Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ


Έλληνα εργάτη
Τα συνδικάτα που σε καλούν να γιορτάσεις μαζί τους την εργατική πρωτομαγιά είναι μέρος του εξουσιαστικού συστήματος της πλουτοκρατίας.
Αυτοί που παριστάνουν τους εργατοπατέρες είναι εγκάθετοι των πολιτικών κομμάτων της προδοσίας και της συνδιαλλαγής.
Είναι αυτοί που σε συμφωνία με τα αφεντικά της κοινωνίας κανόνισαν στο ελάχιστο τις απολαβές σου και περιόρισαν τα δικαιώματα σου.
Είναι αυτοί που δεν λένε τίποτα για την ανισότητα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον προνομιούχο δημόσιο υπάλληλο .Γιατί σε θέλουν να πουλάς την εργασία σου όσο πιο φτηνά γίνεται κάτω από τον φόβο της απόλυσης , της ανεργίας και της πείνας εξασφαλίζοντας την υποστήριξη της αισχρής πολιτικής τους από τους καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους.
Είναι αυτοί που τηρούν σιγή για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που σου αρπάζουν το ψωμί και σε διώχνουν από τη πατρίδα σου. Οι εργατοπατέρες σου συνεργάζονται με την κυβέρνηση και το πολιτικό κατεστημένο στη προστασία και στήριξη της λαθρομετανάστευσης και της παράνομης εργασίας.
Είναι αυτοί που σε καλούν να συμπορευθείς αύριο με τους τούρκους σε μια διεθνιστική πρωτομαγιά την ώρα που οι τούρκοι αυτοί ζουν μέσα στα σπίτια σου και εκμεταλλεύονται τη γη σου, ενώ εσύ εξακολουθείς να είσαι πρόσφυγας μέσα στη πατρίδα σου .
Έλληνα εργάτη , τα κομματοκρατούμενα συνδικάτα είναι οι πάτρωνες και νταβατζίδες της εργασίας σου . Μην ανεχθείς άλλο την εκπόρνευση της εργατικής σου δύναμης. Σήκωσε τη γροθιά σου και απώθησε τους.
Διεκδίκησε τον πλούτο που παράγεις με την εργασία σου , διεκδίκησε την πατρίδα σου που την ποδοπατούν οι τούρκοι και άγγλοι κατακτητές και την ξεπουλούν οι προσκυνημένοι .
Πολέμα για ένα δημοκρατικό ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός υποστηρίζει μια μορφή ομοσπονδίας με ανίσχυρη κεντρική κυβέρνηση και ισχυρές συνιστώσες πολιτείες. Αυτή την άποψη δεν την αναπτύσσει στο σύνολο της αλλά ακολουθώντας την τακτική Χριστόφια , την περιτυλίγει με ασάφεια και γαλαζόχρωμη αιθάλη . Στα εθνικόφρονα σωματεία που επισκέπτονται τα στελέχη του κόμματος της πλουτοκρατίας (ΔΗ.ΣΥ) με πρώτο και καλύτερο το κ. Αναστασιάδη , ψιθυρίζουν στους νεκροζώντανους χειροκροτητές τους , πως με αυτή την χαλαρή ομοσπονδία εμείς θα έχουμε ισχυρό κράτος και δεν θα μπορούν οι τούρκοι να μας ελέγχουν πολιτικά. Με λίγα λόγια θα εξακολουθούμε να διορίζουμε τους δικούς μας , να αρπάζουμε , να διαμοιράζουμε να ρουσφετοποιούμε .
Οι τούρκοι βέβαια , εκείνο που πραγματικά επιδιώκουν , μετά την αποτυχία αναγνώρισης του «κράτους» που ανακήρυξαν στη κατεχόμενη γη μας , είναι να εξασφαλίσουν μια ισχυρή πολιτεία στο βορρά την οποία θα εκτουρκίσουν πλήρως. Όσο για τον έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου δεν θα τον ασκήσουν εκ των άνω , δηλαδή μέσα από κεντρικές δομές εξουσίας αλλά εκ των κάτω , που σημαίνει μέσα από την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση τούρκων σε ολόκληρη τη Κύπρο. Ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί ευκολότερα εάν έχουν μια ισχυρή κυβέρνηση στο νυν κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας που θα μετεξελιχθεί σε συνιστώσα πολιτεία. Εάν εξασφαλίσουν αυτή τη βάση , από κει και πέρα ότι περισσότερο κερδίσουν στα ζητήματα της κεντρικής κυβέρνησης θα εξυπηρετήσει με τη σειρά του το σκοπό της ολοκληρωτικής εποίκησης της Κύπρου.
Προς αυτή τη κατεύθυνση της τουρκικής στρατηγικής , ευθυγραμμίζεται η πολιτική Αναστασιάδη. Τούτο σημαίνει πως αν ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατορθώσει να έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση , τότε θα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Η απαράδεχτη και ενδοτική και μειοδοτική λύση Χριστόφια θα αντικατασταθεί από μια ξεκάθαρη φιλοτουρκική γραμμή, την γραμμή Αναστασιάδη.
Εμείς οι εθνικοδημοκράτες , εχθροί κάθε ακροδεξιάς αντίληψης που βρίσκει κοινά σημεία συναγελασμού με τους πατριδοκάπηλους του ΔΗ.ΣΥ , έχουμε να πούμε προς αμφότερους τους ολετήρες της πατρίδος , Χριστόφια και Αναστασιάδη , πως η μοναδική λύση είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και πως ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί μέσα από ισχυρή εθνικοκοινωνική συνοχή , ενιαίο ελληνικό στρατό και εθνική πολιτική βούληση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ


Η λύση του κυπριακού που αναζητείται πάνω στη βάση των «αρχών» του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης , οδηγεί στη διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και στην υποτέλεια της πατρίδος μας στη Τουρκία που θα ασκεί πλήρη και καθοριστικό έλεγχο δια της παρανόμως αναγορευθείσας τουρκοκυπριακής μειονότητος σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων με τη γνωστή πολιτική ισότητα.
Το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο ουδέποτε κατήγγειλε αυτή την παρανομία . Παρέμεινε πιστό στους άγγλους αφέντες του και ακολούθησε τα εξουσιαστικά τους σχέδια.
Το πολιτικό κατεστημένο είναι αδιάσπαστο μέρος της διπλής κατοχής της Κύπρου. Είναι η πολιτική επέκταση της κατοχής μέσα στην εθνική μας κοινότητα. Είναι ο πολιτικός καρκίνος που μας οδηγεί στο θάνατο.
Ο αγώνας για ζωή και ελευθερία περνά μέσα από την ολοκληρωτική αντίσταση στο πολιτικό κατεστημένο που είναι αντίσταση στο θάνατο.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΣΟΥ


Έλληνα της Κύπρου
Οι ρίζες της εθνικότητας και της πολιτισμικής μας ανωτερότητας , βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Διεκδίκησε την επανελλήνιση σου , απαίτησε να διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά από το δημοτικό σχολείο. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα επανασυνδεθείς με την ανυπέρβλητη σκέψη των πατέρων σου και θα απωθήσεις κάθε προσπάθεια αφελληνισμού και παραμόρφωσης της ταυτότητας σου.
Ενδυνάμωσε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα , ψήφησε τους ανεξάρτητους υποψήφιους Λεμεσού , Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ

Καλούμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, τον ηγέτη των ομοσπονδιακών και συνομιλητή με τους Τούρκους κατακτητές, να δώσει στη δημοσιότητα ολοκληρωμένη πρόταση περί της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, ώστε να αποκτήσει ο λαός πλήρη γνώση αυτής. 
Αν αρνηθεί να το πράξει θα σημαίνει ότι προβαίνει σε μυστικές συμφωνίες, αρνείται να ενημερώσει το λαό και κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους κατακτητές χωρίς συγκεκριμένη θέση αλλά απλά και μόνο για να εξυπηρετεί την παράταση της κατοχής. 
Ο λαός δικαιούται να γνωρίζει τι διαμείβεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναφορικά με το μέλλον του και ο Πρόεδρος υποχρεούται από την πλευρά του να ενημερώνει το λαό μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημοκρατίας.
Η τυχόν παρουσίαση οιουδήποτε σχεδίου λύσης για το οποίο θα κληθεί ο λαός να αποφασίσει εν μια νυκτί δεν είναι δημοκρατία αλλά τυραννία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μία είναι η επιλογή του λαού: η απόσειση της τυραννίας. Μιας τυραννίας που ασκείται από μια χούφτα κομματόσκυλων που παριστάνουν τους εθνοπατέρες. 
Κάτω η κομματοκρατία και οι σκοτεινές μεθοδεύσεις της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


