Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θεωρούμε πως η εθνική ανεξαρτησία και η οικονομική αυτονομία ενός κράτους πρέπει να στηρίζεται στο δικό του νόμισμα.
Είμαστε η μόνη πολιτική φωνή στη Κύπρο που ζητά ξεκάθαρα την έξοδο από την ευρωζώνη και την άμεση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με την υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου στις προεδρικές εκλογές.
Οι υπόλοιποι δέκα υποψήφιοι υποστηρίζουν την παραμονή της Κύπρου στον μηχανισμό του ευρώ που αποτελεί υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους με το σύστημα των οποίων συνδέεται και η ντόπια τραπεζοκρατία.

Ανακοινώθηκαν τα 16 εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα


Τα εκλογικά κέντρα στα οποία οι Κύπριοι πολίτες που ζουν στην Ελλάδα και έχουν δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου και σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών στις 24 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Συνολικά θα λειτουργήσουν 16 εκλογικά κέντρα, σε 10 πόλεις, 5 στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη, και από 1 σε Βόλο, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρέθυμνο και Ρόδο.
Συγκεκριμένα:

ΕΔΗΚ : Σύγκρουση με την ολιγαρχία


Πανηγυρίζει το ΑΚΕΛ για την δήλωση συμμετοχής των Ρώσων στην χρηματοδότηση του κυπριακού κράτους και των τοξικών τραπεζών.
Πρέπει να ξέρει ο λαός πως αν τελικά η Ρωσία δώσει κάποια λεφτά μέσω της τρόικας και του μνημονίου , όπως έχουν διευκρινίσει , αυτά τα λεφτά θα πάνε για να καλύψουν τις καταθέσεις των Ρώσων που οι τραπεζίτες τις εξαφάνισαν μέσα σε αδιαφανείς “επενδύσεις”.
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου : Η θέση μας για το εθνικό θέμα της Κύπρου


Η θέση μας για το εθνικό θέμα της Κύπρου είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που εκφράζουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στην καλύτερη περίπτωση δηλώνουν ότι θα επανατοποθετήσουν το κυπριακό στην βάση της εισβολής και κατοχής.
Για εμάς η βάση του κυπριακού προβλήματος δεν είναι η εισβολή και κατοχή , αλλά η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗΣ που μας το στέρησαν οι συμφωνίες της Ζυρίχης και το κατακτητικό και απεχθές σύνταγμα που προέκυψε από αυτές.
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η νέο-οθωμανική πρόταση του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου


Στις προγραμματικές θέσεις της υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου που συναποφασίσθηκαν από το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και τις συνιστώσες εθνικιστικές ομάδες αναφέρονται τα ακόλουθα.
ΑΟΖ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ :
1. Λαϊκή συμμετοχή στις επενδυτικές διαδικασίες και στην συνολική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου υπό την εποπτεία του κράτους.
2. Κατεύθυνση αγωγού μέσω Ελλάδος προς Ευρώπη ώστε να αντληθούν όλα τα γεωπολιτικά οφέλη του πλούτου της κυπριακής ΑΟΖ.
3. Ενιαία ΑΟΖ Ελλάδος – Κύπρου.
4. Επενδύσεις σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας .
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πού βρίσκεται η έρευνα για την εμπλοκή Ντίνου Μιχαηλίδη στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου ;


Η υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου έχει από ότι φαίνεται προεκτάσεις στη Κύπρο ύστερα από την αποκάλυψη της εμπλοκής κάποιου Fouad Al Zayat εμπόρου όπλων με πορτογαλική υπηκοότητα , που υπήρξε συνεργάτης και σύνδεσμος του αρχικλέφτη Τσοχατζόπολου με τον τότε υπουργό της κυβέρνησης Κληρίδη , Ντίνο Μιχαηλίδη.

Ο Λουκάς Σταύρου στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ


Τιμούμε τον αρχηγό της ΕΟΚΑ 55-74 στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή

Οι αγώνες του για την απελευθέρωση της Κύπρου , την αυτοδιάθεση και την ένωση με την μητέρα Ελλάδα συνεχίζονται από εμάς , τους εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ , που προτάσσουμε με αποφασιστικότητα και παρρησία την αναγκαιότητα του πολύμορφου αγώνα που εδράζεται στις αρχές της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ – ΕΝΩΣΗΣ .
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Όχι επιδόματα σε “τουρκοκύπριους”- φραγμός στο ξεπούλημα της πατρώας γης στους κατακτητές


Καταγγέλλω το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο που με την πολιτική που ασκεί προς τους “τουρκοκύπριους” , πολιτική παροχών επιδομάτων και λοιπών διευκολύνσεων , θα κουβαλήσει στο τέλος όλους τους “τουρκοκύπριους” στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας για να ζουν πλουσιοπάροχα αρπάζοντας από το υστέρημα των Ελλήνων και ταυτόχρονα να έχουν τα σπίτια των προσφύγων μας στη κατεχόμενη γη μας ως εξοχικά καταλύματα.
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου :Το χαρτί του ρωσικού παράγοντα


Όπως ανέφερα και στην ψεσινή ανακοίνωση μου στο ΡΙΚ , η μόνη απάντηση στη τρόικα και στη Γερμανία , στην προσπάθεια τους να απομονώσουν οικονομικά την Κύπρο και να αναγκάσουν τους Ρώσους να εγκαταλείψουν κάθε σχέση με το νησί , θα ήταν να συζητήσουμε άμεσα με την Ρωσία το θέμα της παραχώρησης επί ενοικίου , δυνατότητας ελλιμενισμού του πολεμικού της στόλου .
Θεωρώ πως η αδράνεια του πολιτικού κατεστημένου μπροστά στην επίθεση που δέχεται η Κύπρος από την τρόικα και την Γερμανία συνηγορεί τόσο με την απόφαση τους να παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ όσο και να παραδώσουν την πατρίδα μας στην επικυριαρχία του Ισραήλ.
Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αυτή τη τύχη πρέπει να έχουν οι τύραννοι και οι προδότες


Το ΑΚΕΛ στην υπηρεσία του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού


Η γραμμή του ΑΚΕΛ που αναπαράγει ο Μαλάς στη προεκλογική του εκστρατεία περί προοπτικής απευθείας χρηματοδότησης των τραπεζών από την κεντρική τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , αποδεικνύει την άρρηκτη σύνδεση της ακελικής αριστεράς με την πιο σκληρή μορφή του καπιταλισμού που είναι ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός.
Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου : Ξεσκεπάζουμε τους προδότες


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και ο πρόεδρος του Λουκάς Σταύρου ,που κατέρχεται ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές , κατήγγειλαν και ξεσκέπασαν την μεγάλη προδοσία που έλαβε χώρα στο δημοψήφισμα του 2004.
Δόθηκε τότε το δικαίωμα στους τούρκους κατακτητές να συγκροτήσουν δικό τους εκλογικό σώμα και μάλιστα επετράπη σε αυτό να συγκαταλέξουν και τους έποικους.

Ο υποψήφιος του Ε.ΔΗ.Κ Λουκάς Σταύρου στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ


Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου : ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ – η πρόταση μας για τον πολιτισμό


Τίποτα δεν ακούσαμε από τους “εκλεκτούς” υποψηφίους του συστήματος αναφορικά με τον πολιτισμό και την παιδεία. Προφανώς γιατί δεν έχουν κάτι αξιόλογο να πουν πάνω σε αυτό το θέμα , διότι εκφεύγει της αποστολής τους που είναι να υπηρετήσουν την ολιγαρχία του πλούτου , την ξένη και ντόπια τραπεζοκρατία και να περατώσουν το προδοτικό έργο που ανέλαβαν , να παραδώσουν την πατρίδα στους αγγλοτούρκους κατακτητές στους οποίους εσχάτως προσετέθησαν και οι ισραηλινοί . Επίσης και οι λοιποί υποψήφιοι δεν έχουν τίποτα να καταθέσουν πάνω σε αυτό το ζήτημα .
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Ο υποψήφιος πρόεδρος της κυπριακής “δημοκρατίας” Λουκάς Σταύρου σε σύντομη συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή ( 19-1-2013) στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ , η οποία για ευνοήτους λόγους διακόπηκε ακαριαία , αναφέρθηκε στον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει ο κυπριακός ελληνισμός από το άνοιγμα του κατεστημένου προς το Ισραήλ.

