Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρίσκεται προ πολλού σε εξέλιξη μια γεωπολιτική και γεωπολιτισμική επίθεση εναντίον της Ευρώπης . Στα πλαίσια αυτής της επίθεσης που διεξάγεται με αιχμή του δόρατος την Τουρκία και το αίτημα της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση , συμπεριλαμβάνεται και η λεγόμενη διευθέτηση του κυπριακού .

Όσο πλησιάζει ο καιρός της αξιολόγησης της Τουρκίας , τέλος 2009 , ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τις προθέσεις του Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικού άξονα .

Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι και η πρόσφατη δήλωση του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών περί εξεύρεσης ΜΕΣΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ μεταξύ των δύο κοινοτήτων για την επίλυση του κυπριακού .Τούτο σημαίνει πως ο ΟΗΕ υιοθετεί την στρατηγική της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία η προτεινόμενη λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας δεν ικανοποιεί τους τούρκους .

Το συμπέρασμα που απορρέει από αυτή τη τοποθέτηση του γενικού γραμματέα είναι πως ο Ο.Η.Ε. δεν έχει καμία σχέση με το δίκαιο αλλά είναι όργανο του σιωνισμού και των συνεταίρων του όπως ορθά καταγγέλλεται και από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο

Αποκαλύπτεται επίσης και ο σκοτεινός ρόλος του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας κ. Χριστόφια . Διότι η παραχώρηση της εκ περιτροπής προεδρίας και της παραμονής πενήντα χιλιάδων εποίκων αποτελεί υποχώρηση πέρα από την επιδιωκόμενη λύση που το προδοτικό κατεστημένο αποδέχθηκε από το 1977 και εντεύθεν .

Στη πορεία θα αποκαλύπτονται συνέχεια άλλα και άλλα αισχρά και ανθελληνικά που τεκταίνονται στους δυσώδεις υπονόμους της μυστικής διπλωματίας .Φορείς αυτής της ανθελληνικής λέπρας ήσαν πάντοτε τα φαρμακερά ερπετά οι σιχαμεροί αρουραίοι του πολιτικαντισμού που προσυπέγραψαν την μετατροπή της Κύπρου σε επαρχία της Τουρκίας .

Μοναδική δύναμη ανατροπής των θανάσιμων σχεδίων εις βάρος του ελληνισμού της Κύπρου είναι ένας λαός αφυπνισμένος από το λήθαργο μιας ψεύτικης ευμάρειας. Ακόμα και την έσχατη στιγμή μπορούν να σωθούν τα πάντα . Πρέπει να κατανοήσουμε εμείς οι εθνικιστές ότι με διάσπαρτες δυνάμεις που αναλώνονται σε απολιτικές δραστηριότητες και επετειακές εκδηλώσεις βοηθούμε τους εχθρούς της πατρίδος να εφαρμόσουν τα σχέδια τους ανενόχλητοι .

Κάποιοι άνθρωποι που εμφανίζονται ηγέτες αυτών των ομάδων βάλθηκαν με πείσμα να πολεμούν την ιδέα του πολιτικού εθνικιστικού κινήματος . Από ποιους άραγε κατευθυνόμενοι ;

Καλούμε τους πραγματικούς εθνικιστές να απομονώσουν αυτούς τους δόλιους και μικρόψυχους πατριδοκάπηλους που πιθανώς είναι χαφιέδες και έμμισθα όργανα του συστήματος . ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τώρα που είναι ακόμα καιρός . Γιατί αν εμείς δεν πετύχουμε τίποτα , τότε θα ζήσουμε , ύστερα από μια λύση που θα μας επιβληθεί , τον ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Κύπρου .

Κτηνοκύπριοι ανθέλληνες , μαζί με αιμοσταγείς κτηνομογγόλους , άγγλους και εβραίους θα χρηματοδοτήσουν από κοινού την εκχέρσωση του ελληνισμού μας .

Ξυπνάτε έλληνες επιτέλους και ετοιμαστείτε για την μεγάλη μάχη του ελληνισμού .

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Ο εθνικισμός είναι μια κοσμοθεωρία που στηρίζεται κυρίως στην παροντική πραγματικότητα , περιστρέφεται γύρω από τον αγώνα που διεξάγει το έθνος για επιβίωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων του .

