξανόμενα καταστροφικά αποτελέσματα.
Λάθη επί λαθών αναβαθμίζουν το κατοχικό μόρφωμα και υποβαθμίζουν και εξευτελίζουν την κυπριακή δημοκρατία.
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Για την συνεργασία ΔΗ.ΣΥ – ΕΛΑΜ


Η συνεργασία ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ σε μαθητικές εκλογές στην Πάφο δείχνει τα συγκοινωνούντα δοχεία της δεξιάς – ακροδεξιάς , την αγαστή συνεργασία τους και την συγκατοίκηση τους στην ίδια πολυκατοικία .
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Σοσιαλιστές και εγγλέζοι αρνούνται να συζητήσουν το θέμα της 3ης τουρκικής εισβολής στη Κύπρο.
Τούτο δείχνει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της αλλά αναδεικνύει ρεύματα συμφερόντων εντός της που καθιστούν την Ένωση ένα πεδίο σύγκρουσης αντί σύγκλησης συμφερόντων.

Ελλάδα – Κύπρος , ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Έλληνα της Κύπρου πρέπει να καταλάβεις ότι η οικονομικο-πολιτική ολιγαρχία μαζί με την Εκκλησία Α.Ε., δεν ήθελαν ποτέ και δεν θέλουν την Ελλάδα να ανακατεύεται στα συμφέροντα τους. Θέλουν την Κύπρο απομονωμένη και ελεγχόμενη από τις συμμορίες τους σαν να πρόκειται για δικό τους τσιφλίκι.
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Προτείνουμε αμυντική συνεργασία με την Ρωσία


Η άρνηση της Ελλάδος να προστατεύσει την ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας με την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων , άρνηση που κατατέθηκε από τον υπουργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο με την δικαιολογία ότι δεν επιθυμούν “στρατιωτικοποίηση” του ζητήματος , πρέπει να προβληματίσει τον κυπριακό ελληνισμό και να απαιτήσει άλλες διασφαλίσεις της κυριαρχίας του.
Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τι επιδιώκει η Τουρκία με την επίθεση στην ΑΟΖ της Κύπρου;


Ο Κουντρέτ Οζερσάυ πρώην διαπραγματευτής που παραιτήθηκε από τον Έρογλου , φέρεται να ασκεί κριτική στην τουρκική πολιτική για το θέμα της ΑΟΖ λέγοντας ότι δεν είναι ζήτημα που αφορά την Τουρκία και την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά τις δυο κοινότητες.
Η θέση του Οζερσάυ στην ουσία δεν αντίκειται στην επιθετική ενέργεια της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ αλλά ανοίγει τον δρόμο της μετάβασης από την τουρκική παρέμβαση στην διευθέτηση του ζητήματος μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Αυτός όμως είναι και ο στρατηγικός στόχος της τουρκικής παρέμβασης – επίθεσης , να θέσει κατ' αρχή το ζήτημα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να επιτύχει την ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της ΑΟΖ από τις ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η Ελλάδα εγκαταλείπει για άλλη μια φορά την Κύπρο


Η συμφωνία Ελλάδος – Κύπρου την οποία υπέγραψαν χθες οι υπουργοί εξωτερικών Βενιζέλος και Κασουλίδης έχει κάποια χρησιμότητα αλλά στην προκειμένη περίπτωση όπου η κυπριακή ΑΟΖ δέχεται εισβολή από την Τουρκία με πολεμικά πλοία και πλοία έρευνας για υδρογονάνθρακες δεν παρέχει καμία προστασία ούτε αποτελεί μέτρο αποτροπής.
Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έρχονται χαρές και πανηγύρια γραικύλοι


Ο κωδικός της επίθεσης των τούρκων στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας ονομάζεται “διαμοιρασμός” , δηλαδή δείχνει ξεκάθαρα πως ο στόχος της επίθεσης είναι η συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ ανεξάρτητα από την λύση που θα δοθεί και πότε θα δοθεί.
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η Τουρκία βαδίζει πάνω στις υποχωρήσεις των προδοτών

Η επιθετική ενέργεια της Τουρκίας στην ΑΟΖ της κυπριακής Δημοκρατίας έχει ως πρωταρχικό στόχο την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του φυσικού πλούτου της ΑΟΖ πριν από την όποια τελική λύση στο κυπριακό.
Η απαίτηση αυτή των τούρκων , που εμφανίζονται διεθνώς ως προστάτες της “τουρκοκυπριακής” κοινότητας - όπως αυτή ορίσθηκε από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο ουδέποτε αμφισβητήσαμε επίσημα- προκύπτει και από τις παραχωρήσεις προς την εν λόγω κοινότητα που την αναβάθμισαν σε λαό και συνιστώσα οντότητα μιας επιδιωκόμενης λύσης που θα καταλύει ή μετεξελίσσει την παρούσα μορφή της κυπριακής δημοκρατίας.
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η απάντηση στην επίθεση της Τουρκίας


