Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Αυτές τις ώρες που η Ελλάδα δοκιμάζεται, που τα παχύδερμα του συστήματος τύπου Πάγκαλου κραδαίνοντας τους στυγερούς μηχανισμούς των κουκουλοφόρων, απειλούν με νεκρούς , τούτες τις ώρες που το σύστημα καταβάλλει προσπάθεια να απωθήσει τον αγανακτισμένο λαό και να σβήσει τη φλόγα της δίκαιης εξέγερσης, απαιτείται να πυρποληθεί ο κόσμος του συστήματος στα βαθύτερα ριζώματα του. Και αυτά τα ριζώματα βρίσκονται μέσα στην ελληνική κοινωνία και αποτελούν τον σύνδεσμο στην έξωθεν τυραννία του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους.
Είναι εύκολο να ρίξουμε τις ευθύνες στους ξένους. Αυτό επιθυμεί η εσωτερική δικτατορία. Να ξεχάσουμε την εσωτερική τυραννία και να ψάχνουμε τους εχθρούς στο πουθενά .
Το ερώτημα είναι αν η συνείδηση μας ωρίμασε σε τέτοιο βαθμό που κατανοεί και επιθυμεί την απελευθέρωση της κοινωνίας μας από τη δουλεία του τόκου , από το διεθνές και ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αν όχι τότε η ζωή συνεχίζεται όπως την ξέραμε.
Αν όμως θέλουμε πραγματική ελευθερία δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στη σχέση του θεσμού που αντιπροσωπεύει την πνευματική κατάσταση του ελληνισμού , που δεν είναι άλλος από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ , με αυτή την χρηματοπιστωτική τυραννία. Η εκκλησία είναι η δύναμη που επιβάλλει την πνευματική συναίνεση του λαού στην τυραννία όντας η ίδια μέρος αυτού του δουλοκτητικού συστήματος. Τα ιερατεία κατάφεραν να μεταφέρουν τον «θεό» από τους τρούλους των εκκλησιών στους τρούλους των τραπεζών. Αφού κατόρθωσαν να επιβάλουν πρώτα μια εβραϊκή παράσταση του κόσμου στον ελληνισμό και να τον γονατίσουν πνευματικά , μετέτρεψαν στη συνέχεια αυτή την υποταγή σε υλική απομύζηση και καταλήστευση του πνευματικώς υπόδουλου ελληνισμού. Η εκκλησία είναι ένας θεσμός τυραννίας , πρώτα γιατί μας επέβαλε πνευματική τυραννία και έπειτα υλική.
Τι χρειάζεται λοιπόν ο ελληνισμός . Πρώτα από όλα αν έμεινε μέσα του ψυχή , να μεταφέρει την ιδέα του θεού από τους τρούλους των τραπεζών στο ταπεινό εικονοστάσιο και ως λαός ευσχήμων να διαχειριστεί ο ίδιος την περιουσία της εκκλησίας.
Συνακόλουθα να απαιτήσει την αναθεώρηση του δόγματος . Το δόγμα αυτό που επέβαλαν οι ρωμαίοι αυτοκράτορες για να υπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνισμό. Ο ελληνικός λαός έχει τώρα το δικαίωμα ως εξουσιαστής του εαυτού του να αναθεωρήσει το δόγμα. Να αποτινάξει την εβραϊκή ιδέα της εκ του μηδενός δημιουργίας και να επαναφέρει στην εθνική συνείδηση τον ελληνικό διάκοσμο στη σχέση του με την ελευθερία του ανθρώπου να τον προσεγγίζει και ερμηνεύει. Να αποκηρύξει τις οικουμενικές συνόδους που επέβαλαν την εβραϊκή παράσταση και καταδίκασαν και καθύβρισαν την ελληνική σκέψη. Τότε μόνο ο χριστιανισμός θα καταστεί συμβατός με την ελληνική ουσία και την ελληνική ψυχή.
Αυτή τη μεγάλη επανάσταση οφείλει να κάνει ο έλληνας για να ξανάρθει στο προσκήνιο της ιστορίας και να γίνει πάλι ο πνευματικός ηγεμόνας της ανθρωπότητος.
Λουκάς Σταύρου.
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Το κίνημα του αγανακτισμένου λαού πέφτει στο πεδίο των στημένων συγκρούσεων των ΜΑΤ με τους κουκουλοφόρους τους συστήματος.
Σε αυτή τη φάση απαιτείται η πολυμέτωπη σύγκρουση έξω από το σκηνικό που έστησαν οι μπάτσοι με τους κουκουλοφόρους τους.
Μοναδική επιλογή είναι η κατάληψη των εφοριών και νομαρχιών σε όλη τη χώρα και η αφαίρεση των αρχείων από τα χέρια της δικτατορίας των τοκογλύφων.
Να σταματήσουν επιπρόσθετα οι πληρωμές προς τις τράπεζες μαζί με άλλες ενέργειες που θα αποσκοπούν στη κατάρρευση του συστήματος των τοκογλύφων.
Αυτή θα είναι η καλύτερη έμπρακτη προετοιμασία για την γενική ανατρεπτική επίθεση.
Η αναγέννηση της Ελλάδος περνά κατ’ ανάγκη μέσα από την σύγκρουση με το κατεστημένο. Σε αυτή τη σύγκρουση θα τεθούν πολλά ζητήματα που κυοφορούνται εδώ και αιώνες μέσα στην ελληνική συνείδηση.
Αν δεν εισέλθουν στον αγώνα οι πνευματικές εκείνες δυνάμεις που θα απαιτήσουν την επαναστατική αναθέσμιση της κοινωνίας πάνω στην αρχή της πνευματικής ελευθερίας , τότε είναι αναπόφευκτο να σβήσει και αυτή η προσπάθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα .
Η φλόγα από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα πρέπει να ανάψει τους πυρσούς της λαϊκής οργής και μια φωνή να συγκλονίσει την Ελλάδα : ο κόσμος σας είναι για τα σκουπίδια.
Ή θα ορθωθεί σε αυτή τη γη ένας καινούριος κόσμος ή ας γίνουν όλα στάχτη.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ

Έλληνες , ας παραμερίσουμε όλες τις μεταφυσικές παραστάσεις που μας διασπούν και μας αποδυναμώνουν. Ας μας ενώσει η πρωταρχική αλήθεια του ελληνικού αίματος σε ένα φλόγινο ποτάμι που θα καθαρίσει το στάβλο του Αυγεία και θα επιβάλει το δίκαιο της ελευθερίας και της εργασίας του λαού.
Μην υποκύπτετε στην κατοχική προπαγάνδα των τοκογλύφων και των πολιτικών ανδρεικέλων τους . Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μεγάλη αν η εξουσία περάσει στα χέρια των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων .
Στις τωρινές συνθήκες στραγγαλισμού της εθνικής οικονομίας , η επιστροφή στη δραχμή είναι πράξη εθνικής αυτονομίας, αλληλένδετη με την ενεργοποίηση της εθνικής εργασίας.
Οδηγείστε στα δικαστήρια τους κλέφτες πολιτικούς και τους δορυφόρους τους. Εφαρμόστε το πόθεν έσχες και πάρτε πίσω αυτά που σας έκλεψαν.
Κρατικοποιείστε το παρασιτικό πλούτο των τραπεζών και επιστρέψτε στο λαό τα αρπαχθέντα από το τοκογλυφικό «δίκαιο».
Δημιουργείστε κρατική τράπεζα αναπτύξεως που θα στηρίξει τη παραγωγή και τη τίμια ιδιοκτησία του εργαζόμενου λαού.
Διασφαλίστε τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλαίσια ενός ενιαίου εργατικού δικαίου που δεν θα διαχωρίζει τον δημόσιο υπάλληλο από τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα.
Αντιμετωπίστε το μεταναστευτικό σαν μια εισβολή και κτυπήστε τα ντόπια συμφέροντα που την στηρίζουν.
Δείξτε προς όλο τον κόσμο πως η Ελλάδα δεν υποχωρεί . Διεκδικείστε ενιαίο στρατό και ενιαία αποκλειστική οικονομική ζώνη , Ελλάδος – Κύπρου.
Λαική εθνική οικονομία και σκληρή υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας. Καμιά υποχώρηση σε κανένα μέτωπο. Διεκδίκηση των εθνικών δικαίων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΤΟ «ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΙΚΑΙΟ» ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Ο πρόεδρος της κυπριακής βουλής κ. Ομήρου σε δηλώσεις του μετά το μνημόσυνο Ανδρέα Παπανδρέου, ανέφερε πως μετά την 7η Ιουλίου οι προτάσεις του κ. Χριστόφια για εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφο και παραμονή εποίκων , θα θεωρούνται από τη τουρκική πλευρά και τον διεθνή παράγοντα «παράγωγο δίκαιο» και θα αποτελούν οριστικό κεκτημένο της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Με λίγα λόγια ο κ. Χριστόφιας δεν θα μπορεί να τις αποσύρει μετά την 7η Ιουλίου, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στο νέο σχέδιο που ετοιμάζεται . Το πρόβλημα για το κατεστημένο είναι που οι αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις φανερώνουν πως ο λαός δεν θα αποδεχθεί ένα νέο σχέδιο που θα περιλαμβάνει τις υπερπροσφορές Χριστόφια τις οποίες , συνεχίζει ο κ. Ομήρου , δεν αποδέχεται ούτε ο Έρογλου. Διότι όντως ο Έρογλου ζητά πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που του προσφέρει ο κ. Χριστόφιας.
Το συμπέρασμα είναι, ότι μέσα από τις συνομιλίες αυτές η κυπριακή δημοκρατία και ο κυπριακός ελληνισμός παγιδεύονται επικίνδυνα. Ενώ ο πρόεδρος λέει πως αν δεν συμφωνηθούν όλα , τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο , τώρα ακούμε από τον πρόεδρο της βουλής, περί «παραγώγου δικαίου» και κεκτημένων της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Αυτές οι παράμετροι των διαπραγματεύσεων πότε ετέθησαν στη γνώση και κρίση του λαού; Αν υπάρχει «παράγωγο δίκαιο» θα έπρεπε ο λαός να έχει καθορίσει εκ των προτέρων και να επικυρώσει με δημοψήφισμα ποια λύση επιθυμεί καθώς επίσης να είναι πλήρως ενήμερος για όσα διαβουλεύονται .
Όμως ο λαός δεν έδωσε ξεκάθαρη εντολή για την λύση που επιθυμεί .Μάλιστα μετά το δημοψήφισμα του 2004 , αυθαίρετα το αγγλόδουλο κατεστημένο επανέφερε τον στόχο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και τον επέβαλε χωρίς να επιτρέψει στο λαό να εκφράσει την θέληση του.
Τούτο δείχνει πως το πολιτικό κατεστημένο δρα αυτονομημένο από την λαϊκή θέληση άρα στερείται κάθε νομιμότητας στη διαχείριση του εθνικού θέματος.
Μα αν για το μέγιστο ζήτημα που αφορά τη τύχη του κυπριακού ελληνισμού στο παρόν και το μέλλον του, δεν κρίνεται αναγκαίο να ερωτηθεί ο λαός , σημαίνει πως επιχειρείται η ΕΠΙΒΟΛΗ ΛΥΣΗΣ ή ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μέσα από διαδικασίες που εγκλωβίζουν το λαό για την αποδοχή της. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεται ένα δεύτερο ΟΧΙ από τον κυπριακό ελληνισμό για να τύχει αξιοποίησης από τους κατακτητές και τους προσκυνημένους.
Μια τέτοια εξέλιξη αποδοχής ή απόρριψης υπό συνθήκες παγίδευσης του λαού θα συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας και θα εκθέτει τους υπευθύνους στο εθνικό δίκαιο και το μίσος των ελλήνων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

Ο «εθνικισμός» που δεν αποδέχεται τη δημοκρατία είναι απλά το προσωπείο της ακροδεξιάς. Όσες φορές υπερίσχυσε στην Ελλάδα, με βίαιο τρόπο , υπηρέτησε τη συντηρητική άρχουσα τάξη , την ολιγαρχία του πλούτου , την εκκλησία και ενίοτε τα ξένα συμφέροντα.
Ο ακροδεξιός «εθνικισμός» θεωρεί τον λαό εκ προοιμίου εχθρό του έθνους. Έτσι την σωτηρία του έθνους αναλαμβάνουν οι «εκλεκτοί» και την επιβάλουν με το μαστίγιο.
Εμείς οι εθνικοδημοκράτες δεν θέλουμε ένα πολίτευμα αυτόκλητων «εκλεκτών» αλλά ένα πολίτευμα που να εδράζεται στη λαϊκή συναίνεση και θέληση και να εκφράζει την πραγματική πνευματική κατάσταση του λαού. Θέλουμε ένα πολίτευμα πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας που να εκφράζεται μέσα από θεσμούς οι οποίοι να αποτρέπουν την συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια, ως και την αυτονόμηση των αντιπροσώπων του λαού από την άμεση ενάσκηση της λαϊκής εξουσίας.
Ως εκ τούτου είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού ως και στην παρούσα μορφή κοινοβουλευτικής κομματοκρατούμενης εικονικής δημοκρατίας που αποτελεί το πολιτικό εργαλείο ξένων και ντόπιων φατριαστικών και ταξικών συμφερόντων.
Αγωνιζόμαστε για μια ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που η ουσία της είναι η αντιπροσώπευση στο νομοθετικό σώμα , των παραγωγικών ενώσεων και των τοπικών κοινωνιών μέσα από διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και συνεχούς συμμετοχής του λαού στην εξουσία δια των συνελεύσεων του.
Αν δοθεί εξουσία στο λαό τότε ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ θα τεθεί μέσα από την λαϊκή θέληση ως πραγμάτωση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αρραγή σχέση με την εθνική κυριαρχία. Στα πλαίσια αυτού του αγώνα για λαϊκή και εθνική κυριαρχία θα αναδυθούν οι ζώσες αξίες του έθνους που θα απωθήσουν τις εθνομηδενιστικές τάσεις που καλλιεργούνται από την σημερινή κομματοκρατία και τα ξενόφερτα ιδεολογήματα της.
Θα ξαναβρούμε την εθνική μας ορμή μέσα από τον αγώνα κατά της ξενοκρατίας , της ολιγαρχίας του πλούτου , της κομματοκρατίας, της πνευματικής στασιμότητας, της φαυλοκρατίας , της διαφθοράς . Σε αυτό τον αγώνα ο ρόλος του πραγματικού εθνικισμού είναι να προκαλέσει τη λαϊκή αφύπνιση και να δείξει στο λαό το δρόμο που οδηγεί στον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟ . Με αγώνα πολύμορφο , οργανωτικό , συγκρουσιακό , ιδεολογικό , πολιτικό , συνδικαλιστικό , μέσα στους χώρους εργασίας , στα σχολεία , στις τοπικές κοινωνίες .
Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Έκτακτο: Διαμαρτυρία σήμερα στη Λεμεσό

24 Ιουνίου, 2011 - 10:42 ΠΜ - Κανένα Σχόλιο
Μπορεί να ακούγεται σε όλους ο όρος «ειρηνική συμβίωση» μία πολύ καλή έννοια, όμως διερωτόμαστε: τελικά κατά πόσον το πρόβλημα μας είναι «ειρηνικής συμβίωσης»;
Ο λόγος  λοιπόν για το νέο ντοκιμαντέρ «Το νησί που μοιραζόμαστε» που ουσιαστικά θέλει παρουσιάζει το ζήτημα του κυπριακού ως πρόβλημα δικοινοτικό.
«…θα μοιραστούν ένα σπίτι για πέντε μέρες και μαζί θα ταξιδέψουν βόρεια και νότια της διαχωριστικής γραμμής.» (από την περιγραφή του ντοκιμαντέρ)
Δεν υπάρχουν απλά βόρεια και νότια της «διαχωριστικής γραμμής» υπάρχει κατεχόμενη περιοχή από τους Τούρκους και ελεύθερες περιοχές. Αυτές είναι κάποιες αλήθειες για τις οποίες είναι σημαντικό να μην τις ξεχνάμε.
Το πρόβλημα, συνεπώς, δεν είναι δικοινοτικό, αλλά πρόβλημα Εισβολής και Κατοχής από τον Τούρκο κατακτητή.
Το πρόβλημα δεν είναι κοινωνικό, αλλά πρόβλημα πολιτικό.
Επιπρόσθετα, ο πολιτισμός θα πρέπει να αποτελεί τη λυδία λίθο της κοινωνίας μας, να διέπει κάθε έκφανση της καθημερινότητας και να συντελεί στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και των ριζών μας.
Ως εκ τούτου,οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου θα έπρεπε να κόπτονται περισσότερο για την καταστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στα κατεχόμενα, παρά να βαυκαλίζονται με επαναπροσεγγιστικές πανηγύρεις.
Οδοφράγματα:
Η διάνοιξη των οδοφραγμάτων δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα στην Κύπρο χωρίς βέβαια να λύνει κάποιο.
Το γεγονός ότι πολλοί εγκληματίες προσφεύγουν στα κατεχόμενα για να γλυτώσουν δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητο, όπως και το ότι υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών.
Ακόμη, με την προτροπή κυρίως της πολιτείας στους Έλληνες της Κύπρου να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές μας, ξοδεύονται λεφτά προς όφελος του κατοχικού καθεστώτος, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της οικονομίας του και κατ’ επέκταση την διατήρηση των τούρκικων στρατευμάτων εισβολής και κατοχής.
Συνομιλίες:
Οι συνομιλίες με τον εκάστοτε παράνομο κατοχικό ηγέτη πρέπει άμεσα να σταματήσουν γιατί:
1)        Δίνουν υπόσταση στο ψευδοκράτος και επομένως ενισχύουν τις πιθανότητες για αναγνώριση.
2)        Ο εκπρόσωπος δήθεν της τ/κ κοινότητας εκλέγεται κυρίως από εποίκους (έγκλημα πολέμου).
3)        Ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας γίνεται αυτόματα σε απλό εκπρόσωπο της ε/κ πλευράς.
Τι προτείνουμε:
⇒ Διακοπή των συνομιλιών και άνοιγμα διαλόγου με τον άμεσα εμπλεκόμενο και ένοχο, την Τουρκία. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται άμεσα η πιθανότητα αναγνώρισης του ψευδοκράτους και ανοίγονται νέοι δρόμοι άσκησης πίεσης προς την Τουρκία.
⇒ Άμεση απομάκρυνση από λύσεις διχοτομικές τύπου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.  Η συγκεκριμένη λύση θα είναι ρατσιστική, άδικη, θα νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της εισβολής και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα στον τόπο.
⇒ Κλείσιμο των οδοφραγμάτων άμεσα μέχρι την τελική δικαίωση του Λαού της Κύπρου. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πλήξουμε την οικονομία του ψευδοκράτους και παράλληλα να ασκηθεί πίεση.
⇒ Κανένας συμβιβασμός στην παραχώρηση των κατεχόμενων εδαφών μας και αγώνας μέχρι την Δικαίωση- Λευτεριά-Επιστροφή.
Προσυγκέντρωση Πλατεία Ηρωών και ώρα 8:00 μ.μ.
Άπαντες Παροντές
ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ορολογία που χρησιμοποιεί ο κ. Χριστόφιας στο κυπριακό ταυτίζεται με την ορολογία των Άγγλων επί του θέματος. Δεν μιλούν για εισβολή και κατοχή , για εποικισμό , για εκτουρκισμό των κατεχομένων και πολιτισμική αλλοίωση . Τίποτα από όλα αυτά. Για αυτούς υπάρχει μόνο η ΔΙΑΙΡΕΣΗ της νήσου.
Η λέξη ΔΙΑΙΡΕΣΗ , το πρώτο που κάνει είναι να εισάγει μια άλλη εικόνα που καταργεί την πραγματικότητα της εισβολής και των συνεπειών της Να παραγράφει τα εγκλήματα που διεπράχθησαν τότε και που συνεχίζουν να διαπράττονται με την παρανομία της κατοχής και τελικά να αποενοχοποιεί την Τουρκία.
Στη συνέχεια, πάνω στη παραμόρφωση της πραγματικότητας έρχεται να προστεθεί η λέξη ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ για να περιγράψει την ακολουθούμενη πολιτική .
ΔΙΑΙΡΕΣΗ-ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. Οι δύο όροι που παραμορφώνουν την ιστορική αλήθεια και εισάγουν την πολιτική της υποταγής στα σχέδια και τις ορέξεις των τούρκων και άγγλων κατακτητών.
Το δεύτερο βήμα της αγγλο-χριστοφιακής προπαγάνδας, εστιάζει στη περίοδο 1963-1974. Αφού αποενοχοποιούν την Τουρκία μένει να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους για να τους φορτώσουν όλες τις ευθύνες. Οι κατά καιρούς αναφορές του Χριστόφια στα «εγκλήματα» που κάναμε και θα πληρώσουμε έχουν ως σκοπό τους την φόρτωση των ευθυνών του κυπριακού στη παράταξη που έδωσε αγώνες για την ελευθερία της Κύπρου και την ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα. Έτσι φαίνεται πως δεν είναι καθόλου τυχαία η ερώτηση του φιλότουρκου λόρδου Κεν Μαγγίνις για το «εάν η Βρετανική Κυβέρνηση, μετά τη σύλληψη του στρατιωτικού διοικητή των Σέρβων της Βοσνίας Ράτκο Μλάντιτς, «θα υποστηρίξει την ανάληψη δράσης για την παρουσίαση στη δικαιοσύνη των υπευθύνων για παρόμοια εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο κατά την περίοδο 1963- 1974».
Οι άγγλοι φονιάδες και οι προσκυνημένοι συνεργάτες τους ετοιμάζονται να κτυπήσουν για άλλη μια φορά την εθνική παράταξη της Κύπρου . Για τούτο φροντίζουν να την έχουν διασπασμένη και υποταγμένη στα κόμματα του αγγλόδουλου κατεστημένου , ώστε να μην μπορέσει να αντισταθεί στον επερχόμενο διωγμό.
Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κανείς ότι εάν πετύχουν να επιβάλουν τη λύση της ομοσπονδίας θα ακολουθήσει εξοντωτική δίωξη κάθε έλληνα εθνικιστή στη Κύπρο που θα ολοκληρωθεί με τον ολοκληρωτικό αφελληνισμό και την επιβολή μιας νέας υβριδικής ταυτότητας.
Έλληνες , ξυπνήστε όσο είναι καιρός και ετοιμαστείτε για μάχη.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