Ο Λουκάς Σταύρου σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ (βίντεο)


ΟΧΙ στα σχέδια των τουρκοπροσκυνημένων της Κ.Ο.Π.


Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την προσπάθεια των ιθυνόντων της ΚΟΠ ( Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) για “ενοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου” όπως οι ίδιοι αποκαλούν την κατάπτυστη συνδιαλλαγή τους με τους τούρκους κατακτητές .
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Υποβολή υποψηφιότητος του Λουκά Σταύρου





Εν πρώτοις καταγγέλλω το δικτατορικό Ζυριχικό κατεστημένο και ιδιαιτέρως την κυβέρνηση Χριστόφια που εις βάρος κάθε αρχής δημοκρατίας , ισονομίας και ισηγορίας , επέβαλε την αποσιώπηση της υποψηφιότητος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ , από τα ιδιωτικά και δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει πως η Κυπριακή “δημοκρατία” , τελεί υπό καθεστώς αντιλαϊκού , σκοταδιστικού εξουσιασμού που στερεί κάθε νομιμότητα στο κατεστημένο.
Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Λουκάς Σταύρου στο PLUS TV


 
Ενημερώνουμε το κοινό της ιστοσελίδας μας πως απόψε 15/1/2013 ο υποψήφιος για την προεδρία της κυπριακής “δημοκρατίας” Λουκάς Σταύρου θα είναι καλεσμένος στο τηλεοπτικό κανάλι PLUS TV στις 22.15 .

Σχόλιο για το διακαναλικό debate των , Μαλά , Λιλλήκα , Αναστασιάδη

Στο ψεσινό ( 14/1/2013 ) διακαναλικό debate των τριών υποψηφίων Μαλά , Λιλλήκα Αναστασιάδη , των προβαλλομένων από το σύστημα , ο λαός έλαβε γνώση ότι άπαντες τάσσονται υπέρ του μνημονίου και ότι στην ουσία δεν έχουν καμία πρόταση που να οδηγεί την Κύπρο στην ανάπτυξη χωρίς την σκλαβιά της τρόικας και των μνημονίων της. 
Eν αμίλλαις αισχρές αθλιότερος ο νικήσας . 
Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λουκάς Σταύρου: Αλλαγή του κατακτητικού συντάγματος ΤΩΡΑ


Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης αν δεν αλλάξει άμεσα , ώστε να τεθούν τουλάχιστον κάποιοι δημοκρατικοί άξονες , όπως είναι το ενιαίο εκλογικό σώμα που θα καταργεί τον διαχωρισμό της έννοιας του λαού σε κοινότητες , τότε θα χρησιμοποιηθεί από τους αγγλοτούρκους κατακτητές σαν θηλιά στο λαιμό του κυπριακού ελληνισμού για δεύτερη φορά.
Η ανακοίνωση των “τουρκοκυπρίων” που διαμένουν στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , περί ιδρύσεως πολιτικού κόμματος , εάν τεθεί στα πλαίσια του Ζυριχικού συντάγματος το οποίο επικαλούνται , τότε θα καταλήξουμε να έχουμε ένα δικοινοτικό κράτος στο νότο και ένα τουρκικό κράτος στο βορρά.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για το ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Καλούμε όλους τους Έλληνες να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για το ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του 1950 , που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του κρησφυγέτου του Στρατηγού Γεωργίου γρίβα Διγενή , στη Λεμεσό , στις 19.30 την Τρίτη  15 Ιανουαρίου 2013.

Αποσιωπούν την εθνικοκοινωνική υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου



Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο “Φιλελεύθερο” της Κυριακής 13 /1/2013 δεν αναφέρθηκε ούτε καν το όνομα του υποψηφίου Λουκά Σταύρου.
Ενώ σε κάποιες άλλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο ΡΙΚ και στην εφημερίδα “Πολίτης” έγινε αναφορά στο όνομα με ποσοστά της τάξεως 0,2% και 0,4% αντιστοίχως , αυτή τη φορά , η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , αποσιωπήθηκε πλήρως .
Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η oμιλία του Λουκά Σταύρου στο Παραλίμνι