Η τουρκική επίθεση στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας αντιμετωπίζεται με σκληρή στάση έναντι των τούρκων και των τουρκοκυπρίων συνεργατών τους :
Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Όπλα στον λαό

Ο αγώνας κατά του ισλαμικού κράτους και των τσιχαντιστών που η δράση τους εντοπίστηκε και στην κατεχόμενη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας ( μεταφορά οχημάτων και οπλισμού προς τους επιτιθέμενους τσιχαντιστές) επιτάσσει την συνεργασία των Ελλήνων με τους Κούρδους , με την κυβέρνηση του Άσαντ , με την Χεσμπολάχ.
Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τιμή στον αγωνιστή Σπύρο Παπαγεωργίου

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ , αποτίει φόρο τιμής στον ενωτικό αγωνιστή , συνεργάτη του αρχηγού της ΕΟΚΑ , Γεωργίου Γρίβα Διγενή , πολεμιστή , δημοσιογράφο και συγγραφέα Σπύρο Παπαγεωργίου , που ενταφιάζεται σήμερα στην αγκαλιά της ελληνικής γης.

Η Τουρκία εισβάλλει στην κυπριακή ΑΟΖ

Ενώ η Τουρκία εισβάλλει στην κυπριακή ΑΟΖ με ιταμές απαιτήσεις , η έρπουσα κυβέρνηση Αναστασιάδη προειδοποιεί ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέχιση των συνομιλιών.
Ακούστε γραικύλοι , χωρίς στρατηγική απελευθέρωσης που περιλαμβάνει πολύμορφο αγώνα σε όλα τα πεδία σύγκρουσης με τους κατακτητές θα εξαναγκαστείτε στο τέλος να υποχωρήσετε και στο ζήτημα της ΑΟΖ και να αποδεχθείτε την συνεκμετάλλευση που απαιτεί η Τουρκία.
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Επικίνδυνη η κυβέρνηση Αναστασιάδη

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αξιολογεί ως μέγιστο κίνδυνο το Ισλαμικό Κράτος και υποβαθμίζει τον κίνδυνο της τουρκικής κατοχής .
Ενώ από την μια είναι έτοιμοι να προσφέρουν όπλα και πυρομαχικά κατά των τσιχαντιστών, από την άλλη κινούνται στη γραμμή της παράδοσης της Κύπρου στους τούρκους κατακτητές μέσω της αποδοχής του πολιτικού στόχου της εισβολής δηλαδή της δημιουργίας ενός τουρκοσυνεταιριστικού μορφώματος.
Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η Κύπρος παραδόθηκε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη στις σιωνιστικές δυνάμεις

Η συμμετοχή της Κύπρου στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους “αποφασίστηκε” από μια κυβέρνηση , την κυβέρνηση Αναστασιάδη , που εκτελεί τυφλά τις διαταγές των τοκογλύφων της τρόικας , της ευρωπαϊκής ένωσης , του ΝΑΤΟ , των εγγλέζων που διατηρούν αγγλικές βάσεις στη Κύπρο σε έδαφος που κατέχουν από τον καιρό της αποικιοκρατίας και επιπρόσθετα των Ισραηλινών στους οποίους παρέδωσε και τα ραντάρ του Τροόδους.
Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης εκθέτει τον κυπριακό λαό σε ακραίους κινδύνους

Εφόσον η κυβέρνηση Αναστασιάδη επέτρεψε την χρησιμοποίηση της Κύπρου ως χώρου στρατηγικού βάθους εκ μέρους των νατοϊκών , των εγγλέζων και των εβραίων στην ανάμειξη τους στις πολεμικές συρράξεις που λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή , όφειλε η κυβέρνηση να προειδοποιήσει τον κυπριακό λαό για τους κινδύνους που προκύπτουν από την ως άνω απόφαση.
Θα έπρεπε βέβαια να είχε ερωτηθεί ο λαός αν επιθυμεί την εμπλοκή της Κύπρου στην εμπόλεμη κατάσταση πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Μήνυμα για την επέτειο της ημι-ανεξαρτησίας

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει τα στρατευμένα τέκνα της πατρίδος για την άψογη παρέλαση τους στην επέτειο της ήμι-ανεξαρτησίας που η πραγματική της ολοκλήρωση θα επιτευχθεί με την κατάργηση του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και την άσκηση της αυτοδιάθεσης η οποία θα θέσει της βάσεις για την απελευθέρωση της κατεχόμενης επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας .