Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το δίδαγμα από το πάθημα της Χρυσής Αυγής

Η στροφή της Χρυσής Αυγής στην ακροδεξιά που υπήρξε η αιτία απομάκρυνσης από τις τάξεις της ιδεολόγων εθνικιστών – εθνικοσοσιαλιστών , εξελίχθηκε επίσης σε αίτιο αποδόμησης της εκ των έσω.
Η Χρυσή Αυγή αντί των τιμίων αγωνιστών προσέλκυσε και ενέταξε στις δομές της  , ανθρώπους του συστήματος , μπάτσους , χουντικούς , εγκάθετους ακροδεξιούς , χαφιέδες ,  τύπους του υποκόσμου και των παραεκκλησιαστικών συνάξεων που δεν εμφορούνται από ιδεολογία .
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ελλάδα : Το τέρας του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού καταβροχθίζει τα παιδιά του

Τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα που σηματοδοτούνται από τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και την σύλληψη βουλευτών της , δείχνουν πως η δικτατορία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού τρώει τα ίδια τα παιδιά της .
Καμιά ελπίδα ανασυγκρότησης της πατρίδος δεν μπορεί να αναδυθεί μέσα από το σύστημα και τις δομές του .
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες , ο εχθρός μας είναι η τραπεζοκρατία


Η κυρίαρχη αντίθεση που αναδεικνύει η ιστορική συγκυρία , είναι η αντίθεση ανάμεσα στην τραπεζοκρατία και τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις.
Κάθε άλλη αντίθεση που προβάλλεται είναι ψεύτικη , παραπλανητική και αντι-ιστορική.
Το σύστημα της τραπεζοκρατίας παράγει την παρανοϊκή αντίθεση μεταξύ ακροδεξιάς και ακροαριστεράς κινητοποιώντας ελεγχόμενες από αυτό δυνάμεις , προκειμένου να αποπροσανατολίσει και στο τέλος να κατισχύσει εκ νέου .
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάνδαλο CYTA : το ξεχείλισμα του ηθικού βόθρου της κομματοκρατίας

Το σκάνδαλο της CYTA επιβεβαιώνει το ξεχείλισμα του ηθικού βόθρου του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου και του μοντέλου οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης που επεβλήθη στο λαό μας από τους προδότες που προσυπέγραψαν το αίσχος της Ζυρίχης.
Έκτοτε εγκαταστάθηκε στην εξουσία και στα πέριξ αυτής , μια διεφθαρμένη , ληστρική και λεπρώδης ολιγαρχία που οχυρωμένη μέσα στο σύστημα της κομματοκρατίας  μας πίνει το αίμα  και  σκοτώνει τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σβησμένες όλες οι φωτιές

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος , Ευάγγλεος Βενιζέλος δήλωσε πως ήταν πρόταση του Αναστασιάδη να δεχθεί η ελληνική κυβέρνηση να συνομιλήσει με τον εκπρόσωπο του κατοχικού μορφώματος.
Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την ελληνική κυβέρνηση από την ευθύνη αν τελικά διαπράξει ένα τέτοιο καραγκιοζλίκι που θα αναβαθμίζει και αναγνωρίζει στην ουσία το κατοχικό μόρφωμα.
Εκείνο όμως που μας κάνει εντύπωση είναι πως έχουν όλα προσχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τους και η κυβέρνηση Αναστασιάδη ανέλαβε να πραγματώσει το σχέδιο που οδηγεί στην συγκαλυμμένη ή καθαρή συνομοσπονδία και την συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ υπο την σκιά των Αμερικανο-ισραηλινών συμφερόντων. 
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται με την κυπριακή για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος

Όλα δείχνουν πως η λεγόμενη πολυμερής διαβούλευση για το κυπριακό , που εξήγγειλε προεκλογικά ο Νίκος Αναστασιάδης , δρομολογείται με την υποστήριξη των αμερικανοσιωνιστών που έχουν ήδη αναλάβει την διαχείριση του φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ.
Σκοπός της κινητικότητας που παρατηρείται για το κυπριακό είναι να εξυπηρετηθούν τα εν λόγω συμφέροντα με το αζημίωτο βέβαια για την Τουρκία και το κατοχικό της μόρφωμα στη Κύπρο.
Τι διαμείβονται περί της συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ ουδέν γνωρίζουμε . Το βέβαιο είναι πως το ζήτημα της συνεκμετάλλευσης είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καθ' υπαγόρευση των ξένων.
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αβέρωφ Νεοφύτου , ο πολιτικός σαλτιμπάγκος της τραπεζοκρατίας

Στον καπιταλιστικό κόσμο που μέσα στο βούρκο του κολυμπούν , δεξιοί , αριστεροί , σοσιαλιστές , ακροδεξιοί , παπάδες που το παίζουν υπεράνω κομμάτων και λοιποί συστημικοί σαλτιμπάγκοι , οι τράπεζες δεν κτυπούν την κοινωνική οικονομία μόνο με το τόκο , αλλά κυρίως γιατί ορίσθηκαν από το πολιτικό σύστημα να δρουν ως ο εγκέφαλος της οικονομίας προς όφελος της ολιγαρχίας .
Το γεγονός αυτό αφαιρεί από το λαό το δικαίωμα να σχεδιάζει την οικονομία του και να αναβαθμίζει την εργασία του.
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Διεκδικούμε την θέσμιση εθνικοκοινωνικού συντάγματος


Πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας αν επιτρέψετε για άλλη μια φορά να σας φέρουν ένα σύνταγμα και να σας το επιβάλουν , ένα σύνταγμα το οποίο θα χαλκεύσουν οι κατακτητές και οι μειοδότες πολιτικοί των κομματικών συμμοριών , τότε θα είστε άξιοι της τύχης σας .
Μην κάνετε το λάθος να υποκύψετε σε ένα τέτοιο έγκλημα κατά της δημοκρατίας και της αξίας του πολίτη , όπως έκαναν οι προγενέστεροι και υποκλήθησαν στο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και προσκύνησαν την τυραννία του ολετήρα ρασοφόρου Μακάριου.
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τιμή στους ήρωες του ενωτικού αγώνα Μιχαήλ Κουτσόφτα , Ανδρέα Παναγίδη , Στέλιο Μαυρομμάτη

«Γιατί μαυρίζει ο ουρανός κι ας είναι καλοκαίρι
λες κι η αυγή κατάμαυρο χαμπάρι θα μας φέρει.
Και να! Χτυπούνε πένθιμα κάθε χωριού καμπάνες
κλαίνε μαζί τρεις μάνες, μαζί των κι όλη η γη.
Κι είναι γλυκό το κλάμα τους, από χαρά λες κλαίνε
λόγια Σουλιώτου λένε στην πένθιμη σιγή.
Ποτέ δε θα πεθάνουνε, όσοι πεθάναν σήμερα.
Και της σκλαβιάς τα σίδερα θα σπάσουν κάποια μέρα
και θ’ ακουστούν ελεύθερα τραγούδια πέρα ως πέρα
στο ελληνικό νησί».

Προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας


Το να διαπιστώνουμε την αύξηση της ανεργίας και να θρηνοδούμε άπραγοι και εγκλωβισμένοι μέσα στο καταστροφικό σύστημα της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού ή να φωνασκούμε στα μνημόσυνα αυτών που αυτοκτονούν από απελπισία δεν έχει κανένα νόημα.
Πρέπει να σκεφτούμε και να δράσουμε προς την κατεύθυνση της ριζικής αλλαγής της κατάστασης και του πολιτικού συστήματος που εστιάζει την προσοχή του στην στήριξη του ληστρικού τραπεζικού συστήματος με το οποίο είναι αρρήκτως συνδεδεμένο.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αναστασιάδης χρησιμοποιεί τον πολιτικό δόλο

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε πως δεν θα παρακαθίσει σε συνομιλίες εαν δεν εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις της επιτυχίας που την προσδιορίζει ως μετάβαση της κυπριακής δημοκρατίας σε ένα σύστημα διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Επανέλαβε μάλιστα στη δήλωση του την πρόταση του για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο Ε.Ε. ,και κατεχομένων ως και το άνοιγμα κεφαλαίων ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το τέρας της κεντρικής τράπεζας της Κύπρου


Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.
Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο υπέγραψαν και στήριξαν οι προδότες δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για την λειτουργία και την πραγματική ιδιοκτησία της εν λόγω τράπεζας.
Προφανώς γιατί κάποιοι γνωστοί άγνωστοι ξένοι την ελέγχουν και αυτοί όριζαν , όταν είχαμε την λύρα , πως και προς ποίους θα διακινηθεί το παραγόμενο χρήμα ώστε να δημιουργηθεί η επιλεκτική πλουτοκρατική τάξη που θα στήριζε με τη σειρά της την κάθε προδοτική εξουσία.
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Να επιστραφούν οι ναοί των θεών μας στην πανελλήνια κοινότητα των Ελλήνων εθνικών


Εις απάντηση εκείνων που θέλουν να αφελληνίσουν την Κύπρο , να την παραδώσουν στους τούρκους , στους εγγλέζους , στους εβραίους , στους διεθνείς τοκογλύφους και λοιπούς βαρβάρους και να καταργήσουν την ελληνική γλώσσα και παιδεία , διεκδικούμε επανελλήνιση και επιστροφή των ναών του ελληνικού πανθέου στην πανελλήνια κοινότητα των Ελλήνων εθνικών.
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιωνάς Νικολάου : Υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας βρίσκονται οι εθνικιστές