Τι δεν πήγε καλά κύριε Χριστόφια στον διμερή καθορισμό των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ ώστε να καταγγέλλει ο Λίβανος την εν λόγω συμφωνία στα Ηνωμένα Έθνη;
Είστε υποχρεωμένοι να εξηγήσετε στον κυπριακό λαό πως έχουν τα πράγματα. Ποιοι λόγοι υπαγόρευσαν να αγνοήσετε το Λίβανο στην χάραξη των ΑΟΖ και πως αφήσατε την Κύπρο να μπει στο σκοτεινό τούνελ της εχθρότητας με τον Λίβανο και κατ’ επέκταση με τους Παλαιστίνιους και τον Αραβικό κόσμο; Με ποιων τις πλάτες προχωρήσατε σε ενέργειες που εκθέτουν επικίνδυνα την Κύπρο; Ποια συμφέροντα αναλάβατε να εξυπηρετήσετε κύριε Χριστόφια με δεδομένη μάλιστα την εγκατάλειψη της άμυνας μας και την εν έργω πορεία σας προς λύση αποστρατικοποίησης;
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως οδηγείτε την άμυνα και ασφάλεια της Κύπρου στη πλήρη εξάρτηση της από το Ισραήλ. Σε αυτό το ζήτημα ταυτίζεστε με τη δεξιά και την ακροδεξιά υστερία κατά του Ισλάμ και των αράβων.
Η Κύπρος που οραματίζεστε τόσο εσείς όσο και ο κ. Αναστασιάδης θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης και διαμοιρασμού συμφερόντων μεταξύ τούρκων , εβραίων , αράβων και ντόπιων πλουτοκρατών . Ένα πεδίο μάχης που θα εξαλείψει κάθε ίχνος ελληνισμού από τα χώματα της.
Τίποτα δεν βλέπουμε να μας σώζει από αυτό τον εφιάλτη παρα μόνο η παρουσία ελληνικού στρατού που θα διασφαλιστεί με την ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα.
Προέχει η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Κύπρου και όχι η εξόρυξη του φυσικού αερίου σε συνθήκες απόλυτης εξάρτησης και αποελληνοποίησης της Κύπρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ


Το έθνος δεν σώζεται από το κοινοβούλιο των διεφθαρμένων που το οδήγησαν στην εσχάτη ιστορική υποτίμηση.
Το έθνος θα σωθεί με μια ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ που θα τεθεί μέσα από την επαναστατική ρήξη με τη παρούσα μορφή οικονομικής, κοινωνικής , πνευματικής και πολιτικής οργάνωσης.
Καμιά εξουσία σε κανένα από τους υπάρχοντες θεσμούς. Ο επαναστατημένος λαός έχει το δικαίωμα της ανάκλησης και αφαίρεσης πάσης εξουσίας την οποία θα ανακατανείμει μέσα από νέους θεσμούς πραγματικής οργανικής δημοκρατίας , που θα εκφράζουν το εθνικό συμφέρον και τη γενική θέληση.
Για να φτάσουμε σε αυτή την μορφή ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΛΑΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΧΙΑ. Ένα σώμα που θα συνενώνει και αντιπροσωπεύει την εθνική διανόηση ,τις λαϊκές παραγωγικές ενώσεις και το στρατό.
Στην προσπάθεια των κρατούντων να επιβάλουν τους όρους των τοκογλύφων και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα , ο λαός πρέπει να απαντήσει με την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.
Οι εθνικιστές οφείλουν να είναι οι καθοδηγητές αυτού του αγώνα
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ




ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.

Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.
Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.
Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.
Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν… Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!
Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.
Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ… Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!

Συναγωνιστές,
Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.
Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.
Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.
Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.
Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν,
διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου.Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.
Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.

Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…

Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,
Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.
Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.
Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.
Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.
Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


RISTORANTE VERONA
Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»;