Η «αντιπαλότητα» μεταξύ διζωνικών και δικρατιστών που εκδηλώνεται στους κόλπους του κατοχικού συνονθυλεύματος, ερμηνεύεται από τους ενδοτικούς ως θετική εξέλιξη. Βλέπουν ότι μέσα από αυτή την «αντιπαλότητα» θα κατισχύσουν οι δυνάμεις της «επανένωσης» και θα ευοδωθεί ο στόχος της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Αποσιωπούν βέβαια το γεγονός ότι οι διζωνικοί τουρκοκύπριοι είναι μειονότητα στα κατεχόμενα που έχουν απέναντι τους , τους έποικους , τους καθεστωτικούς και τον τουρκικό στρατό. Παρακάμπτουν επίσης το άλλο γεγονός , ότι ακόμα και με τους τουρκοκύπριους οπαδούς της διζωνικής δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία πάνω σε καμία πτυχή. Ο καθένας ερμηνεύει τον όρο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας κατά το κέφι του.
Οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί δεν κατέθεσαν κάποια ολοκληρωμένη πρόταση πέρα από το «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Με λίγα λόγια οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί, διαιωνίζουν την στρατηγική της ασάφειας και δεν αποτολμούν να κάνουν το βήμα που θα τους αποσυνδέσει από την τουρκική κατοχή και θα τους επανεντάξει στη νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας στα πλαίσια των αρχών της πραγματικής δημοκρατίας .
Συνεπώς η «σύγκρουση» με το κατοχικό καθεστώς στερείται νοήματος , αρχών και σκοπού. Ως εκ τούτου είναι «σύγκρουση» προσχεδιασμένη και άκρως επικίνδυνη. Πίσω από αυτή τη «σύγκρουση» ενεργούν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας με απώτερο σκοπό την ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας. Έτσι θα επαληθευτεί και ο προφήτης Χριστόφιας , που είπε εν ώρα θείας εμπνεύσεως ότι «στο τέλος θα έχουμε ένα μικτό κράτος στο νότο και ένα τουρκικό στο βορρά».
Εμείς σας ερωτούμε κύριε Χριστόφια, τι κάνετε για να αποτρέψετε μια τέτοια δραματική εξέλιξη;
Οφείλετε να σταματήσετε την εγκατάσταση τουρκοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές της πατρίδος μας με την αρωγή και την οικονομική στήριξη του κράτους.
Οφείλετε να κλείσετε τα οδοφράγματα και να ανακόψετε την ενδεχόμενη μαζική μετατόπιση τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη επικράτεια της δημοκρατίας. Διαφορετικά θα συνδέσετε το όνομα σας με την συναίνεση και συνεργία στην πραγμάτωση της Τρίτης φάσης της εισβολής και επέλασης των τούρκων κατακτητών σε ολόκληρη τη γη μας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Οι τουρκοκύπριοι διαδηλώνουν υπέρ της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας εκφράζοντας την αντίθεση τους στην στρατηγική των δύο κρατών που προωθεί η Άγκυρα δια του εγκάθετου της Έρογλου. Στην ουσία οι τουρκοκύπριοι καταγγέλλουν την στρατηγική των δύο κρατών κρίνοντας την εκ του αποτελέσματος της , δηλαδή της  μη αναγνώρισης της λεγόμενης «τουρκικής δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου» την οποία υπεστήριξαν από της ανακηρύξεως της .
Η στρατηγική των δύο κρατών που καταγγέλλουν οι τουρκοκύπριοι απέτυχε και η καταγγελία της αποτελεί πράξη αναγνώρισης της αποτυχίας της . Έτσι οι τουρκοκύπριοι αναδιπλώνονται στο στόχο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που ήταν εξ αρχής ο πολιτικός στόχος της τουρκικής εισβολής .
Ο πολιτικός στόχος της εισβολής έγινε αποδεκτός και από την δική μας  ηγεσία με την προδοτική συμφωνία «κορυφής» Μακαρίου-Ντενκτάς το 1977. Πάνω σε αυτή τη προδοσία στηρίχθηκε η πολιτική της υποχώρησης που φτάνει στην εξ ίσου προδοτική  κατάθεση του σχεδίου Ανάν προς δημοψήφισμα  και ολισθαίνει στις τωρινές υπερπροσφορές Χριστόφια.
Το ΟΧΙ του 2004 τους χάλασε εν μέρει τα σχέδια , αν και επέβαλε τα δύο εκλογικά σώματα , το διπλό δημοψήφισμα και τη συμμετοχή των εποίκων σε αυτό .Τέθηκαν έτσι οι βάσεις επιβολής της διζωνικής στη προοπτική μιας «βελτίωσης» του σχεδίου Ανάν. Πάνω σε αυτή τη προοπτική που άνοιξε το προδοτικό διπλό  δημοψήφισμα του 2004,  βλέπουμε σήμερα τουρκοκύπριους και τουρκοπροσκυνημένους να άδουν σε κοινή χορωδία υπό τη διεύθυνση των άγγλων εμπνευστών του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης .
Ο μοναδικός τρόπος αντίστασης σε αυτή την δραματική εξέλιξη  είναι η υπεράσπιση των αρχών της δημοκρατίας και αυτής ταύτης της κυπριακής δημοκρατίας της οποίας η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει το κατεχόμενο τμήμα της, ως κατεχόμενη επικράτεια της.
Σε αντίθεση με τις αρχές της δημοκρατίας ,η βία των τούρκων και των άγγλων δεν μπορεί να παράξει δίκαιο. Η δε αποδοχή των όρων και σχεδίων των κατακτητών από τη δική μας πλευρά δεν μπορεί να έχει καμία νομιμότητα. Η υποταγή στη βία είναι ραγιαδισμός και προδοσία εναντίον της οποίας ο ελεύθερος λαός δικαιούται να αντισταθεί με κάθε τρόπο.
Κατακτητές και προσκυνημένοι δεν έχουν θέση σε μιαν ελεύθερη πατρίδα , σε ένα ελεύθερο λαό.
Αίσχος στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ
Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΤΙ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ


Το δόγμα Νταβούτογλου που ουσία του είναι η χρησιμοποίηση του Ισλάμ ως στοιχείου συνένωσης και συνοχής ανομοιογενών εθνοτικών και ταξικών πραγματικοτήτων , με σκοπό να αναδειχθεί ιστορικά ένας ισλαμικός κόσμος υπό την ηγεμονία της Τουρκίας, για να διαδραματίσει ένα νέο ιστορικό ρόλο , καταρρέει από την ίδια την εξέλιξη των πραγμάτων. Τα γεγονότα στην ευρύτερη Μέση Ανατολή καταδεικνύουν την ροπή των λαών αυτών προς εκδημοκρατισμό που σημαίνει την ανάδειξη εξουσιών εκ των κάτω και όχι εκ των άνω δηλαδή εκ των βασιλιάδων , των συνταγματαρχών και τέλος εκ του θεού-ιερατείου.
Σε λαούς που θέτουν το αίτημα της δημοκρατίας, το πολιτικό Ισλάμ αρχίζει να χάνει το νόημα του και να αποκαλύπτει την πραγματική τυραννική του φύση και τον βίαιο τρόπο επιβολής του. Συνεπώς το δόγμα Νταβούτογλου περιορίζεται εκ των πραγμάτων στο χώρο της Τουρκίας και κατευθύνει τη δράση του στην καθυπόταξη των κούρδων και την επιβολή μιας ψεύτικης συνοχής και επικάλυψης των ταξικών και εθνοτικών διαφορών που υπάρχουν στη τουρκική κοινωνία. Το πολιτικό Ισλάμ στρέφεται επίσης και κατά των δεκαπέντε εκατομμυρίων Αλεβιτών , υποστηρικτών του κοσμικού κράτους.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα κατορθώσει να επιβληθεί το δόγμα Νταβούτογλου σε αντίθεση και σύγκρουση με τις τρείς ισχυρές ροπές εξουσίας , τους κούρδους , τους Αλεβίτες και τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Στην ουσία το δόγμα Νταβούτογλου εγκαινιάζει μια περίοδο εσωτερικών συγκρούσεων στη Τουρκία με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Στη περισσότερη δημοκρατία που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση , η τουρκική ηγεσία απαντά με επιστροφή στο Ισλάμ. Στη πρόοδο αντιτάσσει την οπισθοδρόμηση γιατί γνωρίζουν οι τούρκοι πως η πρόοδος και η πορεία προς τη δημοκρατία θα προκαλέσει τη σχάση και την διάλυση του μορφώματος βίας και τυραννίας που ονομάζεται τουρκικό κράτος.
Για εμάς που επιθυμούμε την καταστροφή και την εξαφάνιση αυτού του μορφώματος από την ιστορία , το δόγμα Νταβούτογλου και η εφαρμογή του αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη. Το πρόβλημα είναι να μην καταληφθούμε από ισλαμοφοβία και να περιπλεχθούμε σε χριστιανικά τόξα και θρησκευτικές αντιδράσεις κατά του ισλαμικού φαινομένου που θα μας γυρίσουν πίσω στον θρησκευτικό φανατισμό και τον βυζαντινό σκοταδισμό.
Στο δόγμα Νταβούτογλου και στον ισλαμικό βαρβαρισμό οφείλουμε να αντιτάξουμε την διεκδίκηση πραγματικής λαϊκής αυτοθεσμιζόμενης δημοκρατίας και επανελλήνισης δηλαδή εμβάθυνση στις αξίες της ελευθερίας της σκέψης , της έκφρασης και του λόγου.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΚΥΠΡΙΕ ΕΡΓΑΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ


Κύπριε εργάτη
Το ΑΚΕΛ σου πούλησε ιδεολογίες και φούμαρα και στη πράξη στήριξε το ληστρικό τραπεζικό σύστημα.
Σου έταξε μια καλύτερη ζωή ενώ στη πράξη στήριξε τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων και εσένα σε έριξε στο πεζοδρόμιο της ανεργίας να ανταγωνίζεσαι το λαθρομετανάστη για φτηνό μεροκάματο και ανασφάλιστη εργασία.
Ρίξε τους κατάμουτρα τις ιδεολογικές κορδέλες και τα φούμαρα που σου πουλάνε και διεκδίκησε το δίκαιο της εργασίας σου.
Γίνε εσύ ο αφέντης στη πατρίδα σου , ο διαχειριστής του πλούτου που παράγεις με την εργασία σου.
Εναντιώσου στα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων .
Εναντιώσου στους υπερασπιστές της λαθρομετανάστευσης.
Δώσε μαζί μας τον αγώνα για ένα δημοκρατικό εθνικοκοινωνικό κράτος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Στον αγώνα που διεξάγουμε για ένα κοινωνικό ελληνικό εθνικισμό είμαστε αντιμέτωποι με όλο το ιδεολογικο- πολιτικό φάσμα του κατεστημένου. Ο αγώνας μας είναι ιδεολογικός και πολιτικός . Στόχος είναι να σπάσουμε τις ιδεολογικές αλυσίδες που αδρανοποιούν το λαό και τον καθιστούν υποχείριο του εξουσιασμού. Ταυτόχρονα, αυτές τις απελευθερωμένες δυνάμεις να τις πολιτικοποιούμε να τις οργανώνουμε και να τις ενεργοποιούμε στον συγκρουσιακό αγώνα κατά του συστήματος της τυραννίας.
Οι αντίπαλοι και εχθροί μας έχουν πολλούς τρόπους να μας πολεμήσουν. Ένας από αυτούς είναι να προκαλέσουν σύγχυση γύρω από την ιδεολογία μας και τους σκοπούς μας. Για να το πετύχουν επιστρατεύουν τις χαοτικές δυνάμεις της ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς.
Η ακροδεξιά εμφανίζεται με ένα εθνικιστικό προσωπείο κάτω από το οποίο υποκρύπτεται ο αδίστακτος μπράβος της συντήρησης και της πλουτοκρατίας. Εμφανίζονται δήθεν ως αντικαπιταλιστές αλλά δεν έχουν καμία συγκεκριμένη πρόταση εναντίον του καπιταλιστικού ληστρικού συστήματος μέρος του οποίου είναι σε τοπικό επίπεδο και η εκκλησία που τους στηρίζει και τους συντηρεί οικονομικά. Εμφανίζονται ως εχθροί της λαθρομετανάστευσης, όμως δεν δέχονται κουβέντα για τα αφεντικά τους που προστατεύουν τους λαθρομετανάστες δίνοντας τους εργασία και στέγη. Στα εθνικά θέματα μιλούν για την Αγιά Σοφιά και παριστάνουν τους μεγαλοϊδεάτες μα δεν λένε κουβέντα για τις συνεχείς προδοσίες των πολιτικάντηδων και για όσα πρέπει να γίνουν στο άμεσο παρόν για να ενδυναμωθεί το έθνος. Στη πολιτική εμφανίζονται άλλοτε ως απολιτικοί ιδεολογούντες και άλλοτε ως οπαδοί της βίας που με μια σπαθιά θα θερίσουν τους σαράντα δράκους. Έτσι παραποιούν και στιγματίζουν τον πραγματικό εθνικισμό. Ρόλος τους είναι να παρέχουν στο σύστημα το άλλοθι για την επιβολή σκληρών μέτρων κατά της ελευθερίας του λόγου και του πολιτέυεσθαι. Η ακροδεξιά έχει αναγάγει σε επιστήμη την τακτική της παραποίησης , της αποσιώπησης , του αποπροσανατολισμού και της υπόγειας συνεργασίας με το αντιλαϊκό και αντεθνικό σύστημα.
Από την άλλη έρχεται η ακροαριστερά που μαζί με την ακροδεξιά αποτελούν τις δύο σιδερένιες γροθιές του κατεστημένου κατά της εθνικής - λαϊκής βούλησης. Η ακροαριστερά φέρεται ως ο τελευταίος υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων . Κάτω από ένα υπερ-συνδικαλιστικό προσωπείο κτυπά την εθνική συνείδηση του εργάτη , με σκοπό να τον αλλοτριώσει και να τον εξισώσει με τον λαθρομετανάστη στην αχανή αγορά εργασίας. Σπάει την εθνική συλλογικότητα που μόνη αυτή είναι σε θέση να κτυπήσει σε εθνικό επίπεδο τις συμπαρομαρτούσες ροπές του οικονομικού φιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης , που είναι η πολυπολιτισμικότητα , η πολυφυλετικότητα, η διάλυση των εθνικών ταυτοτήτων και της πατρίδος ως κυρίαρχου εθνοφυλετικού χώρου, εντός του οποίου κτίζεται η εθνική ισχύς ( ισχυρή λαϊκή οικονομία, ισχυρός στρατός ,υψηλή παιδεία).
Οι δύο αυτές αντί-εθνικιστικές ροπές του συστήματος, της ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς, εμφανίζονται ως αυτόνομες ομάδες όμως οι ρίζες τους είναι βυθισμένες στα κόμματα της εξουσίας όπου συντελείται και η κύρια δράση τους. Μέσα σε αυτά τα κόμματα έχουν εκκολαφθεί και αναπτυχθεί και εξ αυτών στηρίζονται και συντηρούνται με ποικίλους τρόπους.
Η προσπάθεια διείσδυσης στις γραμμές του εθνικοκοινωνισμού είτε της ακροδεξιάς είτε της ακροαριστεράς είναι συνεχής και πολύμορφη. Η αποτροπή αυτής της καταστροφικής διείσδυσης απαιτεί επαγρύπνηση στις επάλξεις της ιδεολογίας , της πολιτικής πλοήγησης και της οργάνωσης των δυνάμεων μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ


21η Απριλίου 1967. Η ξενοκρατία αλλάζει τα ανδρείκελα της . Την δικτατορία της κομματοκρατίας διαδέχεται η χούντα των συνταγματαρχών. Η ουσία δεν αλλάζει. Η Ελλάδα εξακολουθεί να στερείται λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας αλλά και η εθνική μας ταυτότητα να αλλοιώνεται και να παραχαράσσεται.
Από το αλληλοφάγωμα των εγκαθέτων της ξενοκρατίας, έμειναν οι πληγές στο σώμα της Κύπρου. Ένα έγκλημα για το οποίο ευθύνονται εξίσου οι εγκάθετοι της χούντας και οι εγκάθετοι πολιτικοί που τους διαδέχθηκαν στην εξουσία.
Σήμερα όλοι οι ακροδεξιοί που παριστάνουν τους εθνικιστές βρίσκουν χίλιους τρόπους να υμνήσουν τη χούντα. Θυμούνται τα γεφύρια που έκανε. Ξεχνούν όμως πως πάνω από αυτά τα γεφύρια διάβηκε ο τουρκικός στρατός και άρπαξε τη Κύπρο. Από την άλλη πλευρά στέκονται οι λιθοβολητές της χούντας , αυτοί που ξεπούλησαν την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους και έριξαν τον ελληνισμό στην δυστυχία και την ιστορική αφάνεια.
Ο ελληνικός εθνικισμός , εχθρός κάθε μορφής ξενοκρατίας και συσσώρευσης εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια, αγωνίζεται για ένα εθνικοκοινωνικό κράτος , όπου ο πλούτος και η εξουσία θα ανήκουν στον ελληνικό λαό και θα διασφαλίζονται μέσα από θεσμούς που ο ίδιος θα καθορίζει. Για ένα πραγματικό εθνικοδημοκρατικό πολίτευμα . Για λαϊκή και εθνική κυριαρχία σε μιαν Ελλάδα που θα επανασυνδεθεί με τις ρίζες του πολιτισμού της και θα επανέβρει την εθνική της ουσία και τον ιστορικό της προορισμό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας κ. Χριστόφιας κατήγγειλε την Τουρκία ότι ετοιμάζεται να θέσει σε ενέργεια σχέδιο Β , με στόχο την αναγνώριση «τουρκοκυπριακού κράτους». Το σημείο που η Τουρκία εστιάζει την πολεμική της για την μετάβαση από τη στρατηγική της λύσης μέσω των ενδοκυπριακών συνομιλιών στη στρατηγική της άμεσης αναγνώρισης «τουρκοκυπριακού κράτους , είναι κατά την δήλωση του κ. Χριστόφια η «ανάλωση του χρόνου και κωλυσιεργία..» εκ μέρους της δικής μας πλευράς .
Το λάθος βρίσκεται στο γεγονός ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν βρίσκεται η κυπριακή δημοκρατία από την μια πλευρά και η κατοχή από την άλλη , αλλά δυο ισότιμες πολιτικά οντότητες , η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή. Η πλάνη αυτή απορρέει από την αποδοχή του διαχωρισμού που επέβαλε η βία της Ζυρίχης και συμπλήρωσε η τουρκική εισβολή με την κατοχή και τον εποικισμό.
Οι κρατούντες παραποίησαν τα γεγονότα και παραμόρφωσαν την όψη της αλήθειας. Ότι δηλαδή οι τουρκοκύπριοι συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται με την κατοχική δύναμη της Τουρκίας εις βάρος των συμφερόντων της κυπριακής δημοκρατίας. Ως εκ τούτου αποτελούν μέρος των κατοχικών δυνάμεων και δεν μπορούν να έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα που απορρέει από την νομιμότητα της δημοκρατίας την οποία βιάζουν και καταπατούν. Αυτές οι αλήθειες ξεχάστηκαν και αναγορεύτηκαν οι δυνάμεις της κατοχής σε συνομιλητές πολιτικής ισότητας με στόχο μάλιστα όχι την επέκταση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στη κατεχόμενη επικράτεια της αλλά την λεγόμενη επανένωση δύο ξεχωριστών οντοτήτων.
Πάνω σε αυτή τη βάση οι τούρκοι στήνουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη «δική μας πλευρά» με την κατηγορία της κωλυσιεργίας ή της άρνησης της λύσης , επικαλούμενη ακόμη και το αποτέλεσμα του προδοτικού δημοψηφίσματος του 2004.
Συμπερασματικά , το σχέδιο Β του τουρκικού επεκτατισμού, προσαρμόζεται στις «δικές μας» υποχωρήσεις , στις «δικές μας» παραχωρήσεις , ενδοτισμούς και προδοσίες .
Οι προδότες γκρέμισαν τα οχυρά μας για να περάσει ανενόχλητος ο κατακτητής.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ


Έλληνα της Κύπρου ,η ευρύτερη δεξιά (δεξιά, κεντροδεξιά, ακροδεξιά) στηρίζει την επικοινωνιακή της πολιτική στην εικόνα .Η ουσία της πολιτικής της είναι άλλη υπόθεση από την εικόνα που προβάλλει.
Ο εικόνα έχει μια εθνικοφρονίστικη χροιά σε αντίθεση με την ουσία της πολιτικής της που είναι αντεθνική , πλουτοκρατική , αντιδραστική και αντιπροοδευτική και βαθύτατα εξουσιαστική πάνω στην ανθρώπινη φύση και τη κοινωνία.
Η ευρύτερη δεξιά βγαίνει στη σκηνή , με τυμπανοκρουσίες , με στομφώδεις λόγους και εύηχα συνθήματα , με ακατανόητες ορολογίες , με ελληνικές σημαίες και ηρωολατρευτικούς θεατρινισμούς και συ έλληνα που αγαπάς την σημαία σου και την Ελλάδα , θαμπώνεσαι από το εθνικοφρονίστικο «ήχος και φως» και αφήνεις τη κρίση σου ανενεργή. Με αυτό τον τρόπο σε έκαναν να αποδεχθείς όλες τις εθνικές προδοσίες , από την Ζυρίχη μέχρι την επιβολή του σχεδίου Ανάν σε δημοψήφισμα αλλά και να αποδεχθείς όλες τις κοινωνικές αδικίες και ανισότητες . Ξεπούλησαν  τη πατρίδα σου και άρπαξαν  το ψωμί σου και σου έδωσαν για αντάλλαγμα μια πλαστική σημαία να τη κουνάς στα μνημόσυνα και στις φιέστες των πολιτικών εκμαυλιστών σου.
Με τον ίδιο τρόπο που σε εξουσίαζαν έως τώρα, θα σε σύρουν στην αποδοχή των αντεθνικών τους σχεδίων για τη Κύπρο μας και ταυτόχρονα θα σε αναγκάσουν να αποδεχτείς την συρρίκνωση των εργασιακών σου κατακτήσεων και των κοινωνικών σου δικαιωμάτων. Και εσύ δεν θα δεχτείς ποτέ , μέσα στη συγχυσμένη εθνικοφρονίστικη συνείδηση σου, πως πίσω από όλες αυτές τις υποχωρήσεις εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της τραπεζοκρατίας , της πλουτοκρατίας και της εκκλησίας.
Για μας τους εθνικοδημοκράτες η ευρύτερη δεξιά δεν διαφέρει σε τίποτα από την αντιλαϊκή και αντεθνική διεθνιστική και μαρξιστική αριστερά με τις κεντρώες σοσιαλδημοκρατικές αποκλίσεις της.
Ουσία της αντίστασης μας είναι να ξαναδώσουμε στο λαό την εθνική του συνείδηση σε συνάρτηση με το λαϊκό αυτεξούσιο . Να ορθώσουμε ένα καινούριο κράτος μέσα από θεσμούς που θα διασφαλίζουν την κοινωνική ανακύκληση του πλούτου που παράγεται από την εργασία του λαού . Να κτίσουμε ένα πολίτευμα που να εκφράζει και πραγματώνει τη λαϊκή βούληση , τις παραγωγικές ενώσεις του λαού .
Εθνικισμός , κοινωνισμός και δημοκρατία αν συνταιριαστούν αρμονικά θα ξαναδώσουν στον ελληνισμό την μεγαλειώδη ιστορική του δύναμη .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ


Το φαινόμενο των πολύμισθων και πολυσυνταξιούχων στο δημόσιο τομέα ,δείχνει πόσο ανάλγητα και αρπακτικά λειτουργεί η κομματοκρατία προκειμένου να διασφαλίζει τη συναίνεση , να εξαγοράζει μάλλον τη συναίνεση  και τη σιωπή των δημοσίων υπαλλήλων στα πολλαπλά ανομήματα της . Αυτό που έκρυβαν τόσα χρόνια φανερώθηκε ξαφνικά μέσα από τους τριγμούς της οικονομικής κρίσης. Αλλιώς κανείς δεν θα γνώριζε πως καταληστεύονται από τα κόμματα και τα κομματόσκυλα οι φόροι του λαού και διαμοιράζονται σε υψηλούς πολλαπλούς μισθούς και συντάξεις. Η φαυλοκρατία σε όλη την αποκρουστικότητα της .
Για να αποδοθεί  δικαιοσύνη ένας τρόπος υπάρχει . Να επιστραφούν στο λαό τα λεφτά που του έκλεψαν οι πολυσυνταξιούχοι και οι πολύμισθοι του δημοσίου. Να εφαρμοσθεί το πόθεν έσχες και να δημευθούν όσα έγιναν με λεφτά που αρπάχθηκαν από το φορολογούμενο λαό.
Η ανοχή της καταλήστευσης μας είναι ταυτόχρονα αποδοχή των αλυσίδων μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Η οικονομική κρίση που προκάλεσε το χρηματοπιστωτικό σύστημα πλήττει καίρια τη παραγωγή. Η μείωση μισθών και η συρρίκνωση δικαιωμάτων των εργαζομένων στα πλαίσια του ανταγωνισμού που επέτρεψε η κυβέρνηση , με τη μαύρη εργασία, η ραγδαία αύξηση των καυσίμων και των προϊόντων άμεσης ανάγκης , η δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης του λαού, παραδίδουν την οικονομία της κοινωνίας στις ληστρικές διαθέσεις των τραπεζών.
Η κρίση επιβάλλει μέτρα προστασίας της κοινωνίας . Προς τούτο απαιτείται πολιτική βούληση που δυστυχώς δεν υπάρχει. Το ιδεολογικο-πολιτικό κατεστημένο στέκεται στο πλευρό των τραπεζιτών παρέχοντας το νομικό πλαίσιο της καταλήστευσης του λαού.
Ενάντια σε αυτή τη συμπαιγνία πολιτικών και χρηματοπιστωτών, το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα απαιτεί τη προστασία της οικονομίας της κοινωνίας. Ως πρώτο μέτρο προτείνουμε το ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ προς τις τράπεζες και συγκεκριμένα εκείνων των χρεών που έγιναν για στήριξη της παραγωγής από τις επιχειρήσεις και την αγροτιά.
Στη συνέχεια μένει να συζητηθούν οι όροι αυτών των δανείων με στόχο την ωφέλεια της κοινωνίας και όχι την αύξηση των κερδών των τραπεζιτών.
Γνωρίζουμε βέβαια πως τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να ληφθούν όσο οι εθνικοδημοκρατικές δυνάμεις θα βρίσκονται εκτός των οργάνων λήψης των πολιτικών αποφάσεων.
Όσο ο λαός θα μένει εγκλωβισμένος στα ασφυκτικά σχήματα και στα άγονα ιδεολογήματα του κατεστημένου, τόσο θα υπόκειται το βάρος των δεσμών του και την άθλια μοίρα της χειραγώγησης του από τους άρπαγες και τους φαύλους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