Κεντρικό όραμα του εθνικισμού είναι μια ισχυρή σχέση , ένας αδιάσπαστος δεσμός ανάμεσα στην εσωτερική ελευθερία του ατόμου και του περιέχοντος του που είναι το έθνος , η εθνική λαϊκή κοινότητα .

Αυτή η κοινότητα ενδυναμώνετε μόνο από την εσωτερική ελευθερία των ατόμων , των προσωπικοτήτων που την συναποτελούν . Ειδεμή χωρίς την εσωτερική ελευθερία έχουμε να κάνουμε με μια σύναξη υποταγμένων , ανελεύθερων ανθρώπων που ζουν κάτω από τη σκιά κατά συνθήκην ψευδών .

Η εσωτερική ελευθερία των μελών της εθνικής λαϊκής κοινότητος είναι αλληλένδετη με το λαϊκό αυτεξούσιο , την λαϊκή κυριαρχία . Μόνο μέσα σε αυτή τη σχέση η ατομική ελευθερία μπορεί να είναι παραγωγική και καρποφόρος .Άνθρωποι ελεύθεροι ανάμεσα σε σκλάβους απωθούνται στο περιθώριο , απορρίπτονται από τη συλλογική ζωή .

Λαϊκό αυτεξούσιο και εσωτερική ελευθερία . Δύο αξίες που ποδοπατούνται παντού , που πολεμούνται από όλες εκείνες της δυνάμεις που θέλουν τον άνθρωπο υποταγμένο στο ψέμα , στη φτώχια , στην αμάθεια στο φόβο . Είναι οι δυνάμεις του εξουσιασμού και της εκμετάλλευσης των λαϊκών δυνάμεων . Τα πεδία στα οποία ασκείται η τυραννία των εξουσιαστών της κοινωνίας είναι το πνευματικό πεδίο , το οικονομικό το πολιτικό . Πατώντας πάνω σε αυτά τα πεδία απλώνουν τη κυριαρχία τους παντού , στους θεσμούς , στους νόμους , στις τέχνες, στις επιστήμες , στη τεχνολογία , στη πορεία γενικά που ακολουθεί το ιστορικό γίγνεσθαι .

Η ανατροπή τους θα σημάνει στη πράξη την αλλαγή πορείας της ιστορίας .Αυτό είναι το όραμα της εθνικιστικής κοσμοθεωρίας .που δεν είναι ένα δόγμα , μια τελική αλήθεια αλλά η βάση , το αδιάσειστο κρηπίδωμα επι του οποίου ο άνθρωπος , και στη προκειμένη περίπτωση ο έλληνας άνθρωπος , μπορεί να διανοιχτεί προς την αλήθεια. Η εθνικιστική ελληνική κοσμοθεωρία στηρίζεται πάνω σε θεμελιώδης προϋποθέσεις .

Πρώτον ότι το άτομο αποτελεί αλληλένδετο μέρος μιας βιολογικής και ιστορικής πορείας , της εθνικής φυλετικής πορείας μέσα στο χρόνο .

Δεύτερον ότι η αλήθεια του κόσμου δεν είναι ανεξάρτητη από τον τρόπο που ο άνθρωπος σκέφτεται , αισθάνεται, συγκινείται .Ο κόσμος δεν διαχωρίζεται από τον τρόπο του νοείν και συνειδέναι . Τούτο σημαίνει πως ο άνθρωπος μπορεί να πλανηθεί μέσα στη ψευδαίσθηση του έχοντας αναφαίρετη τη δυνατότητα της ανοικοδόμησης του κόσμου του μέσω της συνεχούς αναθεώρησης , του συνεχούς ελέγχου των πεποιθήσεων του .