Υπό την παρακολούθηση "αρμοδίων τμημάτων της αστυνομίας" βρίσκονται  εθνικιστικές οργανώσεις  πολιτικά κόμματα και πρόσωπα στη Κύπρο κατά παραδοχή του υπουργού δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κυβέρνηση Αναστασιάδη : ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ανοίγει δρόμο για την παράδοση των ημικρατικών οργανισμών στους τραπεζίτες μέσα από την επινόηση της μετοχοποίησης τους.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη μετατρέπει την Κύπρο σε τσιφλίκι των ληστών και απατεώνων τραπεζιτών ρασοφόρων και γραβατοφόρων , που καταλήστευσαν τον κοινωνικό πλούτο και καλύφθηκαν στη συνέχεια από την πολιτικό σύστημα του κομματικού συμμορριτισμού.
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα αποδεχθούμε το τουρκο-κυπρο –συνεταιριστικό μόρφωμα που ετοιμάζουν



Παρασκηνιακή διπλωματία για το Βαρώσι  ( περίκλειστη πόλη Αμμοχώστου ) και επιδίωξη δημιουργίας νέων δεδομένων που θα ανοίξουν το δρόμο στην «επίλυση»  του κυπριακού  παραδέχθηκε ότι διενεργείται αυτή τη περίοδο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Θέλουν με λίγα λόγια να δώσουν ως δώρο την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος για να προχωρήσουν στην διαδικασία των συνομιλιών που θα καταλήξουν στο παζάρι του πάρε – δώσε ως μοναδικού τρόπου υπέρβασης των διαφωνιών που έχουν παγιωθεί από τις μέχρι τούδε συνομιλίες.

Πηγή δυστυχίας κατέστησε το φυσικό αέριο η ληστρική τραπεζοκρατία

Ο πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ Χαράλαμπος Έλληνας σε άρθρο του για το φυσικό αέριο της Κύπρου θέτει πολύ ορθά το ζήτημα στο γεωπολιτικό πλαίσιο του ανταγωνισμού και επισημαίνει την άμεση ανάγκη δημιουργίας του τερματικού , αποκλείοντας την μεταφορά του αερίου δια αγωγών ως παντελώς ασύμφορη.
Ο χρόνος δημιουργίας του τερματικού που θα επιτρέψει την ταχύτερη είσοδο στις αγορές αλλά και το κόστος εξόρυξης και υγροποίησης θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανταγωνιστικότητα του προϊόντος με λογικό ενδεχόμενο να καταστεί ασύμφορο.
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αλεξάντερ Ντάουνερ η Κύπρος είναι ελληνική


Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ επαναλαμβάνει την μασημένη προπαγάνδα του σχεδίου Ανάν περί μετατροπής της Κύπρου σε Ταϊβάν της Μεσογείου τότε και περί τεράστιας οικονομικής ανάπτυξης μετα την λύση σήμερα.
Προσέξτε καλά έλληνες , η πατρίδα δεν πουλιέται ακόμα και αν αποφασίσει η πλειοψηφία των ζώντων να την παραδώσει στους κατακτητές .

Η μασονοκρατούμενη κυπριακή ολιγαρχία διαιωνίζει την σκλαβιά μας

Βήματα υποχώρησης κάνει η Αμερική αναφορικά με την επίθεση κατά της Συρίας δείχνοντας ότι αποδέχεται την πρόταση της Ρωσίας για έλεγχο των χημικών όπλων που δυνατόν να διαθέτει η Συρία.
Το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς τους κύπριους διότι φανερώνει την ισχυρή παρουσία της Ρωσίας στη περιοχή .
Η επιλογή της φιλοσιωνιστικής κυβέρνησης Αναστασιάδη να παραδώσει την Κύπρο στο Ισραήλ και τα νατοϊκά συμφέροντα διαγράφεται ως μια λανθασμένη επιλογή που λήφθηκε μάλλον μέσα από υπόγειες υποβολές της μασονοκρατούμενης ολιγαρχίας της Κύπρου.
Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ

Παρά την απόφαση της βρετανικής βουλής περί μη συμμετοχής της Μ. Βρετανίας στην εισβολή κατά της Συρίας , όλα δείχνουν πως οι βρετανικές κατοχικές βάσεις στη Κύπρο , που αυτονομάζονται κατακτητικώ δικαίω κυρίαρχες , έχουν ήδη εμπλακεί στο σχέδιο επίθεσης κατά της Συρίας νοουμένου ότι παρέχουν σημαντικές πληροφορίες μέσα από τα συστήματα παρακολούθησης που διαθέτουν στο ακρωτήρι και σε άλλα σημεία της Κύπρου.
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμάζουν Τουρκο-κυπρο-συνεταιριστική λύση στο κυπριακό

Τουρκο-κυπρο-συνεταιριστικό μόρφωμα ετοιμάζουν να επιβάλουν οι Αμερικανοί στη Κύπρο για να διαμορφώσουν συνθήκες απρόσκοπτης καταλήστευσης του φυσικού αερίου και πλήρους γεωπολιτικής κατίσχυσης που συνδυάζεται και με την επέκταση του Ισραήλ στη Κύπρο συναινούσης της φιλισιωνιστικής κυβερνήσεως Αναστασιάδη.

