Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Κύπριε εργάτη σπάσε τα ΑΚΕΛικά δεσμά


Κύπριε εργάτη που βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στα ιδεολογήματα και τα κομματικά σχήματα του ΑΚΕΛ , ξέρεις πολύ καλά πως το λεγόμενο κόμμα του λαού σε πρόδωσε και σε εξευτέλισε.
Είναι το κόμμα που βρισκόμενο στην εξουσία όχι μόνο αρνήθηκε να αντιπαραταχθεί στο ντόπιο ληστρικό τραπεζικό σύστημα αλλά κάλεσε και τους διεθνείς τοκογλύφους να στηρίξουν αυτό το σύστημα , ρίχνοντας εσένα σε παρατεταμένη φτώχεια και εξαθλίωση.
Είναι αυτό το κόμμα επίσης που στήριξε με χίλιους τρόπους την λαθρομετανάστευση αλλά και την ανεξέλεγκτη εργοδότηση των κοινοτικών μεταναστών , κατά παράβαση κάθε συλλογικής σύμβασης εργασίας , εγκαταλείποντας εσένα στην ανεργία και στην συρρίκνωση των απολαβών και δικαιωμάτων σου.
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτω η εθνικιστική εργατιά – όχι στις απολύσεις εργατών από την εταιρεία “ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ”


Στον καπιταλιστικό κόσμο η “επιχείρηση” είναι η ιδιοκτησία του ενός ή περισσοτέρων μετόχων που έχουν την ευχέρεια από τον νόμο να την κάνουν ότι θέλουν αδιαφορώντας αν θα πληγούν ή όχι οι εργαζόμενοι και οι λοιποί εργασιακοί παράγοντες που σχετίζονται με αυτήν.
Κάτω από αυτή την αντίληψη η επιχείρηση “ΟΡΓΑΝΙΔΗΣ” άρχισε να απολύει τους εργαζόμενους εν όψει διαπραγματεύσεων που μετατέθηκαν στο νέο έτος για την “μεταβίβαση” της εταιρείας στους προμηθευτές και στους τραπεζίτες.
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η θανάσιμη παγίδα της δικοινοτικότητας


Η ουσία της διζωνικής ή πολυπεριφερειακής δικοινοτικής ομοσπονδίας έγκειται στην δικοινοτικότητα.
Αν δεχθούμε αυτόν τον παραλογισμό τότε ολισθαίνουμε κατ' ανάγκη στην ομοσπονδία με όποια μορφή και αν την προσδιορίσουμε.
Η δικοινοτικότητα όπως είναι γνωστό , αποτελεί ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΑΣ που μας επεβλήθη από τους άγγλους κατακτητές με την συνεργασία των τούρκων και των ντόπιων προδοτών που αποδέχθηκαν το “δίκαιο” της Ζυρίχης και το υπερασπίστηκαν με προσοδοφόρο πάθος , εδραιώνοντας το Ζυριχικό κατεστημένο , ως ένα σύμπλεγμα συνεργασίας της εκκλησιαστικό-ιδιωτικής πλουτοκρατίας και του κομματοκρατικού συμμοριτισμού που μέσα από τις επιμεικτικές ερωτικές τους σχέσεις γεννήθηκαν τα τέρατα της τραπεζοκρατίας και του υπέρογκου κράτους.
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζοντας την ιδεολογία του ελληνικού εθνικού σοσιαλισμού (εθνικοκοινωνισμού) σε αντίθεση με την χουντο-ακροδεξιά που στηρίζει ανεπιφύλακτα το ευρώ και την ευρωζώνη , εκφράζει ξεκάθαρα την αντίθεση του στη σκλαβιά της ευρωζώνης και προτάσσει και διεκδικεί την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Συζήτηση με τον Λουκά Σταύρου στο Ραδιοαντίσταση

Λιθοβολεί άλλους ο μειοδότης Λιλλήκας για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος

 
Τα εγκληματικά λάθη Χριστόφια που αφορούν στην αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος είναι γνωστά . Αρκεί μόνο ν αναφέρουμε την συμφωνία της 23ης Μαΐου που κάνει λόγο για συνεταιριστικό κράτος με συνιστώσες πολιτείες.
Οι άλλες προσφορές Χριστόφια έλκουν την καταγωγή τους από παλαιότερες κυβερνήσεις , αν εξαιρέσουμε την εθνοπροδοτική πρόταση για δυνατότητα εγκατάστασης τούρκων εκ τουρκίας στη Κύπρο.
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτισμική αντεπίθεση


Ομιλία του Λουκά Σταύρου στην μουσικο-πολιτική εκδήλωση όπου έγινε η παρουσίαση του δίσκου του Κωνσταντίνου Στυλιανού "ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ"
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χαράτσι δεν πληρώνουμε

Χαράτσι δεν πληρώνουμε , προδότες.   Στά άρματα έλληνες. Κάτω η δικτατορία της τραπεζοκρατίας.

Ε.ΔΗ.Κ : Εθνικοκοινωνική διαχείριση της κρίσης


Ύστερα από τα τελευταία δημοσιεύματα , αρχίζει να ξεσκεπάζεται η εγκληματική διαπλοκή του πολιτικού συστήματος με τους τραπεζίτες , που είχε ως σκοπό την αρπαγή ξένων και ντόπιων κεφαλαίων.
Το έγκλημα αυτό θέλουν να το καλύψουν , προφανώς ως συνένοχοι όλοι , με την υποταγή της πατρίδος μας στη τρόικα και στα αλλεπάλληλα μνημόνια της.
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ: Καλούμε το λαό σε εξέγερση


Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πάνω από 55% ποσοστό του εκλογικού σώματος να υποστηρίζει το μνημόνιο και συνακόλουθα να συναινεί στη κατάπτυστη μνημονιακή πορεία των συστημικών κομμάτων .
Είναι να απορεί κανείς , όταν βλέπει τι υποφέρει ο λαός της Ελλάδος από το μνημόνιο και όταν αρχίζουν ήδη να γίνονται ορατές και στη Κύπρο οι πρώτες συνέπειες του μνημονίου , με χιλιάδες πολίτες να περιμένουν ελεημοσύνη ή να στέκονται στην ουρά για ένα πιάτο φαγητού , να υπάρχει ένα τόσο υψηλό ποσοστό συναίνεσης στο μνημόνιο.
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικιστική μουσικοπολιτική εκδήλωση

Σήμερα , Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:30 το βράδυ θα γίνει παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς με γενικό τίτλο "ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ" του Κωνσταντίνου Στυλιανού.

Η παρουσίαση του cd θα γίνει στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Λεμεσού στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου 30.

Σας περιμένουμε σε μια μουσικοπολιτική βραδυά ενάντια στην λήθη και στην υποταγή, ενάντια στην τρόϊκα και στην διζωνική.

Η δισκογραφική δουλειά "ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ" είναι η πρώτη ακουστική παραγωγή στην εθνικιστική δισκογραφία. Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο από την Ελληνική S-Crew Records Hellas http://screwrecordshellas.blogspot.com/ ένα μοναδικό στο είδος του album με γενικό τίτλο "Κατά Μέτωπον".
Το cd αυτό του Κωνσταντίνου Στυλιανού είναι χωρίς προηγούμενο για την πολιτικοποιημένη ελληνική σκηνή, που μουσικά κινείται στο χώρο του folk/rock και έντεχνου ροκ, αν και θα αδικούσαμε οποιαδήποτε ταμπέλα για το "Κατά Μέτωπον".