Τρίτον ότι το κράτος πρέπει να είναι η επέκταση της εσωτερικής ελευθερίας και της λαϊκής θέλησης .Ο προστάτης του λόγου και της δημιουργίας , η εξουσιάζουσα δύναμη του πνεύματος , της υψηλής πολιτισμικής αντίληψης που προστατεύει την ανέλιξη των αρίστων μέσα από τους κόλπους του λαού .Ο λαός είναι η θεμελιώδης βιολογική και πνευματική αξία που από τα ζωή του αναδύεται και πραγματώνεται ιστορικά η εθνική ψυχή .Ότι υποτάσσει , ότι συρρικνώνει ,ότι εξασθενεί αυτή τη μεγάλη πνευματική και βιολογική πραγματικότητα του λαού , ότι παρεμποδίζει την ανάπτυξη των κεκρυμμένων δυνατοτήτων της , αποτελεί σταμάτημα της ιστορίας και καταβαράθρωση της ζωής Με ένα λόγο , ότι συρρικνώνει την βιολογικό-πνευματική πραγματικότητα του έθνους συρρικνώνει τη ζωή .

Η πραγμάτωση της εθνικιστικής ελληνικής πολιτείας απαιτεί αγώνες σε όλα τα πεδία που σήμερα ορθώνει τα τρόπαια του ο παγκόσμιος εξουσιασμός . Τα στάδια της εφαρμογής του πολλά . Όμως το πρώτιστο είναι η διασφάλιση της κυριαρχίας του εθνικού μας χώρου .., η διασφάλιση της φυλετικής μας συνέχειας και καθαρότητας , η διατήρηση και καλλιέργεια της ελληνικής γλώσσας που μας συνδέει με την παράδοση μας και η προάσπιση της κρατικής μας υπόστασης που να γίνεται ολοένα όργανο των εθνικών λαϊκών δυνάμεων .

Η αξιολόγηση και ιεράρχηση των εχθρών και αντιπάλων μας είναι μια πολύ σημαντική πολιτική πράξη .Οι κυριότεροι εχθροί της ιδέας μας είναι πριν από όλους οι κοντινοί μας . Αυτοί που υποσκάπτουν το έργο μας , που μας διαβάλλουν , που μας κτυπούν ύπουλα και δόλια , αυτοί που απεργάζονται τη καταστροφή του κινήματος μας , αυτοί που ανεξάρτητα από το αίτιο των πράξεων τους πολεμούν την ιδέα ενός εθνικιστικού λαϊκού πολιτικού κινήματος που θα εξαπλωθεί στα λαϊκά στρώματα για να ενεργοποιήσει το λαϊκό ηφαίστειο εναντίον του πολύμορφου εξουσιασμού .

Χωρίς ένα ισχυρό εθνικιστικό σχηματισμό η αντιμετώπιση των επόμενων εχθρών μας είναι αδύνατη . Αυτοί είναι όσοι αποτελούν δια των επιλογών τους την προέκταση των εξωτερικών εχθρών στο εσωτερικό μας μέτωπο . Οι δυνάμεις της υποχώρησης , του συμβιβασμού και της ταπείνωσης της πατρίδος .

Τελευταίοι έρχονται η εξωτερικοί εχθροί . Η αντιμετώπιση τους προϋποθέτει , ισχυρή εθνικιστική πολιτική οργάνωση που θα σφυρηλατήσει ισχυρό και μαχητικό εσωτερικό μέτωπο .

Μια νέα πνοή θα εμφυσήξουμε στο λαό μας που τώρα κείται ανήμπορος και ηττοπαθής μπροστά στις ορδές της βαρβαρότητας .

Έλληνα της Κύπρου , εσύ που αγωνιάς για το μέλλον αυτού του τόπου , μετέτρεψε την αγωνία σου σε απόφαση για μάχη , γίνε συμπολεμιστής μας στην έπαλξη του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε τις απόψεις ή τις εισηγήσεις σας στο

edikcy@gmail.com

ή τηλεφωνίστε στον αριθμό

00357- 96 496599
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Κεντρικός λόγος και σκοπός του εθνικισμού είναι η επαναφορά της αξίας του γενικού συμφέροντος ως αρχής διέπουσας τον κοινωνικοπολιτικό βίο έναντι του ατομικού συμφέροντος που επικρατεί στη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση .

Κατάληξη αυτού του παραλογισμού της πρωτοκαθεδρίας του ατόμου και της απεριόριστης δράσης του , του απεριόριστου δικαιώματος του που πραγματώνεται κυρίως στο οικονομικό πεδίο , υπήρξε η ανάδυση μιας ολιγαρχίας που συγκεντρώνει στα χέρια της τον πλούτο που παράγεται από τη συλλογική εργασία .Την εργασία όχι μόνο των ζώντων αλλά και των παρελθουσών γενεών .Διότι κάθε γενιά κληροδοτεί μιαν εργασιακή αξία μέσα από το σύνολο του έργου της . Αυτή η εργασιακή κληροδοτημένη αξία είναι κτήμα του κοινωνικού συνόλου το οποίο όμως το στερείται .Η ολιγαρχία του πλούτου οικειοποιείται αυτή την εθνική και παγκόσμια υπεραξία υποτάσσοντας επιπρόσθετα την ζώσα εργατική δύναμη της κοινωνίας .

Η συγκέντρωση του πλούτου σε λίγα χέρια δεν θα γινόταν στο βαθμό που γνωρίζουμε σήμερα εάν το κεφάλαιο αφηνόταν ελεύθερο μέσα στη παραγωγική ανακύκληση του στο χώρο από τον οποίο παράγεται δηλαδή στον εθνικό χώρο. Η ολέθρια συγκέντρωση του πλούτου έγινε ιστορικά μέσα από την τοκογλυφία και την καθολική υποθήκευση της κοινωνίας .Η νομιμοποίηση του τόκου , δηλαδή της μετατροπής του χρήματος από μέτρου ανταλλαγής προϊόντων σε προϊόν καθαυτό , έγινε από κρατικές εξουσίες εγκάθετες και υπόλογες στους χρηματοπιστωτές τους .

Στη Δύση τουλάχιστον που αποτελεί και τον άμεσο χώρο του ενδιαφέροντος μας , οι ύαινες της χρηματοπιστωτικής τυραννίας υπήρξαν κατά πρώτο τα τοπικά θρησκευτικά ιερατεία αλλά και οι διάσπαρτοι εβραίοι . Με τον καιρό παρείσφρυσαν στις τάξεις αυτές και διάφοροι ιδιώτες που βρήκαν πιο προσοδοφόρο την νομιμοποιημένη τοκογλυφία .Το κράτος και η δικαιοσύνη κατέστησαν όργανα τους . Ο πολιτικός κόσμος επίσης . Όλοι αυτοί οι άρπαγες χρησιμοποίησαν κάθε μέσον προκειμένου να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους πάνω στη κοινωνία .Στη θέση του ψωμιού που αρπάζανε από το τραπέζι της φαμίλιας μας , μάς έριχναν την ελπίδα πως θα χορτάσουμε στον άλλο κόσμο . Μέσα από μια αγορά ελεγχόμενη από το χρηματοπιστωτικό σύστημα , περιουσίες αρπάχθηκαν , άνθρωποι οδηγήθηκαν στα κάτεργα , εθνικές αξίες ποδοπατήθηκαν , πατρίδες ρίφθηκαν στην σκλαβιά και την ατίμωση .Σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε παγκόσμιο δημιουργήθηκαν πανίσχυρα υπερκράτη που ποδοπατούν τις ζωές μας .

Εθνικισμός σημαίνει να διεκδικήσουμε αυτά που μας έκλεβαν τόσους αιώνες , εθνικισμός σημαίνει να ξαναδώσουμε στην εθνική λαϊκή κοινότητα τη γη της , το πλούτο που παράγεται από την εργασία της , το εθνικό λαϊκό κράτος που αποτελεί τη δύναμη και την εξουσία της

Ο εθνικισμός είναι ένας και μοναδικός , Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .

Ο εθνικισμός είναι η πνευματική και πολιτική επίθεση στα συμφέροντα και τις υποβαστάζουσες αυτά , «αξίες» και «αλήθειες» της ληστρικής ολιγαρχίας του πλούτου . Γιαυτό είναι ένα παλλαϊκό κίνημα που δεν έχει σχέση ούτε με τη δεξιά και ακροδεξιά ούτε με την αριστερά και τα παρακλάδια της .Αποτελεί έκφραση της ενιαίας εθνικής λαϊκής κοινότητας με όλο το ιστορικό της βάθος και το μελλοντικό της προορισμό .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :

* Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ .
* Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .

ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ , ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ , ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ .

* Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ .

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ , ΦΑΤΡΙΑΣΤΙΚΟΥ , ΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ .

* Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ .
* Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ . ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .
* Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ .
* Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ .
* Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ .
* Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ .
* Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΞΟΡΙΑ .
* Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ .
* Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΩΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .
* Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ .
* Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ .
* Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ .
* ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ .
* Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ , ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ. )

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μοναδική λύση του κυπριακού προβλήματος που συνάδει με τον πολιτισμό , με την Ευρώπη , με το δίκαιο και με τη λογική είναι η εφαρμογή της πλειοψηφικής δημοκρατίας όπου ένα ενιαίο και αδιαίρετο εκλογικό σώμα ψηφίζει την ηγεσία του , τα όργανα του , αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του , χωρίς ξένους δικαστές , εγγυητές , δεσμοφύλακες .

Με αυτή τη μορφή δημοκρατίας δεν συμφωνούν βέβαια ούτε οι τούρκοι κατακτητές , ούτε οι συνεταίροι τους άγγλοι και εβραίοι που θέλουν από κοινού να εξουσιάζουν και να ποδοπατούν τη γη μας .

Με αυτή τη μορφή δημοκρατίας διαφωνεί επίσης ολόκληρο το πολιτικό , «πνευματικό» , οικονομικό κατεστημένο του τόπου . Διαφωνούν γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν το περιεχόμενο αυτής της δημοκρατίας που εγκαθιδρύθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσα από αιματηρούς αγώνες .

Στην Ευρώπη η λέξη δημοκρατία έχει ένα συγκεκριμένο νόημα , ένα περιεχόμενο που ταυτίζεται με την ιστορία της Ευρώπης και τους αγώνες της για ελευθερία . Η δημοκρατία στην Ευρώπη , που κορυφώνεται στη γαλλική επανάσταση θεμελιώθηκε με την λαϊκή εξέγερση ενάντια στη τυραννία , ενάντια στο δεσποτισμό , ενάντια στο σκοταδισμό . Η δημοκρατία υπήρξε γέννημα λαϊκής θέλησης και ελεύθερου στοχασμού και αυτοπροσδιορισμού της ανθρώπινης συνείδησης . Πάνω σε αυτή τη βάση ορθώθηκε η φοβερή λαιμητόμος απέναντι στον έξωθεν και άνωθεν προσδιορισμό της ανθρώπινης ελευθερίας και εξουσίας .

Στη Κύπρο αντίθετα , η δημοκρατία δεν εξεπήγασε μέσα από την λαϊκή θέληση και αυτογνωσία . Η κυπριακή δημοκρατία γεννήθηκε από την μήτρα της τυραννίας , στους σκοτεινούς διαδρόμους της Ζυρίχης , σχεδιάστηκε από τους κατακτητές , υιοθετήθηκε από τις εθναρχεύουσες δυνάμεις που πρόδωσαν τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. για ελευθερία και ΕΝΩΣΗ με τη Ελλάδα , εφαρμόσθηκε με διωγμούς και δολοφονίες. Η κυπριακή δημοκρατία της Ζυρίχης αντάμειψε τους τουρκοκύπριους φονιάδες και δημίους του ελληνισμού , τους συνεργάτες των άγγλων κατακτητών , εξέθρεψε τέλος τις οικονομικές εκείνες δυνάμεις των μονοπωλίων και του κλήρου που στήριξαν εν ονόματι των ανίερων συμφερόντων τους οτιδήποτε το ανθελληνικό σε αυτό το τόπο .

Οι πατέρες μας και οι θρυλικοί ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α. δεν πολέμησαν , δεν θυσίασαν τη ζωή τους για να προσφέρετε εσείς υπερφίαλοι εξουσιαστές ,τη πατρίδα μας στους τούρκους κατακτητές , για να αφοπλίσετε τον ελληνισμό μας και να τον παραδώσετε στις ορέξεις των κτηνομογγολικών ορδών , των εβραίων εποικιστών , και των άγγλων αποικιοκρατών.