Αυτή είναι η βρομερή σας κοινωνία νεοκύπριοι



Το βαθύ κράτος της ΚΥΠ φαίνεται να είναι αναμεμειγμένο στο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο τσιφλίκι της κομματοκρατίας , την CYTA .
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ. : Να εισαχθεί το μάθημα της ελληνικής κοσμολογίας


Πολύς λόγος γίνεται στην Ελλάδα περί του μαθήματος των θρησκευτικών στη μέση εκπαίδευση. Η αριστερά υποστηρίζει πως πρέπει να μετατραπεί το μάθημα από κατήχηση σε θρησκειολογία .
Η άποψη μου είναι πως είτε μείνει ως έχει το μάθημα είτε μετατραπεί σε θρησκειολογία σε τίποτα δεν θα ωφελήσει την πνευματική κατάσταση του έθνους .
Το ζητούμενο για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές είναι να εισαχθεί στη παιδεία το μάθημα της ελληνικής κοσμολογίας στην εξελικτική της πορεία από τους ορφικούς ύμνους στον Ησίοδο στους προσωκρατικούς μέχρι και τον Γεώργιο Πλήθωνα Γεμιστό.
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυπριακή βουλή στηρίζει το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα

Η στήριξη από το κράτος τραπεζικών ιδρυμάτων είτε συνεργατικών είτε πλουτοκρατικών , που στη συνέχεια ασκούν τοκογλυφία πάνω στις παραγωγικές δυνάμεις του λαού , μας βρίσκει αντίθετους από ιδεολογική θέση και αρχή.
Η τοκογλυφία για τον εθνικοκοινωνισμό είναι κακούργημα.
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανεργία αντιμετωπίζεται με κατάργηση της ολιγαρχίας – τραπεζοκρατίας

Η ανεργία αυξάνεται . Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ξεπερνά τις 51.000 ενώ στη πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερη.
Πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την Κύπρο ενώ η χαβούζα γεμίζει με μετανάστες κοινοτικούς και εξωκοινοτικούς που δουλεύουν με συμβάσεις δουλείας και πλήττουν τα κεκτημένα δικαιώματα των νομίμων εργατών.
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΔΗΚ : Απαιτούμε στρατιωτική ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα

Το Ε.ΔΗ.Κ. ως ιδεολογικοπολιτικός σχηματισμός της εθνικιστικής αριστεράς απαιτεί ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη εκπονεί σχέδιο προστασίας των εισβολέων στη Συρία

Η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη σε συνεννόηση με τον κατοχικό στρατό των αγγλικών  βάσεων οργανώνει σύστημα προστασίας  των εν Κύπρω  συμφερόντων των χωρών που ετοιμάζουν επίθεση κατά της Συρίας.
Τα μέτρα που λαμβάνονται  δείχνουν ότι η Κύπρος θα εμπλακεί στο πεδίο της πολεμικής αντιπαράθεσης με ενδεχόμενο να δεχθεί πάσης φύσεως κτυπήματα.
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικιστική αριστερά : Απορρίπτουμε την τουρκοπροσκυνημένη πρόταση Αναστασιάδη


Συμμετοχή της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τραπέζι των συνομιλιών ζητά ο Αναστασιάδης  ,  αφού πρώτα τεθούν κάποιες προϋποθέσεις που να οδηγούν στη λύση .
Οι προϋποθέσεις αυτές περιλαμβάνουν όπως είναι γνωστό τη πρόταση του ανοίγματος της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος. 
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Προτάσεις για ενδυνάμωση της πατρίδος μας



Οι εξελίξεις στη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τα δεδομένα που ορίζουν το γεωπολιτικό πλαίσιο επιτάσσουν στη Κύπρο να χαράξει μια νέα πορεία.
Πολύ σύντομα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τεράστια προβλήματα στο θέμα της ΑΟΖ , του κυπριακού και της οικονομίας τα οποία έχουν διασυνδεθεί εκ των πραγμάτων αλλά και ένεκεν της υποχωρητικής και φιλοσιωνιστικής πολιτικής των κρατούντων .
Στρατηγικά βήματα που απαιτούνται για την διασφάλιση της ύπαρξης μας και της ελάχιστης ανεξαρτησίας μας είναι :