Σας περιμένουμε.
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οι “ήρωες” του ΟΧΙ του 2004


Στο δημοψήφισμα του 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης από τη θέση του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού υποστήριξε το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν .
Έκτοτε , οι υποστηρικτές του ΟΧΙ κτυπούν τον Αναστασιάδη ως προδότη , ως γραικύλο , ως τουρκοπροσκυνημένο , ως αγγλόδουλο κλπ , κλπ.
Πολλοί από αυτούς τους χαρακτηρισμούς εκφράζουν όντως μια δίκαιη οργή σε μιαν απαράδεκτη και κατάπτυστη πολιτική επιλογή του Αναστασιάδη.
Προσέξτε όμως . Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν διαπράχθηκε από τον Αναστασιάδη. Αλλά από εκείνους που πρόταξαν το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ακούστε προδότες του διπλού δημοψηφίσματος του 2004


Ακούστε στο παρακάτω βίντεο , τον καθηγητή Χρήστο Ιακώβου τι λέει για το διπλό δημοψήφισμα του 2004 , από το 05.10 και έπειτα.
Για πρώτη φορά κάποιοι διανοούμενοι τολμούν να πουν την αλήθεια στον ελληνισμό , να πουν αυτό που το ΕΔΗΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του και υποψήφιος των προεδρικών εκλογών , Λουκάς Σταύρου κατήγγειλαν ως πράξη εσχάτης προδοσίας και όχι απλά “βλακώδους αποδοχής”.
Να θυμίσουμε στον κύριο Ιακώβου , τον οποίο συγχαίρουμε για την τόλμη του , ότι η προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος συνοδεύτηκε και από την συμμετοχή των εποίκων σε αυτό.
Συνεπώς ας μην βγαίνουν σήμερα οι διάφοροι Λιλλήκες που στήριξαν τότε την προδοσία να παρουσιάζονται ως ρηξικέλευθοι εθνοσωτήρες .
Είστε προδότες και κάποτε θα λογοδοτήσετε για αυτό ενώπιον του έθνους.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.

Το προδοτικό δίλημμα του κυπριακού εξουσιαστικού κατεστημένου


Το κυπριακό εξουσιαστικό κατεστημένο που συναποτελείται απο τα κοινοβουλευτικά κόμματα , την ολιγαρχία του πλούτου , τις τράπεζες και την εκκλησία , οδηγούν το λαό σε ένα θανατηφόρο δίλημμα με το εξής αιτιολογικό:
Για να καταστήσουμε την Κύπρο ενεργειακό κόμβο για τα επόμενα 50 χρόνια , έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην συγκυριαρχία με τους τούρκους και το εν Κύπρω κατοχικό μόρφωμα μέσα από μια λύση ομοσπονδίας ή στην συγκυριαρχία με το Ισραήλ μέσα από μια μορφή συμμαχίας που θα επιτρέπει την στρατιωτική επέκταση του Ισραήλ στη Κύπρο.
Και η πρώτη και η δεύτερη επιλογή θα οδηγήσουν στην εκρίζωση του κυπριακού ελληνισμού από τη γη των πατέρων του .
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΉ ΛΕΠΡΑ



Ίσως να φαίνεται παράξενο που ένας κομουνιστής , και εννοούμε τον Χριστόφια , κάλεσε την τρόικα για να στηρίξει τους τραπεζίτες , να στηρίξει υποτίθεται τη τάξη που οι κομουνιστές θεωρούν αντίπαλο τους.
Όμως οι κομμουνιστές που ας σημειωθεί εξελίχθηκαν σε νεο-αριστερούς γνωρίζουν κάτι που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Γνωρίζουν πως μέσα από την τρόικα αλλά και την μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ομοσπονδιακό κράτος , θα καταλυθούν οριστικά τα έθνη – κράτη. Θα διαλυθούν οι εθνικοί πολιτισμοί , θα καταστραφούν οι εθνικοφυλετικές ενότητες και θα επικρατήσει μέσα από την βία του συστήματος και την άγρια καταπολέμηση των εθνικισμών , μια πολυφυλετική , πολυπολιτισμική χωματερή.