Πρέπει να γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια που εξουσιάζετε αυτό το τόπο , δεν πετύχατε να εξουδετερώσετε και να εκμηδενίσετε την αντίσταση των συνειδητών ελλήνων .

Υπάρχουμε , στεκόμαστε απέναντι σας και βροντοφωνάζουμε πως τούτη η γης είναι ελληνική .

Στη δική σας Ζυριχική δημοκρατία , το συμβόλαιο αυτό που υπογράφτηκε από τους κατακτητές και τους προσκυνημένους , αντιτάσσουμε και διεκδικούμε την αληθινή λαϊκή εθνική δημοκρατία που θα είναι το συμβόλαιο του λαού με την ελευθερία .

Πριν προχωρήσετε σε νέες παραχωρήσεις , πριν αρχίσετε το ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ με τους σφαγείς και δημίους του ελληνισμού μας , βάλτε καλά στο μυαλό σας πως υπάρχουν έλληνες σε αυτή τη γη αποφασισμένοι να πολεμήσουν για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Η τουρκική πολιτική χειρίζεται τους επιθετικούς όρους , «απομόνωση των τουρκοκυπρίων» και «επανένωση» . Τους όρους αυτούς υιοθέτησε και η δική μας πλευρά κατά περίεργο τρόπο, κάτι που γεννά πολλά ερωτήματα περί του αόρατου σχεδιασμού που αφορά στη πορεία του κυπριακού .

Τι θέλει να πει η τουρκική πολιτική με αυτούς τους όρους ; Ότι στη Κύπρο υπάρχουν δύο πολιτικές οντότητες διαχωρισμένες , η μία εκ των οποίων ζει σε απομόνωση . Δηλαδή το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου στο οποίο διαβιούν οι τούρκοι κατακτητές είναι το πιο αδικημένο τμήμα της Κύπρου .Τι πρέπει να γίνει λοιπόν , κατά την άποψη των τούρκων ; Επανένωση ή παράταση της στατικής κατάστασης που θα παγιωθεί στην οριστική διχοτόμηση . Και στις δύο περιπτώσεις θα αρθεί κατά τους τούρκους η απομόνωση των τουρκοκυπρίων .Το σχέδιο Ανάν ήταν για αυτούς μια χρυσή ευκαιρία που χάθηκε .Η προσπάθεια λύσης μέσω των συνομιλιών Χριστόφια – Ταλάτ αποτελεί μια δεύτερη απόπειρα των τούρκων να επιτύχουν τους σκοπούς τους δια μιας λύσης . Η λύση αυτή θα διασφαλίζει κυρίως την διατήρηση της τουρκικής πολιτικής οντότητας η οποία θα έχει διοικητική τουλάχιστον εξουσία σε μια εδαφική ζώνη που γειτνιάζει με την τουρκική ενδοχώρα .Με τη λύση επίσης αφοπλίζουν και εξουδετερώνουν ένα κομμάτι του ελληνισμού . Έτσι η επισκίαση της Κύπρου από την Τουρκία θα είναι γεγονός που θα συνοδεύει εκ των πραγμάτων τη λύση . Η Ελλάδα θα βρίσκεται πλέον μακριά . Σε περίπτωση αποτυχίας εξεύρεσης λύσης , δηλώνουν πως θα καταλήξουν το ζήτημα στη διχοτόμηση και στην άρση της απομόνωσης των τουρκοκυπρίων , με άλλα μέσα .Ποια είναι τα «άλλα μέσα» , παραμένει σημείο αδιευκρίνιστο .

Είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη , οι τούρκοι έχουν χαραγμένη στρατηγική . Η δική μας πλευρά αντίθετα στερείται στρατηγικής διεκδικητικής και απλά κινείται στα πλαίσια της τουρκικής ορολογίας που προσδιορίζει το περιεχόμενο της επιζητούμενης λύσης .Η υποχωρητικότητα συνιστά την πεμπτουσία της πολιτικής μας .Στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας αντί να προβάλει αντίσταση ανοίγει τα σύνορα , επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση των κατακτητών , παρέχει ευκολίες και επιχορηγήσεις για ελεύθερη εγκατάσταση τους στην ζώνη ελέγχου της κυπριακής δημοκρατίας , επιτρέπει με ένα λόγο τη μετατόπιση τουρκικού πληθυσμού στο νότο που αποτελεί αρνητική αλλαγή της στατικής κατάστασης . Θάρθει στιγμή που η Τουρκία θα ζητά επιπλέον πολλαπλά δικαιώματα για τον τουρκικό πληθυσμό του νότου την ώρα που θα είναι πλέον πλήρως εκτουρκισμένος ο βοράς .Επιπρόσθετα διαλύεται ο στρατός μας . Οι κρατούντες έθεσαν ήδη μονομερώς εν έργω την αποστρατικοποίηση ή τον αφοπλισμό του κυπριακού ελληνισμού ..