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση στο καφενείο "ΕΛΛΗ" στο Παραλίμνι . Της ομιλίας του υποψήφιου για την προεδρία της κυπριακής "δημοκρατίας" Λουκά Σταύρου ακολούθησε συζήτηση στην οποίαςκυριάρχησε η λαϊκή οργή κατά της ολιγαρχίας του πλούτου που τρέφεται από τις σάρκες του λαού, υποστηριζόμενη από το προδοτικό και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της Ζυρίχης.
Επίσης με θερμά χειροκροτήματα δέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι τις θέσεις μας στο εθνικό θέμα που εδράζονται στην αρχή της αυτοδιάθεσης και της απελευθέρωσης με άμεση κατάργηση του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης ως πραγμάτωσης της εσωτερικής πτυχής της αυτοδιάθεσης.
Κατά την συζήτηση αναλύθηκε η αρχή της αυτοδιάθεσης και εξηγήθηκε πως, όταν θα έρθει η στιγμή της πραγμάτωσης της εξωτερικής πτυχής της αυτοδιάθεσης εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα υποστηρίξουμε την ΕΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα. 
Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Άξονες της εθνικοκοινωνικής πρότασης του Ε.ΔΗ.Κ για την οικονομική ανασυγκρότηση


Το σύστημα δεν έχει λύσεις που θα οδηγήσουν την εθνική οικονομία στην ανάκαμψη γιατί απλούστατα οι λύσεις είναι αλληλένδετες με την καταστροφή αυτού του συστήματος.
Μοναδική λύση είναι η εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση .
Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η κοινωνικοποίηση των ημικρατικών υπο το πρίσμα της εθνικοκοινωνικής ανασυγκρότησης


Γιατί επιμένουν οι Γερμανοί ότι πρέπει να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις προκειμένου να εγκρίνουν το υπέρογκο δάνειο που ζήτησε η κυβέρνηση Χριστόφια , για να το παραχωρήσει στους ντόπιους τραπεζίτες και για να καλύψει τα έξοδα και χρέη του δημοσίου ;
Διότι απλούστατα γνωρίζουν οι Γερμανοί ότι οι λεγόμενοι ημικρατικοί οργανισμοί είναι τσιφλίκια του κομματικού κατεστημένου που σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση και τον διορισμό της κομματικής τους πελατείας . Πρόκειται για οργανισμούς που παρασιτούν εις βάρος της ιδιωτικής οικονομίας και όσοι εξ αυτών είναι κερδοφόροι , όπως η ΑΤΗΚ και η CYTA , στην ουσία καταληστεύουν
Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ομιλία Λουκά Σταύρου στο Παραλίμνι με θέμα : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Έλληνες της Κύπρου
Το προδοτικό κατεστημένο με τα πολιτικά φερέφωνα του , κατόρθωσε να απομονώσει την Κύπρο από την Ελλάδα για να την παραδώσει στους Τούρκους και Άγγλους κατακτητές και να ξεπουλήσει τον πλούτο της και την εργασία του λαού της στους ξένους τοκογλύφους προς εξυπηρέτηση των ντόπιων τοκογλύφων και εν γένει της ολιγαρχίας του πλούτου.
Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Θέσεις που διαφοροποιούν το Ε.ΔΗ.Κ. από τον ακροδεξιό συστημικό "εθνικισμό"


  1. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με όνομα και σύμβολα που να δηλώνουν την ελληνικότητα της Κύπρου.
  2. Κοινωνικοποίηση ημικρατικών οργανισμών μέσα από ελεγχόμενο από το κράτος εθνικό χρηματιστήριο που θα συμμετέχουν μόνο νόμιμοι πολίτες.
  3. Κρατική μη κερδοσκοπική -μη τοκογλυφική τράπεζα που θα στηρίξει την παραγωγή ενάντια στην εκμετάλλευση του ιδιωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
  4. Άρση της πολιτικής και οικονομικής στήριξης στο ιδιωτικό τοκογλυφικό χρηματοπιστωτικό σύστημα . Υπαγωγή του ιδιωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος κάτω από κρατικό έλεγχο επί τη βάση της αρχής της προστασίας της ελευθερίας και της περιουσίας των πολιτών.
Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Προεδρικές εκλογές 2013 - Εκλογικά κέντρα εξωτερικού