Εθνικοκοινωνική πρόταση για την αναστύλωση της εταιρείας “ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ”


Για την αντιμετώπιση του κινδύνου να κλείσει η εταιρεία “ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ” και να βρεθούν στο δρόμο 1200 οικογένειες και ταυτόχρονα να υποστούν ανεπανόρθωτες ζημιές οι ντόπιοι προμηθευτές προτείνουμε:
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η χρεοκοπία είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας


Το προδοτικό και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου , έχει φέρει το υπέρογκο κράτος που δημιούργησε μέσα από το κομματικό πελατειακό σύστημα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Η προσπάθεια να πάρουν λεφτά από την τρόικα ξεπουλώντας τη πατρίδα , βρίσκει εμπόδια καθυστέρησης . Η πρόταση Λιλλήκα για προπώληση του φυσικού αερίου , ως άλλο ένα σιωνιστικό σχέδιο , δεν φαίνεται να εφαρμόζεται άμεσα.
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγέλλουμε την προειδοποιητική επίθεση κατά του Λουκά Σταύρου



Το Ζυριχικό και μνημονιακό κατεστημένο απαγόρευσε την πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης , του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Λουκά Σταύρου.
Ακέραιη ευθύνη για αυτή την αντιδημοκρατική μεθόδευση φέρει η κυβέρνηση Χριστόφια .
Φαίνεται όμως πως το κατεστημένο δεν ικανοποιείται με την φίμωση του εθνικιστικού – εθνικοκοινωνικού κόμματος ΕΔΗΚ και του υποψηφίου του.
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η πρόταση Λιλλήκα για προπώληση του φυσικού αερίου

Ο Λιλλήκας έριξε μια πρόταση στο αέρα , για προπώληση του φυσικού αερίου μέσω εταιρικών ομολόγων προς την διεθνή αγορά .
Θεωρεί πως αν όλα πάνε καλά αυτά τα ομόλογα θα δοθούν με εκπτώσεις που θα υπερβαίνουν τους τόκους του δανείου από την τρόικα τους οποίους υπολογίζει περίπου στα 30 δις .
Παραδέχεται επίσης πως τα οφέλη από το φυσικό αέριο θα αντληθούν σε βάθος χρόνου 30 και 50 ετών.
Οπότε είναι λογικό πως αυτοί που θα αγοράσουν σήμερα τα εκπτωτικά εταιρικά ομόλογα θα περιμένουν να έχουν οφέλη σε βάθος χρόνου 30 και 50 ετών.

Ομιλία Λουκά Σταύρου "σύγκρουση με την τραπεζοκρατία"




Η ομιλία του Λουκά Σταύρου στο καφενείο “ο φίλος” στην Πλατεία ηρώων στη Λεμεσό.
Η συγκέντρωση σημείωσε επιτυχία καθότι δεκάδες συμπολίτες μας άκουσαν την ομιλία και πήραν απαντήσεις σε πληθώρα ερωτημάτων τους.
Στη χούντα του Χριστόφια που αγνοεί επιδεικτικά την υποψηφιότητα μας και απαγορεύει να ακουστεί η φωνή μας από τα δημόσια μέσα ενημέρωσης , απαντούμε με άμεση επικοινωνία με το λαό. Μεταλαμπαδεύουμε τη φλόγα της εθνικοκοινωνικής αντεπίθεσης στα παραγωγικά στρώματα του λαού που πλήττονται δραματικά από τις επιλογές της τραπεζοκρατίας.
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ : Είμαστε εντός των τειχών


Η χούντα του Χριστόφια και του ΑΚΕΛ μαζί με το αληταριό των δημοσιογράφων , των ξεπουλημένων κονδυλοφόρων , αποσιωπά την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου.
Νομίζουν ότι με την βία της αποσιώπησης και της φίμωσης , θα αναχαιτίσουν την εθνικοκοινωνική επανάσταση.
Προβάλουν τους διάφορους “εθνικιστές” του συστήματος που περιφέρονται της αρχιεπισκοπής και της δεξιάς , καθώς και τους λοιπούς πατριδοκάπηλους των “πατριωτικών” περιπτέρων των συστημικών και μνημονιακών κομμάτων , που δεν έχουν τίποτα να καταθέσουν κατά του συστήματος και της υποτέλειας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους



Η βουλή ψηφίζει συνέχεια μνημονιακά μέτρα και ο λαός παρακολουθεί από τηλεοράσεως τα διαδραματιζόμενα εις βάρος του χωρίς να έχει δυνατότητα λόγου , παρέμβασης , κατάθεσης προτάσεων κλπ.
Αν δοκιμάσει να διαμαρτυρηθεί , θα αντιμετωπίσει έξω από τη βουλή τα ρόπαλα της αστυνομίας .
Αν απευθυνθεί στα κόμματα και κτυπήσει τις πόρτες των κομματικών συμμοριών θα τις βρει κλειστές.
Μέχρι τις επόμενες εκλογές ο λαός είναι δεμένος και φιμωμένος. Την μέρα των εκλογών θα του λύσουν τα χέρια για να ψηφίσει την επόμενη συμμορία που θα μπει στη βουλή.

Συζήτηση με τον Λουκά Σταύρου στο ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Συζήτηση με τον Λουκά Σταύρου στο διαδικτυακό ραδιόφωνο "ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" 
 http://radio.antistasi.info/
Κυριακή 16 Δεκ. 2012
ώρα : 22.00- 24.00 Ζωντανά

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ 
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


Κάτω από τη βαριά σκιά του εκβιαστικού διλήμματος “μνημόνιο ή χρεοκοπία” , ολόκληρος ο εσμός της κομματοκρατικής βουλής , οι δωσίλογοι συνεργάτες των τοκογλύφων κατακτητών , ψήφισαν μια δέσμη μνημιονιακών νομοσχεδίων που θα θα αποτελέσουν την απαρχή της κοινωνικής εξαθλίωσης και της εθνικής υποτέλειας στη τρόικα.
Καμιά φωνή από κανένα κόμμα δεν εξεφράσθη κατά του μνημονίου . Κάποιοι αρκέσθηκαν μόνο στην καταψήφιση ορισμένων πτυχών των νομοσχεδίων για να κρατήσουν τα προσχήματα και τους “φιλολαϊκούς” φενακισμούς και να περάσουν στο λαό την ψευδαίσθηση της δυνατότητας βελτίωσης του κατοχικού μνημονίου.
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ομιλία Λουκά Σταύρου με θέμα : Σύγκρουση με την τραπεζοκρατία

Εργαζόμενε Έλληνα της Κύπρου που αντιμετωπίζεις την κατεδάφιση των δικαιωμάτων σου , φτωχέ συνέλληνα που το πολιτικό κατεστημένο της εκκλησιαστικό-ιδιωτικής ολιγαρχίας σε ρίχνει  στη εξαθλίωση και την καταφρόνια , πύκνωσε τη εθνικιστική φάλαγγα , ενδυνάμωσε το ατσάλινο ρεύμα της εθνικοκοινωνικής αντεπίθεσης .
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ: Καλούμε το λαό να συγκρουστεί με το κατεστημένο

Εξ αφορμής της διαδήλωσηςτων κατόχων αξιογράφων έξω από την κυπριακή βουλή , καλούμε τον λαό σε μαζική σύγκρουση με το κατεστημένο που αποφάσισε να στηρίξει τις τοξικές τράπεζες ξεπουλώντας τον εθνικό πλούτο , παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία στους τοκογλύφους και ρίχνοντας το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση .

Από το ενωτικό κίνημα στην εθνικοκοινωνική επανάσταση


Όλα τα δεινά της Κύπρου ξεκινούν από την προδοσία του αγώνα της ΕΟΚΑ.
Η ΕΟΚΑ αναγέννησε με τον αγώνα της τον κυπριακό ελληνισμό , τον οδήγησε στον ιστορικό δρόμο της ελευθερίας και της εθνικής αποκατάστασης.
Αυτή η ένδοξη πορεία ανακόπηκε από την προδοσία , την εγκατάλειψη του σκοπού της ενώσεως και την υποταγή σε ένα μετα-αποικιακό μόρφωμα , με ένα κατακτητικό σύνταγμα που περιείχε εν σπέρματι τα όσα επακολούθησαν.
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η ολιγαρχική και επαίσχυντη πρόταση Λιλλήκα