Το συμπέρασμα που απορρέει είναι άκρως απογοητευτικό . Η ταύτιση πολιτικού κατεστημένου και τουρκικής πολιτικής στο θέμα των ορολογιών που αφορούν την επιζητούμενη λύση δηλώνει υποτέλεια και ραγιαδισμό . Τούτο σημαίνει πως η γραμμή της απελευθέρωσης και εκδίωξης των βαρβάρων από τη γη μας διέρχεται μέσα από την κατάρρευση του πολιτικού κατεστημένου . Η μόνη δυνατή καταπολέμηση αυτού του άθλιου κατεστημένου μπορεί να διεξαχθεί στο πολιτικό πεδίο . Ο αγώνας ενάντια σε τούρκους και τουρκοπροσκυνημένους είναι η μοιραία επιλογή των ελλήνων της Κύπρου .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΗΚ

Με το κοινό ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου της 18-9-09 συνεχίζεται ο εμπαιγμός του κυπριακού ελληνισμού και διασώζεται για άλλη μια φορά η αντιφατικότητα των θέσεων του κατεστημένου πάνω στο εθνικό ζήτημα. Η παραχώρηση χάρτη με 30% του εδάφους υπό τουρκική διοίκηση που έγινε στις γνωστές συμφωνίες Μακαρίου-Ντεκτάς και επικυρώθηκε με της συμφωνίες Κυπριανού-Ντεκτάς, αντίκεινται πλήρως στην επιστροφή όλων των προσφύγων στις εστίες και τις περιουσίες τους. Η θέση επίσης της αποστρατικοποίησης αποτελεί αυτοευνουχισμό του ελληνισμού της Κύπρου. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην Ελληνική ιστορία αφοπλισμού του ελληνισμού. Το έθνος υπάρχει εκεί που πατά το πόδι του ο ελληνικός στρατός. Αποχώρηση του ελληνικού στρατού σημαίνει αποεθνικοποίηση του χώρου.

Το κοινό ανακοινωθέν αποτελεί επικάλυψη της υποχωρητικότητας και του αφελληνισμού της Κύπρου. Είναι φανερό ότι μετά από αυτό το ανακοινωθέν η δράση του κατεστημένου θα διοχετευθεί σε υπόγειες διαδρομές της οποίες το κατεστημένο γνωρίζει από τον καιρό που διεξαγόταν ο απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ. Η λογική της Ζυρίχης συνεχίζει να καθορίζει την πορεία του άθλιου πολιτικού κατεστημένου. Στην δικοινοτικότητα που επέβαλε η Ζυρίχη προσετέθη η διζωνικότητα και ο αφοπλισμός των Ελλήνων. Τούτο αποτελεί συρρίκνωση του εθνικού χώρου, και πράξη εσχάτης προδοσίας. Καμιά δύναμη δεν θα διώξει τον ελληνικό στρατό από αυτά τα χώματα. Δεν θα παραδώσουμε την γη μας στις φαμίλιες των τουρκοπροσκυνημένων και των τούρκων. Μοναδική πολιτική γραμμή είναι η γραμμή της απελευθέρωσης.

Καλούμε όλους τους έλληνες της Κύπρου να ενδυναμώσουν την πολιτική φωνή του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος. Για να πλήξουμε άμεσα το τουρκοπροσκυνημένο πολιτικό κατεστημένο, τους ανθέλληνες και αφελληνιστές της γης μας. Καμία διαπραγμάτευση με τους κατακτητές. Κανένας σεβασμός στους διαπραγματευόμενους.