Το κυρίαρχο σύνθημα που αντηχεί στη πλατεία , σε αυτό το χώρο συγκέντρωσης των αγανακτισμένων πολιτών είναι η «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Στο άκουσμα αυτού του συνθήματος με το απροσδιόριστο περιεχόμενο , έρχεται στο νου μας η άλλη όψη του , που είναι η «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που έχουμε σήμερα υπό τη μορφή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Συνεπώς τίθεται το ερώτημα: η «άμεση δημοκρατία» εμφανίζεται σήμερα ως το αντίπαλο δέος , η άλλη πρόταση στην υπάρχουσα «αντιπροσωπευτική δημοκρατία»; Πως συνέβη αυτή η μεταστροφή; Πως εκείνες οι μάζες που στήριζαν μέχρι χθες την «αντιπροσωπευτική δημοκρατία» , που την θεωρούσαν ως το κάλλιστο πολίτευμα , απαιτούν σήμερα την κατάργηση της;
Εκτός εάν δεν εννοούν με τον όρο «άμεση δημοκρατία» μια νέα πολιτική οργάνωση της κοινωνίας που θα αντικαταστήσει στο διηνεκές την υπάρχουσα μορφή , αλλά μιαν ενεστωτική υπέρβαση των αντιπροσωπευτικών δομών ώστε να εκφραστεί άμεσα ο λαός μέσω ενός δημοψηφίσματος. Τούτο σημαίνει μια σύντομη αναστολή του υπάρχοντος τρόπου αντιπροσώπευσης με την επιστροφή στο θεμελιώδες δικαίωμα του λαού να αποφασίζει άμεσα σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο του , το παρόν και το μέλλον του.
Οφείλουν όμως εδώ και τώρα να απαντήσουν οι συνθηματολόγοι της «άμεσης δημοκρατίας» αν θέλουν να αλλάξουν ή όχι το παρών αντιπροσωπευτικό σύστημα , αν θεωρούν ότι αυτό το σύστημα εκφράζει τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις ή την ολιγαρχία του παρασιτικού πλούτου.
Τότε μόνο το αίτημα της «άμεσης δημοκρατίας» θα αποκτήσει νόημα εάν συνταιριαστεί με την ανάγκη μιας εθνικής και λαϊκής αναδιάρθρωσης του τρόπου παραγωγής που θα απαιτήσει μια νέα πολιτική τάξη για θα περιφρουρήσει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον. Τότε η άμεση δημοκρατία θα καταστεί ο θεμέλιος λίθος μιας νέας αντιπροσώπευσης των παραγωγικών ενώσεων που θα αποτρέπει την αυτονόμηση και θα καταστέλλει την αυθαιρεσία των αντιπροσώπων του λαού. Έτσι η άμεση δημοκρατία εισάγει εκ νέου στην ιστορία μας την λαϊκή συνέλευση , την εκκλησία του δήμου , από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τις πιο υψηλές βαθμίδες της εξουσίας.
Αν το σύνθημα της «άμεσης δημοκρατίας» δεν συνταιριαστεί με την ανάγκη επαναστατικών αλλαγών στη παραγωγική βάση , όπου θα κτυπηθεί καίρια το χρηματοπιστωτικό σύστημα και η συσσώρευση του πλούτου σε ολοένα και λιγότερα χέρια , αν δεν συνταιριαστεί με την υπεράσπιση της εθνικής οικονομίας και εθνικής κυριαρχίας ενάντια στην καταστροφική επέλαση της παγκοσμιοποίησης ως απρόσκοπτης καταλήστευσης των εθνών από το διεθνές χρηματοπιστωτικό υπερκράτος και τα πολλαπλά μονοπώλια του , τότε το σύνθημα αυτό θα πνιγεί στους καπνούς της αναρχίας και του χάους για να υπηρετήσει εν τέλει το υπάρχον τυραννικό και ληστρικό σύστημα του σοσιαλκαπιταλισμού.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος , ύστερα από την αναδίπλωση της κυβέρνησης στο βαθύ ΠΑΣΟΚ , προτείνει τώρα εκλογές. Ο Καρατζαφέρης το είπε ξεκάθαρα .Από αυτές τις εκλογές δεν θα υπάρξει δυνατότητα αυτοδύναμης κομματικής κυβέρνησης , οπότε θα πάνε αναγκαστικά σε πολυκομματικό σύμφυρμα ή όπως το ονομάζουν οι ίδιοι , οικουμενική κυβέρνηση. Με λίγα λόγια θα έχουμε ένα μοίρασμα εξουσιών σε όλους τους κομπάρσους του διεφθαρμένου συστήματος . Ενώ στο φόντο αυτών των θεσμικών οργάνων θα δρα ανενόχλητο το σύμπλεγμα των εξωθεσμικών συμφερόντων που με τη συνεργασία των πολιτικών οδήγησε τη χώρα σε αυτή τη τραγική κατάσταση.
Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος αισθάνεται να παίζει χωρίς αντίπαλο. Βλέπει ότι η «πλατεία» δεν γέννησε τίποτα καινούριο . Δεν έδωσε ούτε πρόταση ούτε όργανο προώθησης και πραγμάτωσης αυτής της πρότασης. Η γνωστή εθνομηδενιστική αριστερά έχει διεισδύσει στη πλατεία και στις τοπικές συνελεύσεις. Το αποτέλεσμα είναι να παρατείνεται το αδιέξοδο.
Ο «πατριωτικός» χώρος ελεγχόμενος από την ακροδεξιά , έπαιξε το ρόλο που του ανέθεσε το σύστημα . Παρέμεινε βουβός κομπάρσος και παγερός θεατής των γιγνομένων.
Ο αυτόνομος εθνικισμός μαζί με τους ανέντακτους έλληνες πατριώτες , συμμετέχουν με τις όποιες δυνάμεις τους σε αυτό το ιστορικό γίγνεσθαι παλεύοντας ενάντια σε υπέρτερες δυνάμεις. Μέσα από αυτή τη γραμμή , από αυτή τη συνένωση στο πεδίο του αγώνος , των αυτόνομων εθνικιστικών δυνάμεων με τους ανέντακτους και αδέσμευτους πατριώτες μπορεί να τεθεί το αίτημα μιας εθνικοκοινωνικής αλλαγής.
Αν δεν κτυπηθεί το εθνοκτόνο σύστημα του ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ που υπερασπίζεται τα πιο ακραία στοιχεία του καπιταλισμού όπως είναι το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος σε αγαστή συνεργασία με μια πελώρια κρατική γραφειοκρατία που καταληστεύει τις παραγωγικές τάξεις για να κάνει δήθεν κοινωνική πολιτική και ταυτόχρονα να υπερχρεώνει τη χώρα, αν δεν κτυπηθεί αυτό το τέρας , η Ελλάδα δεν θα δει άσπρη μέρα.
Το πολιτικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού εκφράζει και εξυπηρετεί τις σοσιαλκαπιταλιστικές παραγωγικές συνθήκες. Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο ούτε να καταστραφεί επίσης αποσπασματικά. Ο κοινοβουλευτισμός πρέπει να αντικατασταθεί από μια ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα εκφράσει τις νέες παραγωγικές συνθήκες.
Αν σε αυτή την οργανική δημοκρατία θα πορευθούμε μέσα από μια πεφωτισμένη λαικο-στρατιωτική αυταρχία που θα επιβληθεί της λαϊκής εξέγερσης ή μέσα από τις οδούς της υπάρχουσας εικονικής δημοκρατίας, είναι άλλο ζήτημα.
Εκείνο που επείγει να γίνει είναι η σύσταση του μαχητικού οργάνου που θα συγκεντρώσει γύρω του δυνάμεις και θα παλέψει στις όποιες συνθήκες παρουσιαστούν , καθιστώντας ορατό το στόχο του αγώνα, το όραμα της εθνικοκοινωνικής πολιτείας.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Ο εκπρόσωπος των κατοχικών δυνάμεων , Έρογλου, αναφέρθηκε σε υπαναχωρήσεις από συμφωνηθέντες θέσεις στο θέμα της εσωτερικής ασφάλειας. Τι ακριβώς συμφωνήθηκε δεν γνωρίζουμε . Πέρα όμως από αυτό , το νόημα των τουρκικών δηλώσεων είναι πως μεθοδεύουν αδιέξοδο και επίρριψη ευθυνών στην «ελληνοκυπριακή πλευρά», αφού ο πρόεδρος της δημοκρατίας προσέρχεται κατά απαράδεκτη τοποθέτηση του, όχι ως άρχων της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά ως εκπρόσωπος της ελληνοκυπριακής πλευράς. Συνομιλεί κοντολογίς εντός διχαστικού πλαισίου και όχι ως υπερασπιστής του δικαιώματος επέκτασης της κυριαρχίας της δημοκρατίας στο κατεχόμενο τμήμα της.
Από τη στιγμή που οι συνομιλίες δεν εδράζονται σε αυτή την απαίτηση και το δικαίωμα της κυπριακής δημοκρατίας , τότε παραχωρούν στον κατακτητή τη δυνατότητα διεκδίκησης διεθνούς αναγνώρισης του μορφώματος του, ως ανθρωπιστικής μάλιστα ανάγκης που οφείλει να θεραπέυσει την κατάσταση του αδιεξόδου . Ο κατακτητής δηλαδή εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα δικά μας λάθη και δημιουργεί νέα τετελεσμένα εις βάρος της Κυπριακής δημοκρατίας. Έτσι επιζητεί το αδιέξοδο έχοντας δύο στόχους. Ο ένας να κάμψει τον συνομιλητή του και να ενδώσει ακόμα περισσότερο στις απαιτήσεις του και ο δεύτερος να κερδίσει σταδιακά την διεθνή υποστήριξη, ώστε και σε περίπτωση μη λύσης να καταστήσει βιώσιμο το κατοχικό μόρφωμα και σε βάθος χρόνου αποδεχτό από τον βιασθέντα ελληνισμό της Κύπρου , εάν δεν το έχει ήδη επιτύχει.
Το μόνιμο συμπέρασμα των αναλύσεων μας είναι πως χωρίς αλλαγή στρατηγικής , χωρίς επανατοποθέτηση του προβλήματος στις πραγματικές του βάσεις που είναι ο αγγλο-τουρκικός βιασμός της Κύπρου, που ξεκινά από το απεχθές σύνταγμα της Ζυρίχης και περνά μέσα από την εισβολή του 1974 και τον επακολουθήσαντα εποικισμό , όχι μόνο δεν ανατρέπουμε τις συνθήκες της κατοχής αλλά επιτρέπουμε την εδραίωση και την επέκταση της στο ελεύθερο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας .
Αν δεν κατανοήσουμε ότι η κατοχή αρχίζει από το 1960 με το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , αν δεν καταλάβουμε ότι έχουμε αγγλοτουρκική κατοχή , θα χάσουμε τον σκοπό του αγώνα και δεν θα κατανοήσουμε ποτέ πως η λύση στο πρόβλημα είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που στερηθήκαμε ως λαός και η αποχώρηση όλων των κατακτητικών δυνάμεων από τη Κύπρο. Αυτά τα αιτήματα κανένα έθνος δεν μπορεί να μας τα αρνηθεί ούτε να μας κατακρίνει στην άσκηση του δικαιώματος της απελευθέρωσης.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Τα ανδρείκελα των ξένων τοκογλύφων δεν φαίνεται να υποχωρούν. Σοφίζονται χίλιους τρόπους να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στο σκοτεινό τούνελ της υποταγής από το οποίο δεν θα βγει ούτε ύστερα από χίλια χρόνια.
Από την άλλη , ο αγανακτισμένος λαός βυθίζεται ολοένα σε μια ειρηνική αδράνεια.
Όμως η ανατροπή των τυράννων δεν επέρχεται με σφυρίγματα και φάσκελα.
Αν πραγματικός σκοπός είναι η ανατροπή των κρατούντων και η χάραξη μιας νέας πορείας , ο αγώνας πρέπει να περάσει σε ένα νέο στάδιο , πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά προς την επανάσταση .
Να διατηρήσει τη παρουσία του στις πλατείες και να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τους κουκουλοφόρους του συστήματος.
Να επεκτείνει τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τις εφορίες και νομαρχίες .
Να σταματήσει να πληρώνει φόρους στο κράτος .
να σταματήσει να πληρώνει χρέη προς τις τράπεζες.
Να οργανώσει ένοπλες πολιτοφυλακές .
Να καθηλώσει το μαφιόζικο δίκτυο τραπεζιτών και δικηγόρων που θα θελήσει να κινηθεί εναντίον του λαού.
Να αναλάβει την διοίκηση των αστυνομικών σταθμών και να αξιοποιήσει τον οπλισμό τους.
Από αυτή τη κίνηση θα προκύψουν και άλλα μέτρα που θα πάρει ο λαός σύμφωνα με τις ανάγκες της επανάστασης . Φτάνει να κάνει το πρώτο βήμα προς τη κατάργηση του κράτους των χρηματοπιστωτών.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος φαίνεται να έχει πολλούς άσσους στα μανίκια του.
Από την κυβέρνηση διευρυμένης συναίνεσης , συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης, τη απαιτήσει της τρόικας , περάσανε στον ανασχηματισμό ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν με γελοίες παραιτήσεις το σενάριο των εκλογών.
Νομίζουν ότι αν πάνε στις εκλογές το ταχύτερο δυνατό θα υφαρπάξουν μια περιορισμένη λαϊκή εντολή πριν κατορθώσει το κίνημα των αγανακτισμένων να βγει μπροστά με ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να διεκδικήσει την συναίνεση του λαού σε αυτό. Ελπίζουν πως ο αγανακτισμένος λαός θα απομονωθεί στην αποχή και έτσι αυτοί θα κυβερνήσουν τη χώρα με το 30 - 40 % των συμμετεχόντων στις εκλογική διαδικασία.
Αν όμως στις εκλογές δεν εκφραστεί ελεύθερα και με ίσους όρους επικοινωνίας προς το λαό το κίνημα των αγανακτισμένων ελλήνων , τότε η ρήξη με το κατεστημένο θα είναι αγεφύρωτη και θα οδηγήσει κατ’ ανάγκη σε σκληρότερες μορφές σύγκρουσης. Πράγμα που γνωρίζουν πολύ καλά και μεθοδεύουν την πολύμορφη αντιμετώπιση του.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες εάν το κίνημα των αγανακτισμένων επαναπαυθεί στις πλατείες και δεν προχωρήσει σε σύνταξη σχεδίου και συνόλου προτάσεων που θα δίνουν στη χώρα μια προοπτική ελπίδας και ανασύνταξης των παραγωγικών της δυνάμεων , θα συρθεί στις ράγες των σκοτεινών σχεδίων της ξενοκρατίας.
Με συνθήματα και αοριστολογίες δεν κυβερνάται η χώρα. Έχουν ιστορική ευθύνη οι συμμετέχοντες να πουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει και να βγουν μπροστά να ηγηθούν της εθνικής πορείας. Η γνώση υπάρχει . Εκείνο που απουσιάζει είναι ατσάλινη θέληση που θα μετατρέψει την λαϊκή αγανάκτηση σε επαναστατική σύγκρουση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Είναι βέβαιο πως αν στην Ελλάδα επικρατήσει η «λογική» του μνημονίου , καταργείται η προοπτική ενιαίας ΑΟΖ Κύπρου- Ελλάδος που θα συνεπαγόταν και ενιαίο αμυντικό χώρο.
Η «λογική» του μνημονίου παραδίδει την ελληνική ΑΟΖ στα χέρια των τοκογλύφων προς απεριόριστη εκμετάλλευση και εγκαταλείπει τον κυπριακό ελληνισμό στην μαύρη τύχη του.
Μια τέτοια εξέλιξη , με δεδομένη μάλιστα τη δράση της σιωνιστικής πέμπτης φάλαγγας , θα σπρώξει την Κύπρο στα πλοκάμια του Ισραήλ και της ενισχυμένης παρουσίας των αγγλικών βάσεων.
Από την έκβαση του αγώνα του ελληνικού λαού θα εξαρτηθεί και η τύχη του κυπριακού ελληνισμού.
Μπροστά στα χειρότερα που βλέπουμε να έρχονται μέσα από τις επιλογές και κατευθύνσεις των εγκαθέτων των διεθνών τοκογλύφων , υποστηρίζουμε την εθνική επανάσταση ως την μόνη νόμιμη οδό για την ανάκτηση του εθνικού αυτεξουσίου.
Τασσόμαστε στο πλευρό του επαναστατημένου ελληνικού λαού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟ ΛΑΟ

Τούτες τις ώρες που το πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας ανασυντάσσεται σε ένα αντιλαϊκό μέτωπο υπό το σχήμα μιας «οικουμενικής κυβέρνησης», απαιτείται λαϊκή ενότητα και περιφρούρηση της λαϊκής εξέγερσης από τους κουκουλοφόρους υπερασπιστές του πολιτικού αληταριού.
Η μοναδική κυβέρνηση της χώρας πρέπει να προέλθει μέσα από τον εξεγερμένο λαό για να πραγματοποιήσει την εντολή του:
να σύρει ενώπιον της δικαιοσύνης τους κλέφτες και τους πολιτικούς εκπροσώπους της τυραννίας των διεθνών και ντόπιων χρηματοπιστωτών ,
να εθνικοποιήσει το συσσωρευμένο πλούτο των τραπεζών,
να ενεργοποιήσει μέσω του εθνικού νομίσματος την εργασία του λαού και μέσω της κρατικής διαχείρισης του εθνικού κεφαλαίου να στηρίξει τη παραγωγή .
Μόνο τότε η Ελλάδα θα ανήκει στους έλληνες , θα ανήκει στον ενωμένο λαό και το στρατό της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Ο δημοκρατικός εθνικοκοινωνισμός τάσσεται απέναντι στο δουλοκτητικό , τυραννικό και απάνθρωπο σύστημα του ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ εντός του οποίου «σοσιαλιστές» και «κομμουνιστές» σε αγαστή συνεργασία με την δεξιά και την ακροδεξιά , υπηρετούν τους πιστωτές των εθνών και τους σιωνιστές.
Καλούμε τις αριστερές πατριωτικές και επαναστατικές δυνάμεις που δεν υπέκυψαν στα κελεύσματα των μαϊμούδων και φερεφώνων του συστήματος , σε μια ανοικτή συνεργασία και συμμαχία σε ένα ανυποχώρητο αγώνα για λαϊκή και εθνική κυριαρχία.
Αν ενωθούμε σήμερα ενώπιον του κοινού εχθρού θα είμαστε και αύριο ενωμένοι στις ώρες της νικηφόρας επανάστασης και της οικοδόμησης μιας εθνικής κοινωνίας που θα στηρίζεται στην εργασία του λαού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ


Ο εθνικοκοινωνισμός δεν αποτελεί μέρος του κυρίαρχου συστήματος , ούτε εντάσσεται στο φάσμα του ιδεολογικο-πολιτικού κατεστημένου που προσδιορίζεται από την άκρα αριστερά , την κεντροαριστερά , το κέντρο , την κεντροδεξιά και την άκρα δεξιά.
Ο εθνικοκοινωνισμός είναι μια άλλη πρόταση που αποσκοπεί στη ριζική αναθέσμιση της κοινωνίας , ώστε να επανατοποθετηθεί ο ελεύθερος άνθρωπος ως θεμελιώδης αξία της εθνικά προσδιορισμένης κοινωνίας . Η σχέση ελευθερίας και εθνικής ελληνικής συνείδησης θα δώσει το αληθινό νόημα στη λαϊκή βούληση για να θεμελιωθεί μια πραγματική δημοκρατία , μια ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα αποτρέπει με την άμεση συμμετοχή του πολίτη, την συσσώρευση εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια που από τη φύση της μεταβάλλει το λαό σε μάζα υπηκόων και ειλώτων.
Ο αγώνας που διεξάγουμε κατά του δουλοκτητικού συστήματος του σοσιαλκαπιταλισμού και των πολιτικών του εκφάνσεων , απαιτεί γνώση υψηλού επιπέδου , γνώση του συστήματος της τυραννίας αλλά και της δικής μας ιδεολογίας . Απαιτεί επίσης επίγνωση των δυσκολιών και των κινδύνων που συνεπάγονται της υψίστης τιμής να είσαι έλληνας εθνικοκοινωνιστής.
Κάθε συμβιβασμός με το εθνοκτόνο σύστημα είναι ανεπίτρεπτος και καταδικαστέος από όπου και αν προέρχεται.
Η επανάσταση θέλει ανθρώπους ασυμβίβαστους . Από τη φλόγα της θέλησης τους θα ανατείλει ο καινούριος κόσμος του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού.
Κανένας συμβιβασμός , αδιάκοπος πόλεμος κατά της τυραννίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΈΤΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


Τα πραγματικά οχυρά του ελληνισμού είναι η εθνική του κυριαρχία στο χώρο και η λαϊκή κυριαρχία στη πολιτική και οικονομική διάσταση.
Η εθνική κυριαρχία είναι αλληλένδετη με το εθνικό κράτος, που υπήρξε το όραμα του σύγχρονου ελληνισμού πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης όπως εκφράστηκε από τον φιλόσοφο του Μιστρά Γεώργιο Πλήθωνα Γεμιστό, ένα όραμα που πραγματώθηκε με το αίμα των ελλήνων και τους αγώνες ενάντια στην πολιτική συνύπαρξης με το τούρκο κατακτητή που κορυφώθηκε στην μεγάλη επανάσταση του γένους το 1821 και συνεχίστηκε με τους απελευθερωτικούς αγώνες της Κρήτης , της Μακεδονίας , της Κύπρου.
Η λαϊκή κυριαρχία παρά τους συνεχείς αγώνες , δεν έφτασε ποτέ στη πραγμάτωση της. Πολιτικές και οικονομικές ολιγαρχίες , ξενόφερτα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα που υπέθαλψαν συγκρούσεις και παρήγαγαν μίση , κράτησαν τον λαό διασπασμένο και ανίσχυρο να παραγάγει αυτούσια εθνική πολιτική σκέψη που θα προήγαγε τη λαϊκή κυριαρχία στη πολιτική και οικονομική του οργάνωση , μέσω νέων πολιτειακών θεσμών .
Αυτή η περιορισμένη έως εικονική λαϊκή κυριαρχία δίνει σήμερα τους πικρούς καρπούς της. Αφήνει ελεύθερο ένα σάπιο , διεφθαρμένο και ξενοκίνητο πολιτικό κατεστημένο να πριονίζει την εθνική κυριαρχία και να εκθέτει σε φοβερούς κινδύνους την εθνική κοινωνία αφενός και την κυριαρχία στο χώρο.
Η εθνική κοινωνία μεταβάλλεται σε πολυφυλετικό σύμφυρμα ενώ ο εθνικός χώρος εκτίθεται στο κίνδυνο περαιτέρω συρρίκνωσης σε συνέχεια της ήττας του 1974.
Το συμπέρασμα είναι ένα : χωρίς πραγματική λαϊκή κυριαρχία σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο , είναι αδύνατο να κρατήσουμε υπό τις παρούσες συνθήκες , την εθνική μας κυριαρχία. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν είναι ιδιοτελείς ή μωροί και όσοι το αντιστρατεύονται είναι συνεργάτες των εχθρών μας, είναι προδότες.
Ο ελληνισμός θα κρατηθεί στο χώρο του και θα μεγαλουργήσει μέσα από ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Εμπόδιο στη πραγμάτωση της εθνικής αναγέννησης είναι η συσσώρευση εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια. Αν τούτα τα δύο καρκινώματα θεραπευθούν , τότε το έθνος θα στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και θα ισχυροποιήσει την αντίσταση του στις πολλαπλές απειλές που δέχεται. Γιατί ένα λαϊκό κράτος θα αναδείξει την υπεραξία της λαϊκής ενότητας που αποτελεί την πεμπτουσία της ισχύος.
Εθνική ισχύς , σε μια κοινωνία παραδομένη στην ολιγαρχία του πλούτου , σε μια κοινωνία που περιμένει να ζήσει από τα αποφάγια της πλουτοκρατίας , σε μια κοινωνία που διευθύνεται από προδότες και φαύλους , είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Που σημαίνει πως θα εκπέσουμε στην ιστορική νύχτα ως ανάξιοι κληρονόμοι ενδόξων προγόνων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ


Έχουμε χρέος όλοι οι έλληνες , όπου γης , να αντισταθούμε μέχρις εσχάτων στη χιλιετή σκλαβιά που ρίχνουν την Ελλάδα , οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ντόπια όργανα τους .
Να υπερασπιστούμε την λαϊκή και εθνική κυριαρχία με το πνεύμα μιας εθνικής και κοινωνικής επανάστασης.
Να εμπιστευθούμε το μέλλον της πατρίδος στην εργατική δύναμη του λαού και στις ένοπλες δυνάμεις που θα ενδυναμώσουμε με την αξιοποίηση του συσσωρευμένου πλούτου και την κήρυξη αμυντικής ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ , ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΙΔΕΣ ΤΟ BNP ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

Ο επικεφαλής του Βρετανικού ΒΝΡ ( Βρετανικό Εθνικό Κόμμα) Nick Griffin , σε επιστολή του προς διοργανωτές συνεδρίου ευρωπαίων εθνικιστών στην Αθήνα όπου τοποθετείται πάνω στη φιλοτουρκική γραμμή του Ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος jobbik, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ευχαριστούμε πολύ που μας τραβήξατε την προσοχή σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα. Θα θέσω το θέμα στον ευρωβουλευτή του Jobbik Bela Kovacs όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Βρεταννικό Εθνικό Κόμμα, είμαστε εντελώς με την πλευρά των Ελληνοκυπρίων, αλλά ακόμη και των συνδικαλιστών της τουρκοκυπριακής πλευράς, που αντιτίθονται στην τουρκική στρατιωτική κατοχή και την συνεχιζόμενη εισβολή από τους εποίκους της Ανατολίας».
Θα θέλαμε να πούμε προς όσους διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους Βρετανούς «εθνικιστές» να μελετήσουν καλύτερα τι ακριβώς ζητάνε οι λεγόμενοι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές τους οποίους υπεραμύνεται το BNP.
Οι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές διαδήλωσαν κατά του κατοχικού μορφώματος όχι με σκοπό την αποκατάσταση του δικαίου στη Κύπρο, αλλά την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της εκ Τουρκίας κατοχικής κατάστασης από αυτούς τους ίδιους. Εκείνο που επιδιώκουν οι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές όπως τους ονομάζει το BNP είναι τη ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΝΤΩΝ σε αυτούς.
Οι βρεττανοί «εθνικιστές» γνωρίζουν πολύ καλά το κυπριακό πρόβλημα αφού οι ίδιοι οι βρεττανοί το δημιούργησαν. Υποστηρίζοντας με λίγα λόγια τους τουρκοκύπριους συνδικαλιστές δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να υποστηρίζουν την μεταβίβαση της κατοχής σε αυτούς. Ακολουθούν δηλαδή την πάγια εχθρική πολιτική της Βρετανίας εις βάρος μας και δεν διαφοροποιούνται σε τίποτα από εκείνους που οδηγούσαν τους ήρωες μας στην αγχόνη .
Οι θέσεις του BNP το κατατάσσουν στους εχθρούς μας και ας το λάβουν υπόψιν οι διάφοροι πανηγυριτζίδες της ακροδεξιάς που παριστάνουν τους εθνικιστές.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ

Το ΔΗΚΟ δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της κομματοκρατούμενης «δημοκρατίας». Κάθε διαφορετική φωνή κλείνει. Ένας ηγέτης , μια γραμμή και χιλιάδες άφωνοι χειροκροτητές.
Αυτή η κομματοκρατούμενη δημοκρατία είναι ο πραγματικός εχθρός του λαού και του έθνους.
Έχουμε καθήκον να την πολεμήσουμε με στόχο την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα εκφράζει τον εθνικώς προσδιορισμένο λαό , τις τοπικές και παραγωγικές ενώσεις του , που θα τις συνδέουν και συνενώνουν σε ΑΘΡΑΥΣΤΗ ΔΕΣΜΗ οι ακατάλυτες αξίες του ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας κ. Χριστόφιας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ ( Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων) ανέφερε:
« Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς, για την οποία τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα. Αναφέρομαι στο φαινόμενο της απόλυσης με διάφορες αιτιάσεις Κυπρίων εργαζομένων και της πρόσληψης στη θέση τους κυρίως κοινοτικών εργαζομένων με πολύ χαμηλότερους μισθούς και ωφελήματα»
Ως γνωστό , η βιομηχανία του τουρισμού συντηρείται και αναπτύσσεται με έξοδα του φορολογούμενου λαού , με πολλές μάλιστα παροχές και διευκολύνσεις προς τους ξενοδόχους.
Ως εκ τούτου η ελάχιστη υποχρέωση των ξενοδόχων θα ήταν να στηρίζουν τους Κύπριους εργαζόμενους.
Η υποχρέωση αυτή δεν εξασφαλίζεται με συστάσεις και ηθικές παραινέσεις αλλά με την ισχύ του νόμου.
Αυτό καλείστε να πράξετε κύριε Χριστόφια διότι οι ξενοδόχοι δεν σέβονται τίποτα. Θέτουν το δικό τους πλουτισμό υπεράνω όλων και ασεβούν προς το λαό που με τους φόρους του στηρίζει την τουριστική βιομηχανία εκ της οποίας αυτοί πρώτοι επωφελούνται .
Στα πλαίσια αυτά , η ιδιοτέλεια των ξενοδόχων δεν είναι μόνο ανήθικη αλλά και παράνομη, αν υποθέσουμε ότι η ενέργεια τους στρέφεται κατά του γενικού συμφέροντος που τους υποστασιοποιεί .
Τέλος , η παρατήρηση του κ. Χριστόφια δείχνει πως το κράτος δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων νομίμων πολιτών του. Αφήνει τους εργοδότες να αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον των ντόπιων εργατών χρησιμοποιώντας τους μετανάστες νόμιμους ή παράνομους. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα ανυπαρξίας μεταναστευτικής πολιτικής . Να μετατρέπουν τον ντόπιο εργάτη σε είλωτα ή άνεργο και τον εργοδότη σε όργανο διάλυσης της εθνικής οικονομίας.
Το συμπέρασμα είναι πως ο κ. Χριστόφιας έπραξε το προπαγανδιστικό του καθήκον στον κατά ξενοδόχων λόγο του και άκουσαν πάντες οι άνεργοι και εχορτάσθησαν .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ


Έλληνες , ο κυριότερος εχθρός του έθνους είναι οι τράπεζες. Αυτών τα συμφέροντα προσπαθούν να διασφαλίσουν οι πολιτικοί του συστήματος , ρίχνοντας τον ελληνικό λαό σε μια κατάσταση διαρκούς φτώχειας και εξαθλίωσης.
Σκεφτείτε μόνο αν η διαχείριση του τραπεζικού συστήματος γινόταν από το κράτος χωρίς τοκογλυφικό χαρακτήρα. Τότε τα τεράστια ποσά που «κερδίζουν» οι τράπεζες από την καταλήστευση μας , θα έμεναν στην κοινωνία. Θα διαμοιράζονταν στον εργάτη μέσα από νέες παραγωγικές συνθήκες , θα ενδυνάμωναν την οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση, θα ενίσχυαν την εθνική βιομηχανία, θα δημιουργούσαν μια ανθηρή οικονομία της κοινωνίας.
Η εθνική διαχείριση του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι βέβαια αλληλένδετη και με την διαχείριση του εθνικού νομίσματος. Τότε η ρευστότητα του χρήματος δεν θα εξαρτάται από διεθνείς τραπεζίτες , ούτε από ιδιωτικές τράπεζες αλλά θα είναι μέρος της εθνικής οικονομίας. Στη πραγματικότητα το εθνικό νόμισμα θα επαναφέρει την οικονομία στη φυσική της βάση, σύμφωνα με την οποία πηγή του πλούτου είναι η εργασία του λαού και όχι τα χρηματιστηριακά τερτίπια των λωποδυτών.
Ας μην ακούμε λοιπόν τους πολιτικούς επιστάτες της τυραννίας που προσπαθούν να μας φοβίσουν ότι τάχα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου αν δεν ακολουθήσουμε τις προτροπές και επιλογές τους .
Η Ελλάδα θα βρει το δρόμο της, αν αυτονομηθεί από την ντόπια και ξένη χρηματοπιστωτική εξάρτηση. Τούτο σημαίνει πως πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στην κρατικοποίηση του συσσωρευμένου πλούτου των τραπεζών και όσων πλούτισαν μέσα από την ληστρική διαδικασία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι περιουσίες αυτές μας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό και κάθε άρνηση συμμόρφωσης με τη θέληση του λαού αξίζει να εξουδετερωθεί οριστικά.
Αυτή είναι η γραμμή του εθνικοκοινωνισμού. Σύμμαχοι αυτής της γραμμής είναι όλοι οι έλληνες πατριώτες όπου και αν είναι πολιτικώς εγκλωβισμένοι, είτε στη δεξιά , είτε στην αριστερά. Η εθνικοκοινωνική πρόταση είναι αυτή που θα ενώσει τις πατριωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη δεξιά με τις πατριωτικές δυνάμεις της αριστεράς. Από αυτή τη γραμμή θα γεννηθεί ένα νέο πατριωτικό μέτωπο που θα απωθήσει με τη δράση του τις καταστροφικές φατριαστικές νοοτροπίες τις ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς.
Στο «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» της ακροδεξιάς και στο «Ελλάς πασών των φυλών» της ακροαριστεράς ας αντιτάξουμε το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Έτσι το κίνημα των «αγανακτισμένων» θα πάρει την πολιτική ροπή που θα εκπηγάσει μέσα από ένα λαϊκό πατριωτικό μέτωπο και θα συνενώνει τον ελληνικό λαό, ρίχνοντας στα παγερά σκοτάδια της λήθης ότι τον χώριζε .
Κάτω οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί επιστάτες της σκλαβιάς μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο ΕΛΛΟΧΕΥΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Η αγανάκτηση του ελληνικού λαού και η εκδήλωση αυτής με μαζικές συγκεντρώσεις είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Αποτελεί εκδήλωση αντίστασης στη κατοχή της Ελλάδος από τους διεθνείς τραπεζίτες και τους ντόπιους πολιτικούς εγκάθετους των.
Είναι φυσικό σε αυτή την μαζική εκδήλωση αγανάκτησης για όσα συμβαίνουν εις βάρος του ελληνικού λαού, να μην υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα πορεία που είναι αναγκαία. Η αφύπνιση του ελληνικού λαού έχει ένα χαρακτήρα αυθόρμητο που καταδεικνύει ξεκάθαρα τι θέλει να αποτρέψει. Ζητά την τιμωρία των κλεφτών και των ενόχων. Δεν δέχεται το μνημόνιο. Δεν δέχεται το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Δεν δέχεται το χρέος το οποίο δικαίως χαρακτηρίζει απεχθές.
Αυτή είναι μα λαϊκή εντολή , ένα σημείο εκκίνησης . Από εκεί και πέρα , κάποιοι καλούνται να εκφράσουν αυτή τη λαϊκή εναντίωση , να την αναπτύξουν και εμπλουτίσουν με ιδέες και προτάσεις συγκεκριμένες και να δώσουν μέσα από την συμμετοχή και τον αγώνα, τη δέουσα κατεύθυνση.
Η αποχή από τις εκδηλώσεις της λαϊκής αγανάκτησης σημαίνει ότι αφήνεις σε όλους τους άλλους , εκτός από εσένα , να δώσουν την ιδεολογικοπολιτική τους ροπή . Τούτο γίνεται είτε από αδυναμία κατανόησης των πραγμάτων , είτε από καιροσκοπισμό.
Το συνονθύλευμα της ακροδεξιάς επέλεξε αυτή την στάση του παρατηρητή και της καθύβρισης του λαϊκού κινήματος ως δήθεν υποκινούμενου από σκοτεινά κέντρα . Το αποτέλεσμα αυτής της τοποθέτησης είναι να αφήνεται το κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης στα χέρια της διεθνιστικής αριστεράς. Μήπως όμως αυτή είναι η επιθυμία της ρασοφόρου ακροδεξιάς;;;
Τι έχουν άραγε στο μυαλό τους; Θα έρθουν πάλιν ως σωτήρες των δικών τους συμφερόντων, ξεπουλώντας πάλι εθνικό χώρο όπως έπραξαν και το 1974 με τη Κύπρο;
Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ατίμωση του ελληνικού λαού στην οποία κάθε εθνικιστής και πατριώτης οφείλει να αντιταχθεί .
Η θέση των εθνικιστών είναι ανάμεσα στον αγανακτισμένο λαό με σκοπό να δώσουν την δέουσα εθνική κατεύθυνση στη λαϊκή κινητοποίηση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