Η πρόταση Λιλλήκα για προπώληση του φυσικού αερίου μέσω εταιρικών ομολόγων που θα καταλήξουν στα ταμεία των τραπεζιτών , είναι μια πρόταση ταξική , αντιλαϊκή και αντεθνική.
Με την επαίσχυντη αυτή πρόταση ο Λιλλήκας και η συνοδεία του αποκαλύπτουν ότι υπηρετούν την ντόπια ολιγαρχία του πλούτου που θέλει να μετατρέψει τον ελληνισμό της Κύπρου σε ένα όχλο ζητιάνων και ραγιάδων, αφού περάσει στα χέρια της τον εθνικό πλούτο της κυπριακής ΑΟΖ.
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ενθύμηση των μειοδοσιών του Τάσσου Παπαδόπουλου

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι ο πολιτικός του Ζυριχικού κατεστημένου , που αρνούμενος να υπερασπιστεί την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας , αποδέχθηκε να τεθεί σε δημοψήφισμα το εγκληματικό σχέδιο Ανάν και στη συνέχεια με δακρύβρεκτα διαγγέλματα απαιτούσε την καταψήφιση του .

Μήνυμα στο πρωθυπουργό της Ελλάδος


Με την ευκαιρία της παρουσίας του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά στη Κύπρο και τις ανέξοδες και αίολες δηλώσεις του , θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο πρωθυπουργό.

Η ασφάλεια , η ευημερία και η ενότητα δεν επιτυγχάνονται με λόγια του αέρα.

Ασφάλεια θα έχει η Κύπρος μόνο εάν υπάρξει στρατιωτική ενότητα της με την Ελλάδα.
Ευημερία θα έχει και η Κύπρος και η Ελλάδα εάν απεγκλωβιστούν από την λογική των μνημονίων και περάσουν από την οικονομία της χρηματιστηριακής αγοράς στην εθνικοκοινωνική παραγωγική οικονομία.
Ενότητα θα έχει ο ελληνισμός και στις δύο κρατικές του οντότητες , αν η παραγωγικές δυνάμεις του λαού απαλλαχθούν από την ταξική εκμετάλλευση τους από την ολιγαρχία του πλούτου.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι καταστροφικές προτάσεις Λιλλήκα στην οικονομία και στο εθνικό


Οι ιδεολογικές αντιλήψεις του Λιλλήκα επαναλαμβάνουν την εθνοπροδοτική επιλογή των ελλαδιτών πολιτικών για υπαγωγή της Ελλάδος στην υποτέλεια της τρόικας και των πολλαπλών μνημονίων της. “ Η Ελλάδα δεν είχε άλλη επιλογή “ αναφέρει συγκεκριμένα “ενώ η Κύπρος έχει το φυσικό αέριο”.
Η πρόταση Λιλλήκα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , επικεντρώνεται στο ξεπούλημα του φυσικού αερίου , για να καλυφθούν οι τοξικές τράπεζες και να “διασωθεί” το ληστρικό τραπεζικό σύστημα , το οποίο ευθύνεται για την καταστροφή της οικονομίας μας .
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι αντισταθείτε στον εξευτελισμό της ζητιανιάς

Η εκκλησιαστικό-ιδιωτική πλουτοκρατία με την στήριξη των συστηματικών κομματικών μηχανισμών , αφού ξεπουλά τα πάντα για να στηρίξει το ληστρικό τραπεζικό της σύστημα , οργανώνει παράλληλα παντοπωλεία λαϊκής επαιτείας και παροχής κούφιων ελπίδων για καλύτερες ημέρες που θα προκύψουν δήθεν ύστερα από την αναβάθμιση του τραπεζικού συστήματος.