Διζωνική ή διχοτόμηση. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει προς όλους ο Πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας αναφορικά με τη λύση του προβλήματος.Το μήνυμα αυτό στέλλεται και προς το εσωτερικό μέτωπο και προς την Ε.Ε και γενικά την διεθνή κοινότητα. Όπου ο ίδιος ο πρόεδρος αποκλείει κάθε άλλη επιλογή , και προσπαθεί να εγκλωβίσει τη σκέψη και την απόφαση του κυπριακού ελληνισμού και της διεθνούς κοινότητας προς τη κατεύθυνση του απεχθούς διλήμματος.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα.Αν το δίλημμα αυτό του προέδρου , εκφράζει την μοναδική  ρεαλιστική προσέγγιση, οφείλει ο πρόεδρος να εξηγήσει στο λαό και τις γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές παραμέτρους που υπαγορεύουν αυτή τη πορεία προς τη διζωνική .Είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος να στηρίξει επαρκώς την άποψη του και κατ' ανάγκη να αποδεχθεί δημόσιο διάλογο με την αντίθετη άποψη.Αν αρνηθεί το δημόσιο διάλογο επί του θέματος, τότε θα είναι απόδειξη της δογματικής του θέσης και της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς του.
Από το γεγονός ότι υπάρχει μια αντίθετη άποψη που δηλώνει την πρόθεση της να φτάσει μέχρι τη σύγκρουση προκειμένου να υποστηρίξει την ορθότητα της , οφείλει ο πρόεδρος να δεχθεί τον δημόσιο διάλογο με ίσους όρους.
Να δώσει τη δυνατότητα μέσα από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και με την οικονομική αρωγή του κράτους, να ακουσθούν και οι δύο φωνές , Διότι μέχρι σήμερα ακούγεται δικτατορικά μόνο η άποψη των διζωνικών.
Διάλογος με ίσους όρους σημαίνει δημοκρατία και καλλιέργεια κλίματος ενότητας.Αντίθετα ο μονόλογος της υποχώρησης θα οδηγήσει σε ανεπιθύμητες καταστάσεις και για τούτο θα είναι υπεύθυνο όλο το ενδοτικό κατεστημένο και προπάντων ο πρόεδρος της δημοκρατίας.
Ο δημόσιος διάλογος θα δώσει στη συνέχεια τη δυνατότητα στο λαό να καθορίσει ο ίδιος τη γραμμή πλεύσεως και το στρατηγικό στόχο που επιθυμεί, μέσα από ένα δημοψήφισμα .
Ο μονόλογος της διζωνικής θα σύρει τη πατρίδα σε επιδιαιτησίες , σε επιβολές νέων σχεδίων και νέων τετελεσμένων.
Διαφωνούμε με τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και με το ραγιαδίστικο δίλημμα του προέδρου Χριστόφια.Εκείνο που ζητούμε από τον πρόεδρο είναι να σεβαστεί τη δημοκρατία και τις αρχές της .
Δεν θα επιτρέψουμε σε μια χούφτα προσκυνημένων κομματόσκυλων που παριστάνουν τους πρίγκιπες της κομματοκρατίας να εξευτελίσουν την Κύπρο και το ελληνικό έθνος.
Απαιτούμε δημόσιο διάλογο για το κυπριακό 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Ξεπουλούν τη πατρίδα για άλλη μια φορά τα κόμματα της υποχώρησης και της δουλοπρέπειας.
Η υπόθεση της απογραφής εξελίσσεται σε μια ύπουλη αποδοχή και επιβεβαίωση της ύπαρξης δύο  πολιτειακών οντοτήτων ως συνέχεια της προδοσίας που διαπράχθηκε το 2004 με το Διπλό Δημοψήφισμα και τη συμμετοχή όλων των εποίκων σε αυτό. 
Συνιστά επίσης επιβολή μυστικώς προειλημμένων αποφάσεων που μας επιβάλουν "λύση" αφαιρώντας κάθε δικαίωμα του λαού να κρίνει, να αποφασίσει και να επιλέξει. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μέσα από το τέχνασμα της απογραφής μεθοδεύεται η σταδιακή εφαρμογή ενός νέου σχεδίου "λύσης" το οποίο παραμένει άγνωστο στο λαό και το οποίο θα καταστεί γεγονός τετελεσμένο και μη αναστρέψιμο.
Το ΟΧΙ του 2004 έπεισε τις δυνάμεις της κατοχής και της υποχώρησης ότι θα πρέπει να εξευρεθεί μία άλλη οδός προς επιβολή προσταδίου "λύσης" που να εγκλωβίζει την όποια απόφαση του λαού σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα το οποίο και αυτό αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη των Η.Ε να είναι διπλό δημοψήφισμα με την επικάλυψη του "ταυτόχρονου".
Ομοίως η "ταυτόχρονη" απογραφή δεν σημαίνει ενιαία απογραφή που διεξάγεται από το μοναδικό νόμιμο και κυρίαρχο κράτος στη Κύπρο που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Ουσιαστικά κάτω από τη λεγόμενη ταυτόχρονη απογραφή αποκρύπτεται η διπλή απογραφή, δηλαδή η απογραφή που θα διεξάγει η Κυπριακή Δημοκρατία και η απογραφή του κατοχικού μορφώματος. Άρα αναβάθμιση και εξίσωση του κατοχικού μορφώματος με τη Κυπριακή Δημοκρατία.
Απογραφή δικαιούται να κάνει μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία σε όλη την επικράτεια της με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε η βοήθεια αυτή να παρακάμψει τα προβλήματα της κατοχής.
Διπλή απογραφή σημαίνει άμεση αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος.
Η ευθύνη για αυτό θα βαρύνει το ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο που κάποτε είτε το θέλει είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα ανομήματα του.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε και να αποδεχτούμε οιανδήποτε υποχώρηση των κρατούντων. Τα πάντα θα αναθεωρηθούν με φόντο τη νέα νομιμότητα που θα προκύψει από την εθνική λαϊκή βούληση. Η προδοσία δεν παράγει νομιμότητα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


Το ψήφισμα της Επιτροπής Νομικών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) αμφισβητεί μεταξύ άλλων τη νομιμότητα των Βρετανικών Βάσεων στη Κύπρο. Οι πρώτες πληροφορίες πάνω στο θέμα δεν αναφέρουν πάνω σε ποια βάση τίθεται η αμφισβήτηση της νομιμότητας τους. Για εμάς όμως η ύπαρξη των Βρετανικών Βάσεων εντάσσεται στα πλαίσια της επιβολής του απεχθούς Συντάγματος της Ζυρίχης και των Συνθηκών Εγγυήσεως και Συμμαχίας που υπεγράφησαν υπό καθεστώς πίεσης (under duress). Ως εκ τούτου οι εν λόγω συμφωνίες ως και το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης είναι εκ των προτέρων άκυρες. Δεν είναι όμως μόνο άκυρες ως προς την επιβολή τους που ήταν βίαιη αλλά και ως προς το περιεχόμενο τους που καταλύει θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές.

Πρώτον διότι αφαιρεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στο διηνεκές.
Δεύτερον αναγορεύει την Τουρκοκυπριακή μειονότητα σε κοινότητα υπέρμετρων και παράλογων δικαιωμάτων και προνομίων.
Τρίτον διότι επιβάλει τον θρησκευτικό και εθνοτικό διαχωρισμό.
Τέταρτον διότι επιβάλλει ποσοστοτικές συμμετοχές και διακρίσεις σε όλα τα όργανα και τους θεσμούς του κράτους.
Πέμπτον στρέφεται κατά της ιστορικής εθνικής κυριότητας του Ελληνισμού στη Κύπρο.

Αναδεικνύεται μέσα από τα όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι είμαστε το μοναδικό κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή ήπειρο όπου οι πολίτες του στερούνται της θεμελιώδους ελευθερίας της αυτοδιάθεσης και της αυτοθέσμισης.

Ζητούμε την εφαρμογή μιας πραγματικής ισοτιμίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με τα άλλα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ε.Ε.
Με λίγα λόγια απαιτούμε την εφαρμογή της αρχής της αυτοδιάθεσης που συνεπάγεται την αποκήρυξη του απεχθούς κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και των Συνθηκών που το πλαισιώνουν, καθώς και όλων των συμφωνιών και των διαπραγματεύσεων που εδράζονται πάνω σε αυτό και αποσκοπούν στη μετεξέλιξη του σε ένα δεύτερο εξίσου απεχθές κατακτητικό σύνταγμα.

Συμπερασματικά οι διεξαγόμενες συνομιλίες του προέδρου της Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο των κατοχικών δυνάμεων είναι εκ φύσεως παράνομες και καθ' όλα αντιδημοκρατικές.

Εμείς ως εθνικοδημοκράτες προτείνουμε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί και να αφήσει το δρόμο ανοιχτό προς τη δημοκρατία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, κάθε αντίδραση του λαού, νομιμοποιείται εφ' όσον θα έχει ως στόχο μία δημοκρατία που εδράζεται στην αυτοθέσμιση και την αυτοδιάθεση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Πολίτες,

Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία αποτελεί προσπάθεια μετεξέλιξης του πρώτου απεχθούς κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο απεχθέστερο κατακτητικό σύνταγμα.

Διεκδικήστε το δικαίωμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗΣ του συντάγματος που είναι η πρώτη πράξη της αυτοδιάθεσης.

Αντισταθείτε στα σχέδια των κατακτητών και των προσκυνημένων.

Πείτε ΟΧΙ στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Απαιτήστε να διακοπούν οι ενδοτικές συνομιλίες.

Μοναδική λύση είναι η επέκταση της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο κατεχόμενο τμήμα της.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ο σκοπός της απελευθέρωσης της Κύπρου από Τούρκους και Άγγλους κατακτητές δεν μπορεί να επιτευχθεί με αποσπασματικές κινήσεις, βεγγαλικά και κενά εθνικοφρονίστικα συνθήματα.

Ο σκοπός της απελευθέρωσης θα επιτευχθεί μέσα από μία ολοκληρωμένη στρατηγική που θα τεθεί μέσα από τη ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο και την πολιτική του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού που αυτό εκφράζει.

Τούτο προϋποθέτει την ύπαρξη ενός πολιτικού κόμματος που θα ενεργοποιήσει τις δυνάμεις της κοινωνίας ενάντια στην υποχώρηση, που θα εντάξει στις δομές του αυτές τις κοινωνικές δυνάμεις της ανατροπής και της απελευθερωτικής προοπτικής. Τούτο σημαίνει πως το κόμμα πρέπει να είναι δημοκρατικό, κοινωνικό και με ατσάλινη ιδεολογία και συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα πάνω στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.

Αυτό τον αγώνα δεν θα τον πραγματοποιήσουν, και τούτο αποδείχτηκε ιστορικά, εθνικοφρονίστικες, ακροδεξιές και παπαδίστικες οργανώσεις με τα εγκάθετα ανδρείκελα τους και τις σκοτεινές διασυνδέσεις τους.