Καλούμε όλους τους κύπριους ψηφοφόρους που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίσουν Λουκά Σταύρου . Για μια εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση ενάντια στην τραπεζοκρατία , την εκκλησιαστικο-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου και την κατοχή.
Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Για την “άνοδο” της ακροδεξιάς


Η ακροδεξιά , για την “άνοδο” της οποίας δείχνουν να ανησυχούν οι αριστερούλιδες του συστήματος , δεν είναι καινούριο πολιτικό φαινόμενο με αυτούσια ιδεολογία. Η ακροδεξιά υπήρχε πάντοτε μέσα στις δομές του συστήματος και στεγαζόταν κάτω από τα πατριωτικά περίπτερα της δεξιάς .
Στις τωρινές συνθήκες , η λεγόμενη άνοδος της ακροδεξιάς δεν είναι τίποτα άλλο από προώθηση των ακραίων στοιχείων της συντήρησης προς υπεράσπιση του συστήματος.
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Λουκάς Σταύρου στον ΑΝΤ1-FM



Ο υποψήφιος των προεδρικών εκλογών της κυπριακής”δημοκρατίας” Λουκάς Σταύρου παρουσιάστηκε σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 σήμερα Σάββατο 5-1-2013.
Στα 25 λεπτά της συνομιλίας έθιξε κάποιες από τις θέσεις και προτάσεις του προεκλογικού προγράμματος που προσυπέγραφαν το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και οι εθνικιστικές συνιστώσες.
Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΔΗΚ: Είμαστε η Εθνικιστική αριστερά


Ως εθνικοκοινωνιστές εκφράζουμε την  εθνικιστική αριστερά . Αυτό σημαίνει πως ευθύς εξαρχής δηλώνουμε την εναντίωση μας στον καπιταλισμό και στις πολιτικές του εκφάνσεις που έχουν ως κεντρικό άξονα την δεξιά με τα ακροδεξιά και κεντροδεξιά παρακλάδια της.
Εθνικιστική αριστερά σημαίνει ταυτόχρονα κήρυξη πολέμου στην εθνομηδενιστική αριστερά που είναι μέρος του συστήματος και υποστύλωμα του. Τρανό παράδειγμα η πολιτική του αριστερού – εθνομηδενιστή Χριστόφια που στήριξε τους τραπεζίτες και παρέδωσε τη χώρα στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.
Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Να κοινωνικοποιηθούν οι ημικρατικοί οργανισμοί σε συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού


Για την κατάσταση της οικονομίας μας δεν ευθύνονται μόνο οι τράπεζες όπως διατείνεται η αριστερά πτέρυγα του καταπιεστικού και ληστρικού συστήματος , αλλά και το υπέρογκο κράτος-επιχειρηματίας και ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας , φαινόμενα που αναδύθηκαν μέσα από την πελατειακή σχέση των κομμάτων με τον λαό υπό το πρίσμα κρατικιστικών ιδεολογημάτων.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , σε αντίθεση με τους “εθνικιστές” της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς τασσόμαστε ενάντια σε κάθε κρατικιστική νοοτροπία , τασσόμαστε ενάντια στο υπέρογκο κράτος-επιχειρηματία που καταντά να είναι ένας ακραίος παρασιτισμός , που για να τραφεί βιάζει κυριολεκτικά δια της επιβολής του φόρου την παραγωγική βάση της κοινωνίας.
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Συμμετέχουμε στη διαδήλωση της 2ας Ιανουαρίου 2013 κατά των αγγλικών βάσεων

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των πατριωτικών ομάδων νεολαίας , να διαδηλώσουν κατά της παρουσίας των αγγλικών κατοχικών βάσεων στη Κύπρο την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 .
Η νεολαία του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος θα δώσει το παρόν της στην διαδήλωση προς επίρρωση και ενδυνάμωση της εθνικής φωνής που υψώνεται κατά των άγγλων κατακτητών .
Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ευχόμαστε να είναι νικηφόρο το 2013


Το 2013 θα είναι καλύτερο αν ο λαός αποφασίσει να αγωνιστεί ενάντια στους προδότες πολιτικούς που στηρίζουν τους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους παραδίδοντας την πατρίδα στην κυριαρχία τους και ρίχνοντας το λαό στη φτώχεια , στην εξαθλίωση ,στην υποβάθμιση της ύπαρξης του.