Εναντιωθείτε στο ραγιαδισμό


Ο Σιαρλής είπε ,πως εντυπωσιάζει τους Ευρωπαίους , τους τοκογλύφους της τρόικας δηλαδή , ο σιχαμερός ραγιαδισμός του κυπριακού κομματικού κατεστημένου , το οποίο πριν από την υπογραφή της συνθήκης υποτέλειας στην τρόικα , ψήφισε σωρεία μέτρων φορολογικής βίας εις βάρος του λαού.
Ο λαός από την άλλη εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις , παρακολουθεί τα γιγνόμενα μασώντας πασατέμπο , σαν να βλέπει ταινία στο σινεμά όπου τα διαδραματιζόμενα δεν τον αφορούν , δεν τον αγγίζουν. Τόσο πολύ έχει εμποτιστεί από τους ψεκασμούς του πελατειακού συστήματος που προσέκτησε συμπεριφορά κατοικίδιου ζώου.
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ – ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Το σύνθημα που κυριάρχησε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών ήταν ξεκάθαρα κοινωνικό και εθνικό :
ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ – ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστόφιας: Διάγγελμα υποτέλειας στους τοκογλύφους


Το χθεσινό διάγγελμα Χριστόφια αποτελεί δήλωση υποτέλειας στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους.
Οι αιτιολογήσεις που πρόταξε ο πρόεδρος της “δημοκρατίας” , για το κάλεσμα της τρόικας και την υπογραφή του επαχθούς και κατακτητικού μνημονίου , αρδεύονται από το σκοτεινό πηγάδι της καπιταλιστικής σκέψης.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στήριξη και συμπαράσταση στους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο καπιταλισμός είναι βεβήλωση της ζωής


Ο καπιταλισμός δεν υφίσταται κρίσεις. Παράγει ο ίδιος τις κρίσεις διότι μέσα από αυτές ενδυναμώνεται και διαλύει τις αντιστάσεις που αναπτύσσονται εναντίον του.
Ο καπιταλισμός είναι η απόλυτη ανιερότητα της ζωής , η απόλυτη βεβήλωση της. Είναι η αυτονόμηση του χρήματος από την εργασία , από την βούληση των εθνών , από τις ιστορικές και πνευματικές παραδόσεις .
Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Δημοσκόπηση της εφημερίδος “ΠΟΛΙΤΗΣ” (2 Νοεμ.2012) , αναφέρει την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου που στηρίζεται από το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και άλλες εθνικιστικές συνιστώσες , με ποσοστό 0,4% .
Η καταγραφή αυτή σημειώνεται παρά τον πόλεμο φίμωσης και αποσιώπησης που δέχεται η ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Λουκά Σταύρου.
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γροθιά στα μούτρα τους

Εργαζόμενε Έλληνα της Κύπρου
Το μνημόνιο θα σε ρίξει σε παρατεταμένη φτώχεια και εξαθλίωση ενώ η εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου και της τραπεζοκρατίας , με την αργυρώνητη στήριξη των πολιτικών του συστήματος θα συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να ρίχνουν στα παιδιά μας τα κόκκαλα από τα αποφάγια τους όπως στα σκυλιά , ξεπουλώντας ταυτόχρονα τη πατρίδα μας στους ξένους τοκογλύφους και στους αγγλοτούρκους κατακτητές.
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Οι συνομιλίες μεταξύ των “δύο κοινοτήτων” - που στην πραγματικότητα ήταν συνομιλίες της “ελληνοκυπριακής κοινότητας” με το κατοχικό μόρφωμα , μιας και ο λεγόμενος ηγέτης της “τουρκοκυπριακής κοινότητος” δεν έβγαινε μέσα από την βούληση των τουρκοκυπρίων αλλά και των εποίκων που αποτελούν την πλειοψηφία στα κατεχόμενα – αναβάθμισε το κατοχικό μόρφωμα και επαναβεβαίωσε την εμμονή μας στις “αρχές” του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και συγκεκριμένα στην διαίρεση των πολιτών της κυπριακής δημοκρατίας σε κοινότητες , οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους από τα μιλέτια της οθωμανικής αυτοκρατορίας.