Αλλά μόνο ένα κόμμα εθνικιστικό και κοινωνικό όπως είναι το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα που η ιδεολογία του και η πολιτική του δεν απορρέει από νεφελώματα και φανφαρονισμούς αλλά εδράζεται πάνω στην υπεράσπιση του ΨΩΜΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο στρατός της απελευθέρωσης δε θα είναι οι εξαθλιωμένες μάζες από τη ληστρική επίθεση της ολιγαρχίας του πλούτου. Αλλά ένας λαός που θα διαφεντεύει την εργασία του.

Η δική μας πατρίδα που θέλουμε να απελευθερώσουμε δεν θα είναι το τσιφλίκι της πλουτοκρατίας, της κομματοκρατίας, της διαφθοράς και της ξενοκρατίας. Αλλά η ιερή γη που απάνω της ένας ελεύθερος λαός θα ορθώνει τα αετώματα του πολιτισμού του μέσα από θεσμούς που ο ίδιος ορίζει και διαμορφώνει.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Πολίτες της Κύπρου
Εναντιωθείτε σε όσους δίνουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες και γενικά σε παράνομους εργάτες.
Κηρύξτε τους οικονομικό πόλεμο. Να φύγουν από τη πατρίδα μας μαζί με τους ευνοούμενους τους λαθρομετανάστες.
Σταματήστε να πληρώνετε φόρους σε Δήμους που εκμεταλλεύονται παράνομη εργασία. Απαιτείστε σκληρές ποινές και λήψη άμεσων μέτρων από το κράτος.
Η στήριξη της λαθρομετανάστευσης είναι εθνική προδοσία. Κανένα έλεος , καμία αποδοχή. Κοινωνικός και οικονομικός αποκλεισμός σε όσους δίνουν εργασία και στέγη σε παράνομους εργάτες.
Εναντιωθείτε στους προδότες.
Διεκδικείστε τη λαϊκή κυριαρχία στη πατρίδα μας . Δείξτε στους προστάτες των λαθρομεταναστών (ιδιώτες και κρατούντες ) πως ο νόμος εκπηγάζει από το λαό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ


Έλληνα εργάτη
Η κομματοκρατία σε κτυπά αλύπητα και εξοντωτικά.
Κλείνει τα μάτια στην παράνομη εργασία για να περικόψει και συρρικνώσει όλα σου τα δικαιώματα.
Σε εξουθενώνει με την άμεση και έμμεση φορολογία .
Παίρνει από τους φόρους σου και τρέφει τουρκοκύπριους παρασιτούντες και αιτητές ασύλου.
Αρπάζει το μόχθο σου και τον χαρίζει στους δημόσιους υπαλλήλους .
Σε χρησιμοποιεί σαν σκλάβο για να γλεντά από την εργασία σου μια ληστρική ολιγαρχία πολιτικάντηδων και πλουτοκρατών.
Έλληνα εργάτη , σπάσε τα δεσμά σου , διεκδίκησε τα δίκαια σου , γίνε εσύ το αφεντικό της πατρίδας σου.
Ενδυνάμωσε το κόμμα της εθνικής εργατιάς , το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα για να δώσουμε τον αγώνα για ένα εθνικοδημοκρατικό κράτος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΡΓΑΤΗ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ



Εργάτη
Η κομματοκρατία διαιωνίζει την ύπαρξη της παίρνοντας  με το μέρος της τους δημόσιους υπαλλήλους. Αρπάζει το μόχθο της εργασίας σου και τον διαμοιράζει στους δημόσιους υπαλλήλους , σε διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς σε σύγκριση με τους δικούς σου μισθούς πείνας , σε απολαβές που δεν βλέπεις ούτε στα όνειρα σου, σε παχυλές συντάξεις , σε εφάπαξ  και χίλιες άλλες εξασφαλίσεις και διευκολύνσεις.
Εναντιώσου στην ανισότητα που επέβαλε η κομματοκρατία, ενδυνάμωσε την μοναδική φωνή της εργατιάς και της φτωχολογιάς , το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα .
Ψήφισε σε αυτές τις εκλογές τους ανεξάρτητους υποψήφιους Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
Διεκδίκησε μαζί μας αυτά που σου ανήκουν , αυτά που σου αρπάζουν οι πολιτικοί και οι μισθοφόροι τους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου είναι ισχυρό . Διαθέτει τα μέσα και τους τρόπους ελέγχου της κοινής γνώμης .Κάνει το άσπρο , μαύρο , προσδιορίζει την ατζέντα των ζητημάτων , παραπληροφορεί , οριοθετεί το διάλογο , επιλέγει τους «αντιπάλους» του, αποπροσανατολίζει , εμφανίζεται ως θεράπων την ώρα που μας δίνει το δηλητήριο , εκφοβίζει , φιμώνει ,εξαγοράζει, καταδυναστεύει , παραλύει τη κρίση , επιβάλλει ως «ορθό» πολιτικό λόγο , τον ραγιαδισμό. Κεντρικός στόχος των ενεργειών του είναι η άλωση της συνείδησης των πολιτών.
Το πολιτικό κατεστημένο εκτείνεται μπροστά μας σαν ένα ατσαλοφόρο μέτωπο. Εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία του και να το κτυπήσουμε με σφοδρότητα. Να επιφέρουμε ρήξη μέσα στις τάξεις και τις δομές του, να προκαλέσουμε εσωτερικές συγκρούσεις που θα του προκαλέσουν νευρικότητα , αλληλοσπαραγμό με σκοπό να το οδηγήσουμε στην παράλυση και τη διάλυση.
Να κτυπούμε συνέχεια στης ίδιες πληγές , να μην τις αφήνουμε να επουλώνουν ούτε χιλιοστό του δευτερολέπτου , να προκαλέσουμε πυώδεις όγκους και να αφήσουμε τη δυσωδία τους να ξεχυθεί στη κοινωνία.
Αν πετύχουμε το σκοπό μας σε αυτές τις στοχευμένες επιθέσεις τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη ιδεολογικοπολιτική επίθεση.
Τα αδύνατα σημεία που εντοπίζουμε σήμερα στο μέτωπο του κατεστημένου είναι τα εξής.
Πρώτο: το διπλό δημοψήφισμα με τη συμμετοχή των εποίκων. Εδώ μπορούμε να τους αποκαλέσουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όσους το αποδέχτηκαν το 2004 και όσους σχεδιάζουν την επανάληψη αυτής της εσχάτης προδοσίας. Να τονίσουμε ότι θα έρθει η μέρα που θα επιβληθεί η εσχάτη των ποινών στους προδότες.
Δεύτερο: Η ανισότητα ανάμεσα στα δικαιώματα και τις απολαβές των εργατών του ιδιωτικού τομέα και του δημοσίου. Στόχος μας η κοινωνική ρήξη και η καταγγελία της αγαστής σχέσης κομματισμού – δημοσιουπαλληλισμού.
Τρίτο: όσοι δίνουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες και καταδικάζουν τους ντόπιους εργάτες και νόμιμους πολίτες στην ανεργία και την μετανάστευση.
Αν σε αυτά τα τρία θέματα υποχρεώσουμε το κατεστημένο να τοποθετηθεί , σημαίνει ότι κερδίσαμε μια μάχη . Επιβάλαμε το δικό μας τρόπο σκέψης. Αν το κατεστημένο σιγήσει νομιζόμενο ότι με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσει τη φωνή μας , σημαίνει πως κερδίσαμε άλλη μια μάχη . Θα δρούμε μέσα στα λαϊκά στρώματα και στο χώρο του διαδικτύου χωρίς αντίθετη άποψη. Επιβάλουμε έτσι σιγή στο πανίσχυρο σύστημα. Μα αν σήμερα καταφέρουμε συναγωνιστές να βάλουμε ένα επίδεσμο στο στόμα του κατεστημένου αύριο θα το σύρουμε στις πλατείες της λαϊκής οργής , εκεί που η ιστορία θα γράφεται με τον φοβερό ήχο των τυμπάνων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