Η επιστροφή στη δραχμή θα αποτελέσει θετική εξέλιξη μόνο εάν συνοδευτεί από άλλα μέτρα όπως:
Κρατικοποιήσεις ιδιωτικών τραπεζών ( συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής τράπεζας Ελλάδος που ανήκει σε ιδιώτες) που θα εξασφαλίζουν ταυτόχρονα τις καταθέσεις του λαού.
Κρατικοποίηση των ακίνητων περιουσιών των τραπεζών και κοινωνική αξιοποίηση τους.
Κρατικοποίηση της αδρανούς εκκλησιαστικής περιουσίας και παραχώρηση της στη παραγωγή.
Κρατική διαχείριση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και στήριξη της οικογενειακής και μικρομεσαίας επιχείρησης.
Έλεγχος εξαγωγής ξένου συναλλάγματος. Οπότε θα έχουμε παραγωγική ανακύκληση του κεφαλαίου σε εθνικό χώρο. Προέχει η παραγωγή σε εθνικό χώρο και όχι οι επενδύσεις σε άλλες χώρες.
Στρατηγική αλλαγής του εμπορικού ισοζυγίου με στόχο το εμπορικό πλεόνασμα. Δηλαδή να εξάγουμε περισσότερα από όσα εισάγουμε.
Προτεραιότητα των Ελλήνων στην εργασία. Άμεση εκδίωξη όλων των λαθρομεταναστών.
Προστασία μισθών και απολαβών και αυστηρές ποινές σε όσους παραβιάζουν τα νόμιμα πλαίσια.
Η επιστροφή στη δραχμή θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε το εθνικό εργατικό δυναμικό και να ξεπεράσουμε την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.
Η παραμονή μας στο ευρώ υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μη βιώσιμη. Η επιστροφή στη δραχμή είναι ο δύσκολος δρόμος της σωτηρίας που θα οδηγήσει σε αίσιο αποτέλεσμα μόνο με τον πατριωτισμό των Ελλήνων και την υπέρβαση της ιδιοτέλειας. 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ


Ο λαός στην Ελλάδα ξυπνά. Περνά από την μακρά αδράνεια στη δράση.Αντιστέκεται αυθόρμητα στην τυραννία της τραπεζοκρατίας και των πολιτικών εγκαθέτων της.Ίσως να μην έχει διαμορφώσει την τελική εικόνα του οικοδομήματος που θέλει να αναγείρει πάνω από τα συντρίμμια του παρόντος λαβυρίνθου της διαφθοράς. Γνωρίζει όμως πολύ καλά τι δεν θέλει , γνωρίζει ποιοι είναι οι εχθροί του , γνωρίζει τι αξίζει να καταστραφεί χωρίς οίκτο και δισταγμό . Ζητά πραγματική δημοκρατία , σεισάχθεια των χρεών του λαού προς τους τραπεζίτες , ζητά να προστατεύσει την ελληνική περιουσία από τους ξεπουλητές της.Ζητά την κατάργηση της κομματοκρατίας.
Επιστρατεύει μέσα από λαϊκές συνελεύσεις σε όλα τα σημεία της χώρας τις λαϊκές δυνάμεις , ανασύρει από τη μνήμη του την αρχαία ελληνική γνώση για την δημοκρατία , Αναθερμαίνει τη συσσωρευμένη γνώση από τις ένδοξες εθνικές επαναστάσεις του. Είναι ένας λαός ζωντανός και ωραίος που θέλει να πάρει στα χέρια του την ζωή του και τη πατρίδα του.
Σε αυτό τον αγώνα οι πραγματικοί εθνικιστές και πατριώτες συμμετέχουν και αυτό οφείλουν να κάνουν , χωρίς διακριτικά και ταμπέλες. Δράση μέσα στο λαό , δράση μέσα στο πλήθος , δράση και συμμετοχή στις λαϊκές συνελεύσεις.
Από την άλλη η ακροδεξιά σε πλήρη ευθυγράμμιση με το σύστημα,  ενριζωμένη στην εκκλησιαστική τυραννία που μετέτρεψε την διδασκαλία του Χριστού σε εμπόρευμα και εργαλείο εξουσίας και καταδυνάστευσης του λαού, αποφάνθηκε μέσα από τη σοφία της,  πως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα , η αφύπνιση του ελληνικού λαού , κατευθύνεται από τον σιωνισμό με σκοπό την επιβολή μιας διεθνούς κυβέρνησης. Αντιδρούν γιατί ως μέρος του ντόπιου τραπεζικού ληστρικού συστήματος  φοβούνται πως αν το κίνημα του λαού εξελιχθεί σε πραγματική επανάσταση θα χάσουν τα χρυσάφια τους και τις περιουσίες   που άρπαξαν από τον ελληνικό λαό .
Ας έχουν γνώση οι φύλακες της λαϊκής εξέγερσης.
Οι πραγματικοί εθνικιστές οφείλουν να ευρίσκονται ανάμεσα στο λαό ως η μαχητική καθοδήγηση και περιφρούρηση της εξέγερσης.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ

Κάθε πραγματιστική πολιτική οφείλει να εκκινεί από τα παροντικά δεδομένα και συγκεκριμένα από την ορθή περιγραφή τους. Η επίλυση διαφόρων προβλημάτων τίθεται βέβαια κάτω από το πρίσμα της ιδεολογίας και του οράματος μιας καθολικής εθνικοκοινωνικής αλλαγής της κοινωνίας και της πολιτείας . Όμως από την παρούσα κατάσταση μέχρι την ιδεατή και επιθυμητή υπάρχει μια απόσταση που πρέπει να διανυθεί μέσα από ένα πολύμορφο αγώνα εφόσον τα δεδομένα δεν επιτρέπουν τον βίαιο και επαναστατικό μετασχηματισμό των πραγμάτων.
Οι έλληνες της κλασσικής εποχής έλεγαν ότι « εν το παν» . Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που ισχύει για όλα τα ζητήματα . Τίποτα δεν μπορεί να απομονωθεί από την ολότητα που το περιέχει και να αντιμετωπισθεί αποσπασματικά. Ομοίως και το εργατικό ζήτημα στο οποίο αναφερόμαστε. Για να περιγράψουμε σωστά τη κατάσταση του εργάτη είμαστε υποχρεωμένοι να ερευνήσουμε το σύνολο των οικονομικών και πολιτικών σχέσεων και αν θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή , τίποτα δεν θα πετυχαίναμε αν η προσπάθεια μας δεν κατέτεινε στην αλλαγή των συμπαρομαρτουσών αιτιών. Τούτο σημαίνει πως η βελτίωση της ζωής μας στη πολιτική κοινωνία χρειάζεται πάνω από όλα γνώση ,η οποία να προΐσταται της πολιτικής δράσης. Ακόμα και αν είχε κάποιος το σύνολο του λαού μαζί του θα ήταν υποχρεωμένος κάποια στιγμή να αναμετρηθεί με τη πραγματικότητα και να απαντήσει στο σκληρό ερώτημα : τι κάνουμε. Αυτή είναι μια επίκαιρη σκέψη που αφορά τα εις την Ελλάδα συμβαίνοντα.
Εργατικό ζήτημα . Μια πλήρης περιγραφή του ζητήματος σε μια ανακοίνωση είναι αδύνατη. Ας πάρουμε όμως δύο δεδομένα. Το ένα είναι η ανεργία που μαστίζει τον εργατικό κόσμο και το άλλο η συρρίκνωση του πραγματικού μισθού. Ποιες είναι οι αιτίες που δημιουργούν αυτά τα δύο φαινόμενα; Από τη θέση του παρατηρητή που στη προκειμένη είναι η εθνικοκοινωνική θέαση των πραγμάτων , εντοπίζουμε κάποιες αιτίες.
Πρώτη αιτία η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής . Η ανεξέλεγκτη είσοδος στη χώρα , μεταναστών και λαθρομεταναστών μαζί με την αδυναμία του κράτους να προστατέψει μισθούς και εργατικά δικαιώματα , οδηγεί τον ντόπιο εργάτη στην ανεργία.
Δεύτερη αιτία , η πλήρης έλλειψη επαγγελματικού προσανατολισμού που ξεκινά από την παιδεία. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί συνθήκες δομικής ανεργίας. Παράδειγμα: Βγάζουμε μια πληθώρα φιλολόγων σε αντιδιαστολή με τις πραγματικές ανάγκες . Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούμε ανεργία.
Τρίτη αιτία , η αδυναμία του κράτους να διαχειριστεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα ώστε να στηρίξει την παραγωγή που θα απορροφούσε την ανεργία αφενός και θα αναβάθμιζε το πραγματικό εισόδημα των εργατών αφετέρου από την οικειοποίηση των κερδών που σήμερα συσσωρεύουν οι ιδιωτικές τράπεζες.
Τέταρτη αιτία , η αντιλαϊκή πολιτική του κράτους με την στήριξη του ιδιωτικού ληστρικού τραπεζικού συστήματος. Που σημαίνει την επιβάρυνση του κόστους παραγωγής και την συγκέντρωση του κεφαλαίου σε λίγα χέρια, που συνεπάγεται και την εκροή κεφαλαίων από τη χώρα και από τον εθνικό παραγωγικό κύκλο.
Πέμπτη αιτία, η ληστρική φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης (άμεσοι και έμμεσοι φόροι) προκειμένου να καλύψει τα υπέρμετρα έξοδα της. Τούτο εκτός των άλλων παραμέτρων , σημαίνει την περαιτέρω συρρίκνωση του πραγματικού μισθού του εργάτη από την ακρίβεια των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.
Έκτη αιτία , η παράδοση της οικονομίας της κοινωνίας στους τραπεζίτες και στην ολιγαρχία του πλούτου που αποτελεί επέκταση της τραπεζοκρατίας. Τούτο σημαίνει πως ο μισθός και τα δικαιώματα του εργάτη δέχονται μια πίεση προς τα κάτω από τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου που μέσα από την κομματοκρατία και τις σχέσεις διαφθοράς διεισδύει στην πολιτική διαχείριση της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας ριγμένης στην αμάθεια , στη παραπληροφόρηση και εν τέλει την ολοκληρωτική χειραγώγηση της θέλησης της. Ώστε χωρίς την πολιτική χειραφέτηση του λαού δεν είναι δυνατό να περιμένουμε οποιαδήποτε αλλαγή.
Το συμπέρασμα είναι πως το εργατικό ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται αποσπασματικά αλλά μέσα από μια πολιτική που αποσκοπεί στην εξάλειψη των αιτιών που παράγουν το πρόβλημα.
Ας σημειωθεί πως το εργατικό ζήτημα είναι η καρδιά του κοινωνικού προβλήματος. Πάνω στη λύση αυτού του ζητήματος θα κτιστεί μια δίκαιη κοινωνία και μια ισχυρή εθνική πολιτεία.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Έλληνες εργάτες , σκεφτείτε πως το δικαίωμα σας στην εργασία μέσα στην πατρίδα σας, το καταργούν αυτοί που δίνουν εργασία και στέγη στους λαθρομετανάστες.
Ξυπνήστε , σημαδέψτε με μαύρη μπογιά τα σπίτια , τα αυτοκίνητα , τους χώρους εργασίας αυτών των προδοτών που σας στερούν το ψωμί.
Διεκδικείστε το δικαίωμα των ελλήνων στην εργασία.
Απαιτείστε τη δήμευση των περιουσιών αυτών που δίνουν στέγη και εργασία σε λαθρομετανάστες.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ- ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ


Πρόεδρος της βουλής ανακηρύχτηκε με τη συνδρομή του κ. Κουλία , ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Ομήρου . Το σοσιαλκαπιταλιστικό έκτρωμα επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τα δικά του παιδιά.
Ο κ. Ομήρου είναι ένας φανατικός υπερασπιστής του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και πρωτεργάτης στην αφαίμαξη των παραγωγικών δυνάμεων του λαού για να παριστάνει τον πονόψυχο σοσιαλιστή.
Στο εθνικό θέμα υποστηρίζει τη διζωνική με περιεχόμενο , δηλαδή συντάσσεται με τον πολιτικό στόχο της τουρκικής εισβολής που έχει ως βασική του επιδίωξη την αυτονομία των τούρκων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη.
Στο εθνικό συμβούλιο του Σεπτεμβρίου 2009 υπεστήριξε επίσης την γραμμή της αποστρατικοποίησης που δεν είναι τίποτα άλλο από την υπαγωγή της ασφάλειας και άμυνας μας στους άγγλους και στο Ισραήλ.
Από τις μετακινήσεις και τις ζυμώσεις στο κονκλάβιο των μειοδοτών δεν περιμένουμε τίποτα θετικό. Τα πράγματα δείχνουν πως το εθνικό θέμα θα περιτυλιχθεί στο άμεσο μέλλον με μια πατριωτική ασημόκολλα που μέσα της θα διατηρείται ζεστή η κατάπτυστη υποχώρηση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

Οι εκλογές τέλειωσαν και τα μεγάλα λόγια , οι υποσχέσεις , τα συνθήματα , τα προγράμματα των κομματικών επιτελείων σφραγίστηκαν στα συρτάρια για να ξαναβγούν στις επόμενες εκλογές.
Σφραγίστηκαν όπως σφραγίστηκε η βούληση του λαού που θα εκδηλωθεί ξανά στις επόμενες εκλογές.
Αυτή είναι η δημοκρατία των αφεντικών και της απάθειας και αμάθειας του λαού. Ένας λαός που δεν έχει τη γνώση και τη βούληση να διεκδικήσει τίποτα έξω και πέρα από τα πολιτικά του αφεντικά που ηγεμονεύουν των κομμάτων.
Στο μεταξύ η ανεργία διογκώνεται . Οι απολυθέντες εργάτες της ΚΕΟ, προστίθενται στην μεγάλη μάζα των ανέργων που θα ανταγωνίζονται τους λαθρομετανάστες για ένα αβέβαιο μεροκάματο.
Τα συνδικάτα τηρούν σιγή , το κράτος επίσης , τα κόμματα περί άλλων τυρβάζουν . Όμως τα παιδιά των ελλήνων ανέργων περιμένουν ψωμί στο τραπέζι τους.
Δυο δρόμοι υπάρχουν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα . Ο ένας είναι να παρακαλέσουν τα αφεντικά τους , να παρακαλέσουν αυτούς που τους ψήφισαν , να δείξουν έλεος και να τους δώσουν ένα πιάτο φαΐ υπό τύπο κοινωνικής μέριμνας.
Ο άλλος δρόμος είναι να συνταχθούν μαζί μας , να πολεμήσουμε για ένα εθνικοκοινωνικό πολίτευμα ενάντια στην εκμετάλλευση της εθνικής εργασίας. Να κοινωνικοποιήσουμε το συσσωρευμένο πλούτο των τραπεζών και της εκκλησίας , να δώσουμε στον εργάτη τη δυνατότητα να είναι ο ίδιος αφεντικό στις δικές του επιχειρήσεις λαϊκής βάσης μέσα από την υποστήριξη της κρατικής μη τοκογλυφικής τράπεζας.
Εθνικοκοινωνισμός τώρα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός δεν θα έχει μέλλον όσο θα απευθύνεται στο λεγόμενο πατριωτικό χώρο της δεξιάς και θα συναγελάζεται με την ακροδεξιά.
Το μέλλον της επανάστασης μας θα εξαρτηθεί από την προσπάθεια εθνικοποίησης των λαϊκών δυνάμεων που βρίσκονται εγκλωβισμένες στην αριστερά.
Οι εθνικόφρονες και οι ακροδεξιοί θα μας εκμεταλλεύονται πάντα και θα μας προδίδουν με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί πάντα θα μας εγκαταλείπουν για να συνταχθούν με την συντήρηση.
Αν κτυπήσουμε τις διεθνιστικές ιδεολογίες που επικρατούν στην αριστερά θα επιτύχουμε την εθνικιστική διαχείριση του εργατικού κινήματος και θα στρατολογήσουμε φλογερούς μαχητές ενάντια στην πλουτοκρατία-τραπεζοκρατία ,ενάντια στην ανισότητα στην εργασία, ενάντια στην κομματοκρατία , ενάντια στην πνευματική δουλεία.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ

Εθνικισμός χωρίς κοινωνισμό δεν νοείται. Το έθνος δεν είναι μια αόριστη έννοια , μια ιδέα καθαυτή που βρίσκεται στον πλατωνικό κόσμο των ιδεών. Το έθνος ρέει την ύπαρξη του μέσα στο χρόνο, μέσα από ένα λαό που συνθέτει μια κοινωνία.
Αν αυτή η κοινωνία είναι υποταγμένη σε λίγους , πνευματικά και οικονομικά και αν αυτοί οι λίγοι διαμορφώνουν ένα πολίτευμα το οποίο διαιωνίζει την κυριαρχία τους πάνω στη κοινωνία , τότε υπάρχει μείζον πρόβλημα.
Άρα τίθεται εξ αρχής πρόβλημα κυριαρχίας . Ο εθνικισμός διεκδικεί να πάρει τη κυριαρχία από τους λίγους και να την δώσει στο λαό μέσα σε μια κοινωνία δικαίου και σε μια πολιτεία που να προστατεύει το κοινωνικό δίκαιο , να αποτρέπει δηλαδή την καθυπόταξη των πολλών από τους λίγους ( κεφαλαιοκράτες , τραπεζίτες , εκλεκτούς του θεού , εκλεκτούς ξένων μυστικών υπηρεσιών , εκλεκτούς διαφόρων φατριών και συμμοριών κλπ, κλπ)
Πρώτη θεμελιώδης αρχή του εθνικισμού είναι πως η κυριαρχία παράγεται από το λαό και παραχωρείται υπό όρους στους όποιους αντιπροσώπους του χωρίς ποτέ ο λαός να χάνει το δικαίωμα του ελέγχου πάνω στους αντιπροσώπους του. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στην παρούσα κατάσταση της κομματοκρατούμενης δημοκρατίας. Ο εθνικισμός δεν προτείνει κάποια μορφή δικτατορίας για να απαλλαγεί από την ετερονομία αλλά μια οργανική δημοκρατία.
Δεύτερη θεμελιώδης αρχή είναι πως ο παραγόμενος πλούτος από την εργασία του λαού πρέπει να ανακυκλώνεται και να αναδιανέμεται με τρόπο δίκαιο ώστε να μην δημιουργούνται πρίγκιπες και ζητιάνοι. Πράγμα που δεν υπάρχει σήμερα στην παρούσα κατάσταση της πλουτοκρατίας – τραπεζοκρατίας. Ο εθνικισμός δεν προτείνει την κολεκτιβοποίηση της παραγωγής αλλά την κρατική διαχείριση του χρήματος με σκοπό την στήριξη της παραγωγής σε λαϊκή εργασιακή βάση , χωρίς την υπαγωγή της κοινωνίας στη δουλεία του τόκου.
Τρίτη θεμελιώδης αρχή είναι η πνευματική ελευθερία και η σφυρηλάτηση συνθηκών παιδείας που να επιτρέπουν την ανάδυση των κλίσεων και ταλάντων των πολιτών και την δημιουργική πραγμάτωση τους στη κοινωνία. Πράγμα που δεν συμβαίνει στην σημερινή κοινωνία όπου οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να υπόκεινται σε παραστάσεις που δεν έχουν σχέση με τον πραγματικό κόσμο και να διαμορφώνουν τις κλίσεις και πεποιθήσεις τους σύμφωνα με τα κελεύσματα της δουλοκτητικής καπιταλιστικής ολιγαρχίας. Ο εθνικισμός προτείνει την επαναθεμελίωση της παιδείας στην αρχή της ελευθερίας της σκέψης και της δημιουργίας με παράλληλη αξιοποίηση των ατομικών ικανοτήτων στα πλαίσια ενός ορθού επαγγελματικού προσανατολισμού σε μια νέα κοινωνική διαστρωμάτωση. Η αρχή αυτή μας συνδέει με το αίτημα της επανελλήνισης μας που είναι η αναβίωση του αρχαιοελληνικού τρόπου.
Τέταρτη θεμελιώδης αρχή είναι η φυλετική ταυτότητα της κοινωνίας και η κυριαρχία της στην πατρώα γη αυτής. Η εθνική ταυτότητα προσδιορίζεται αποκλειστικά από το αίμα και όχι από θρησκευτικές και μεταφυσικές αντιλήψεις που δεν συνάδουν άλλωστε με την ελευθερία της σκέψης . Ο εθνικισμός δέχεται βέβαια και την ελευθερία της πίστης ή δοξασίας όμως απορρίπτει την ταύτιση οιασδήποτε πίστης ή δοξασίας με την εθνική ταυτότητα. Ο εθνικισμός προτείνει το κοσμικό κράτος που προστατεύει την πραγματική ιερότητα της πνευματικής ελευθερίας ενάντια σε κάθε δογματική επισκίαση που καταλήγει σε πολιτική και οικονομική τυραννία. Αναφορικά με την κυριαρχία επί της πατρώας γης ο ελληνικός εθνικισμός διεκδικεί τον αρχέγονο ζωτικό χώρο του έθνους που σήμερα βρίσκεται σκλαβωμένος.
Έτσι ο εθνικισμός μετουσιώνεται από την συναισθηματική του κατάσταση σε εθνικοκοινωνισμό που σημαίνει την επί παντός επιστητού συγκρουσιακή αντιπαράθεση με το σύστημα της τυραννίας και της υποβάθμισης του έθνους , του  ανθρώπου και της κοινωνίας.
Αν οι διάφοροι ακροδεξιοί που εμφανίζονται με το προσωπείο του εθνικισμού έχουν κάποια σχέση με αυτές τις θεμελιώδης αρχές του κοινωνικού εθνικισμού ας κρίνουν οι αναγνώστες. Κάτω από την ιδέα του έθνους δεν μπορεί να καλύπτεται ο πνευματικός σκοταδισμός , η εκμετάλλευση της κοινωνίας και η εναντίωση σε κάθε αναγεννητική κίνηση.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