Οι υποψήφιοι βουλευτές του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος που κατέρχονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι Λεμεσού , Αντώνης Πιερίδης και Λουκάς Σταύρου συμμετείχαν σήμερα στην αντιδιαδήλωση που πραγματοποίησε το «Kίνημα Πολιτών κατά των Βρετανικών βάσεων». Η αντιδιαδήλωση είχε ως σκοπό να καταγγείλει την κοινή πορεία ενάντια στο καρκίνο, μεταξύ των τοπαρχών των αγγλοκρατούμενων περιοχών και των βρετανών αποικιοκρατών.
Στις δηλώσεις που έγιναν προς τους δημοσιογράφους εκ μέρους των υποψηφίων του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος , τονίσθηκε η υποκρισία των βρετανών τυράννων να διαδηλώνουν υπέρ της αντιμετώπισης του καρκίνου όταν οι ίδιοι με τις κεραίες ECHELON , και τους ύποπτους αεροψεκασμούς προκαλούν τον καρκίνο , γεγονός που επιβεβαιώνουν οι έρευνες.
Ειπώθηκε επίσης ότι αν πράγματι οι βρετανοί ευαισθητοποιούνται για τον καρκίνο πρέπει άμεσα να γκρεμίσουν τις κεραίες και να σταματήσουν κάθε άλλη ρυπογόνο δραστηριότητα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσουν για πάντα από την γη μας.
Καταγγέλθηκε στη συνέχεια το απεχθές κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο κατέστησε αφέντες τους αποικιοκράτες στη γη μας και αναγόρευσε την τουρκοκυπριακή μειονότητα σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων. Από τη βάση αυτή εκκινούντες οι κρατούντες προς μια «λύση» διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , στην ουσία επιχειρούν μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα απεχθέστερο του πρώτου.
Διεκδικούμε την απελευθέρωση της γης μας από άγγλους και τούρκους κατακτητές ως και την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της αυτοδιάθεσης μας.
Πρέπει να αναφέρουμε προσέτι ότι η συμπόρευση ελλήνων πολιτών με τους άγγλους αποικιοκράτες δεν περιποιεί τιμή στους συμμετέχοντες . Προσβάλλει τους ήρωες και τους μακρούς αγώνες για ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Αίσχος στους αγγλοπροσκυνημένους .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Το σύστημα του τοκογλυφικού καπιταλισμού κάνει ένα γιγάντιο αγώνα και ξοδεύει τεράστια κεφάλαια, προκειμένου να επιβάλει τον δικό του τρόπο σκέψης , περιγραφής και ανάλυσης των πραγμάτων. Εκεί που το πετυχαίνει , εξουδετερώνει κάθε δυνατότητα αντίστασης στα σχέδια του.
Το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα κατόρθωσε να σκάψει τη συνείδηση μας και να τσιμεντώσει εντός της τα θεμέλια του, πείθοντας μας πως η ύπαρξη αυτού του συστήματος είναι αδιαχώριστη με την ύπαρξη της κοινωνίας , πως δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνία χωρίς την ολιγαρχία των τοκογλύφων που ξεσκίζουν τις σάρκες μας με ατσάλινα δόντια.
Κανείς δεν τολμά να θέσει το ερώτημα από πού προήλθε αυτός ο θεσμός, πως και υπό ποίων νομιμοποιήθηκε στη κοινωνία μας, τι και ποιους εξυπηρετεί.
Αντίθετα , όσο αρχίζουμε να θέτουμε τέτοια ερωτήματα , αρχίζουμε να «από-ιεροποιούμε» το σύστημα , να σκίζουμε τις μάσκες του στυγερού ιερατείου των τοκογλύφων , να αμφισβητούμε την νομιμότητα του , να διεκδικούμε την αυτονόμηση της κοινωνίας και της οικονομίας της .
Το ζήτημα είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά από αυτά που μας διδάσκουν , από τον τρόπο σκέψης και αξιολόγησης που μας επιβάλλουν. Να αρχίσουμε να θέτουμε τα συμβάντα υπό το πρίσμα του δικού μας συστήματος αξιολόγησης. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα τέτοιο σύστημα αξιολόγησης . Από το σημείο αυτό μπαίνουμε στο χώρο της ιδεολογίας ως ενός τρόπου αξιολογήσεως που δομεί ένα σύνολο αξιών και σκοπών ικανών να παράξουν πολιτική δράση. Χωρίς ιδεολογία και ιδεολογικοπολιτική δράση , το παρόν σύστημα της τυραννίας δεν κτυπιέται στη ρίζα του . Χωρίς ολοκληρωτική ιδεολογικοπολιτική σύγκρουση η εναντίωση με το σύστημα είναι ψεύτικη, ρηχή , επιπόλαιη που στο τέλος ενσωματώνεται στο σύστημα και το ενδυναμώνει.
Το έργο της ιδεολογίας είναι να κτυπά κατευθείαν στη συνείδηση της κοινωνίας , να γκρεμίζει τα αξιακά βάθρα του συστήματος της τυραννίας , να αποκαλύπτει την αποκρουστική όψη των εκπροσώπων της και ταυτόχρονα να κτίζει τον νέο κόσμο των δικών μας αξιών , τον κόσμο της εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η ιδεολογική επίθεση κατά των αξιών του συστήματος του τοκογλυφικού καπιταλισμού, στο άρμα του οποίου επιβαίνουν οι διάφοροι τυραννίκοι , ομόθρονοι και ομοτράπεζοι των τοκογλύφων , προετοιμάζει την μεγάλη λαϊκή επίθεση που θα πέσει σαν ατσάλινη θύελλα στα στέμματα της τυραννίας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΞΩ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Κίνημα Πολιτών κατά των Βρετανικών Βάσεων, αναφορικά με τις εκδηλώσεις ενάντια στον καρκίνο που διεξάγονται αυτή τη περίοδο στη Κύπρο.
Πολίτες,
Η απόφαση των κοινοτικών συμβουλίων για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για τον καρκίνο (Πορεία Χριστοδούλας) με τις Βρετανικές Βάσεις προσβάλει τη νοημοσύνη μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Πρώτον διότι οι Βρετανικές Βάσεις αποτελούν πηγή καρκίνου με την λειτουργία των κεραιών ECHELON και των ύποπτων αεροψεκασμών.
Δεύτερον η συνεργασία με τις Βρετανικές Βάσεις δίνει την εντύπωση μιας αρμονικής σχέσης ανάμεσα στο σκλάβο και τον αφέντη και παγιώνει την Βρετανική επικυριαρχία στη περιοχή μας.
Καλούμε το λαό να αντισταθεί στους αγγλό-προσκυνημένους τοπάρχες και να μη συμμετέχει στις εν λόγω εκδηλώσεις.
Σας καλούμε την Κυριακή 10-4-2011 σε αντιδιαδήλωση με κυρίαρχο σύνθημα:
«ΕΞΩ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»
Κίνημα Πολιτών κατά των Βρετανικών Βάσεων
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ο εθνικός αγώνας του κυπριακού ελληνισμού είχε και πρέπει να έχει ως σκοπό του την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. Ο όρος αυτοδιάθεση δεν μπορεί να νοηθεί χωρίς την λαϊκή ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ , χωρίς τη δυνατότητα του λαού να ορίζει τους νόμους και τους θεσμούς του. Αυτή είναι η θεμελιώδης κατάσταση της αυτοδιάθεσης , η εσωτερική μορφή της αυτοδιάθεσης. Χωρίς αυτή τη στέρεη βάση της αυτοδιάθεσης δεν είναι δυνατή η επόμενη κίνηση , που θα μπορούσαμε να την ορίσουμε ως εξωτερική μορφή της αυτοδιάθεσης , που είναι το δικαίωμα του κράτους να συνάπτει συμμαχίες ή να ενωθεί με κάποιο άλλο κράτος που στη δική μας περίπτωση είναι η ένωση με την Ελλάδα.
Οι αγώνες του κυπριακού ελληνισμού και συγκεκριμένα της ενωτικής παράταξης δεν επιτέλεσαν το σκοπό της αυτοδιάθεσης ούτε στην εσωτερική ούτε στην εξωτερική της μορφή. Η Ζυρίχη και το απεχθές σύνταγμα της , υπήρξε ο τάφος της εθνικής μας αυτοδιάθεσης.
Οι συνθήκες που επέβαλε η Ζυρίχη στην κυπριακή κοινωνία επέτρεψαν την ενδυνάμωση μιας ολιγαρχίας του πλούτου , εκκλησίας και ιδιωτών, που απετέλεσε την οικονομική βάση της αντεθνικής πολιτικής που ονομάστηκε «πολιτική της ανεξαρτησίας». Μια ανεξαρτησία ψεύτικη . Διότι η πραγματική ανεξαρτησία προϋποθέτει την αυτοδιάθεση. Συνεπώς με τον όρο «ανεξαρτησία» εννοούσαν οι κρατούντες μια κλειστή αγορά που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου.
Αυτό το φαινόμενο , αυτό το γεγονός, δεν μπόρεσε η ενωτική παράταξη να το αντιληφθεί , να το καταγγείλει και να το πολεμήσει. Η αδυναμία αυτή κράτησε δέσμια την ενωτική παράταξη στο άρμα της δεξιάς και άφησε την ιδέα της ένωσης στη περιοχή του συναισθήματος και όχι της πολιτικής βούλησης.
Η ενωτική παράταξη δεν μπόρεσε να συνδέσει την ιδέα της αυτοδιάθεσης – ένωσης με την ανάγκη για κοινωνική και οικονομική πρόοδο. Σε αυτή τη περίπτωση ο ενωτικός αγώνας θα ενέτασσε στις τάξεις του και την αριστερά , θα στήριζε τα αιτήματα της εργατιάς και των λαϊκών τάξεων και θα ξεπερνούσε τον καταστροφικό ψυχροπολεμικό διπολισμό.
Έτσι το ενωτικό ιδεώδες κατάντησε να είναι το γαλανόλευκο μακιγιάρισμα της ληστρικής πλουτοκρατίας. Αυτή την αποκρουστική εικόνα βλέπουμε σήμερα στα πανηγύρια της ευρύτερης δεξιάς να διανθίζεται με πόζες , κούφια λόγια , συνθήματα και τυμπανοκρουσίες.
Σε αυτό το καρναβάλι της ευρύτερης δεξιάς εμείς οι εθνικοδημοκράτες δεν συμμετέχουμε γιατί έχουμε πλήρη συνείδηση των αιτιών της αποτυχίας του ενωτικού αγώνα και δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.
Στα σημερινά δεδομένα η αυτοδιάθεση παραμένει ο κεντρικός σκοπός του εθνικού αγώνα. Όμως για να πραγματωθεί ο σκοπός επιβάλλεται ο αγώνας μας να ενριζωθεί στα κοινωνικά και οικονομικά αιτήματα.
Η απελευθέρωση της Κύπρου από τους κατακτητές της περνά μέσα από ένα δημοκρατικό εθνικοκοινωνικό κράτος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Αυτοί που κυβερνούν τη πατρίδα μας θέλουν να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη και τις υποχωρήσεις τους πάνω σε γεγονότα που συνέβησαν πριν από το 1974. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παύει να αναμασά το σύνθημα "εκάμαμε και θα πληρώσουμε". Εμείς η νέα γενιά δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή τη λογική. Τα πράγματα με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αλλάξει ριζικά. Μπορούμε να μιλούμε σήμερα για μια πραγματική δημοκρατία, για ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορούμε να καταγγείλουμε σήμερα το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που προίκισε με υπέρμετρα δικαιώματα την τουρκοκυπριακή μειονότητα. Μπορούμε να απορρίψουμε τα σχέδια των ξένων με τα οποία συμφωνεί και το δικό μας πολιτικό κατεστημένο για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Υπάρχει μπροστά μας ένας δρόμος ελπίδας και ελευθερίας και αυτό θα ακολουθήσουμε. 
Καταγγέλλουμε τον πρόεδρο Χριστόφια και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο για τις απαράδεκτες υποχωρήσεις τους που στο τέλος θα οδηγήσουν στον τουρκοποίηση της Κύπρου υπό αγγλική κηδεμονία. Θα αγωνιζόμαστε μέχρι να υψωθεί η Ελληνική σημαία στο κάστρο της Κερύνειας μας. Δεν υποχωρούμε μπροστά σε τούρκους και τουρκοπροσκυνημένους.

Αντιπρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής επαρχίας Λεμεσού.
Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η εθνικοκοινωνική επανάσταση είναι στην πράξη μια ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΘΈΣΜΙΣΗ της κοινωνίας.

Ο κεντρικός σκοπός αυτής της αναθέσμισης είναι να καταργήσουμε την εξουσία των ολίγων που συνθέτουν την πλουτοκρατία-κομματοκρατία-φαυλοκρατία και να αποδώσουμε στον εθνικά προσδιορισμένο λαό την δύναμη και την κυριαρχία. Αυτός είναι ο γνώμονας που πρέπει να κατευθύνει τη δράση μας σε σχέση πάντοτε με τις συγκεκριμένες συνθήκες που ζούμε.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>>



Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ


Έλληνα εργάτη
Όταν αποφάσισες να ενταχθείς στο ΑΚΕΛ είχες πιστέψει πως μέσα από αυτό το κόμμα θα μπορούσες να διεκδικήσεις τα δίκαια σου , τα δίκαια της εργατιάς.
Αποδείχθηκε όμως πως το κόμμα αυτό, τόσο στην περίοδο της συγκυβέρνησης όσο και σε αυτή τη περίοδο που βρίσκεται στην εξουσία, συμμάχησε με τη πιο σκληρή μορφή του καπιταλισμού , δηλαδή με το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το ΑΚΕΛ πρόδωσε τα οράματα σου , πρόδωσε τους αγώνες σου και σου ανάγκασε να υποκύψεις στην «κοινωνική ειρήνη» με το ληστρικό κεφάλαιο, που στη πράξη ισοδυναμεί για σένα με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.
Είναι το κόμμα που πήρε εκατομμύρια από τους φόρους του λαού και τα έδωσε στις τράπεζες για να τα δανείζουν στη κοινωνία με κέρδος , είναι το κόμμα που συνέβαλε στο θαύμα της εξάτμισης του χρέους της εκκλησίας προς το δημόσιο, είναι το κόμμα που περιθάλπει τη λαθρομετανάστευση και εσένα σε ρίχνει στην αθλιότητα της ανεργίας.
Το ΑΚΕΛ, το κόμμα που πρόδωσε τα όνειρα σου και συμμάχησε με το ληστρικό κεφάλαιο εις βάρος του παραγωγικού εθνικού κεφαλαίου, δεν σταμάτησε ως εδώ το καταστροφικό του έργο. Θέλει επίσης να σε αλλοτριώσει εθνικά , να καταστρέψει την εθνική σου ταυτότητα , να σε αποκόψει από την εθνική σου παράδοση να σε εξισώσει με τον λαθρομετανάστη για να σε ρίξει στο παζάρι του ξεπουλήματος της εργατικής σου δύναμης.
Εργάτη , δεν έχεις άλλη επιλογή από το σπάσιμο των αλυσίδων σου . Το ΑΚΕΛ είναι η φυλακή σου και η αλλοτρίωση σου . Θάψε τα ψέματα και τα ιδεολογήματα της σκλαβιάς σου , απόταξε τους περιπαίχτες σου και συνασπίσου με το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο όραμα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Έλα μαζί μας σε ένα ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο .
Έλα μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε τον δίκαιο καταμερισμό της εθνικής υπεραξίας της εργασίας σε ένα ισχυρό λαϊκό κράτος , προστάτη των δικαίων σου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η κυβέρνηση Χριστόφια προσπαθεί να παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από τη μαγγανεία των αριθμών. Η αλήθεια όμως δεν αποκρύβεται . Τριάντα και πλέον χιλιάδες άνεργοι βρίσκονται στους δρόμους την ίδια ώρα που ο αγροτικός κόσμος , εγκαταλελειμμένος από το κράτος , δέχεται την ληστρική επίθεση των τραπεζών που απειλούν να αρπάξουν σε τιμή ευκαιρίας τα χωράφια τους.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών που αρπάζουν το ψωμί των ντόπιων εργατών.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί πως όσοι παρέχουν εργασία σε λαθρομετανάστες ή ενοικιάζουν καταλύματα σε αυτούς, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ως εχθροί του λαού. Οι περιουσίες τους να δημευθούν με ταχείες διαδικασίες και να δοθούν σε φτωχούς και πολύτεκνους ενώ οι ίδιοι να καταδικαστούν σε ισόβια εξορία.
Να προστατευθούν επίσης οι αγρότες από τη ληστρική έφοδο των τραπεζών στη οποία συμμετέχει και η εκκλησία ως στρατηγικός τοκογλύφος. Εμείς οι εθνικοδημοκράτες απαιτούμε την απαλοιφή των αγροτικών χρεών (σεισάχθεια). Η γη ως μέσον παραγωγής πρέπει να παραμείνει στα χέρια των αγροτών και να μη μετατραπεί από τις τράπεζες σε οικόπεδα που θα πωληθούν σε ξένους .
Λαική αντίσταση στους τραπεζίτες .Κάτω τα χέρια από τη γη των αγροτών. Λαική αντίσταση στη μεγαλοαστική τάξη που κερδίζει από τη παράνομη εργασία εις βάρος του λαού μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Πολίτες,
Έθνος χωρίς στρατό είναι σύναξη σκλάβων. Απαιτούμε ένα ενιαίο στρατό Ελλάδας-Κύπρου. Απαιτούμε την κρατικοποίηση του συσσωρευμένου εθνικού πλούτου που βρίσκεται στα χέρια της Εκκλησίας, υπό το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με σκοπό την ενδυνάμωση της πανεθνικής πολεμικής βιομηχανίας.
Ενδυνάμωσε σε αυτές τις εκλογές το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζοντας τους ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές επαρχίας Λεμεσού, Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Πολίτες, κατηγορούμε το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου για διάπραξη εσχάτης προδοσίας διότι αποδέχτηκε να διεξαχθεί το 2004 Διπλό Δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων.
Ενδυνάμωσε σε αυτές τις εκλογές το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζοντας τους ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές επαρχίας Λεμεσού, Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
Για να αποτρέψουμε την επανάληψη της ολέθριας προδοσίας του ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολίτες, η κυβέρνηση Χριστόφια γνωρίζει και προστατεύει τις επιχειρήσεις που εργοδοτούν λαθρομετανάστες και σπρώχνει τους ντόπιους εργάτες στην ανεργία και τη δυστυχία.
Ενδυνάμωσε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζοντας τους ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές Επαρχίας Λεμεσού Λουκά Σταύρου ή Αντώνη Πιερίδη, για να χτυπήσουμε στη ρίζα της την παράνομη εργασία.
Δήμευση περιουσιών σε όσους προσφέρουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ

"Σκλάβοι στα όπλα"

Τιμούμε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία και την ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Ο ένδοξος εκείνος αγώνας προδόθηκε από την εθναρχεύουσα εκκλησία, που αντιπροσώπευε την πολιτική του πτέρυγα, και κατέληξε στο αίσχος της Ζυρίχης.
Έκτοτε η υποχώρηση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Το πολιτικό κατεστημένο που αναδύθηκε από το αίσχος της Ζυρίχης, ολοκληρώνει σήμερα την προδοσία με την αποδοχή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που θα αποτελέσει την αρχή της τουρκοποίησης της Κύπρου υπό Αγγλική ηγεμονία.
Χρέος μας είναι να αντισταθούμε στην τουρκοπροσκυνημένη πολιτική και να επιβάλλουμε τη στρατηγική της απελευθέρωσης. Τούτη θα είναι η έμπρακτη τιμή προς τους ήρωες της ΕΟΚΑ.
Ο αγών συνεχίζεται με το σύνθημα που έγραψαν τότε οι αγωνιστές με το αίμα τους 

ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