Δώστε μας δύναμη ώστε να μπορέσουμε μια μέρα να άρουμε την ασυλία των πολιτικάντηδων και να τους καλέσουμε να απολογηθούν ενώπιον λαού και στρατού.

Ερχόμαστε και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα δείξουμε σε κανένα ατιμαστή της γης μας οίκτο και συγχώρεση. Το μίσος προς την τυραννία και τη προδοσία , κατευθύνει τα βήματα μας.

Έρχεται η ώρα που ένας πυρφόρος χείμαρρος εκδίκησης θα καθαρίσει την γη μας από τους κηλιδοτές της.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Η ακύρωση της άσκησης ΝΙΝΗΦΟΡΟΣ
Η καταστροφή διαφόρων οπλικών συστημάτων με τη δικαιολογία ότι θα αποτελούσαν ανεξέλεγκτο κίνδυνο εάν έπεφταν στα χέρια τρομοκρατών ,
Ο πρόσφατος θάνατος εφέδρου που ανέδειξε την πλήρη έλλειψη συντήρησης και ανανέωσης οχημάτων και άλλων στρατιωτικών μέσων .
Η αδιαφορία ενίσχυσης της μαχητικής ικανότητας του στρατού με σύγχρονα έξυπνα όπλα που θα αντιστάθμιζαν την ισχύ πυρός των κατοχικών δυνάμεων ,
Η εσκεμμένη ανοχή που δείχνει το κράτος για χιλιάδες ανυπότακτους και αστράτευτους
Η διάλυση των εφεδρειών
Η εγκατάλειψη του ενιαίου αμυντικού δόγματος
Η μεθοδευμένη ελάττωση των ελλαδιτών αξιωματικών
Η άρνηση των κρατούντων για εξεύρεση πόρων για την άμυνα
Και τέλος η επίθεση που δέχονται οι φαντάροι από τον ίδιο τον υπουργό αμύνης με απαγόρευση ελληνικών συνθημάτων στα στρατόπεδα υπό την απειλή ποινών και διώξεων , φανερώνουν ότι ο στρατός ευρίσκεται στο στόχαστρο ανθελληνικών μεθοδεύσεων .
Κύριε υπουργέ της άμυνας , πρέπει να γνωρίζετε ότι οι έλληνες επαγρυπνούν σε αυτό το τόπο . Η πατρίδα μας δεν είναι τσιφλίκι των κομματικών επιτελείων σας , ούτε πεδίο εκκένωσης του μίσους σας προς οτιδήποτε το εθνικό και ελληνικό . Υπήρξατε μισθοφόρος της Ζυριχικής τυραννίας με αποστολή να καταπνίξετε τα δημοκρατικά αιτήματα της ενωτικής παρατάξεως για ένα σύνταγμα βγαλμένο μέσα από τη βούληση του κυπριακού ελληνισμού , ένα σύνταγμα που να δικαιώνει τις θυσίες των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. και να δίνει σε αυτό το λαό το δικαίωμα και τη προοπτική να ζήσει στη γη των πατέρων του . Αναλάβατε τότε δια των όπλων του μισθοφορικού εφεδρικού μακαριακού στρατού , να σιγήσετε τη φωνή των ελλήνων .Υπήρξατε για μας ένας ανελέητος δήμιος που ενταλθήκατε να σφίξετε τη θηλιά της πολιτικής αγχόνης στην ένδοξη και μαχόμενη ενωτική παράταξη .Η σκληρή μοίρα που επισκιάζει εδώ και χρόνια το τόπο μας , τα έφερε πάλι ώστε να βρίσκεστε ξανά αντιμέτωποι της ελληνικής εθνικής βούλησης . Αυτή τη φορά από μια πιο αναβαθμισμένη θέση , τη θέση του υπουργού αμύνης .Οι ομόφρονες σας θα σας χειροκροτήσουν για το έργο που επάξια επιτελείτε , ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ δηλαδή , μια για πάντα ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ κάτω από το σχέδιο που χάλκευσαν Τούρκοι , άγγλοι , σιωνιστές και τουρκοπροσκυνημένοι για μια Κύπρο αποστρατικοποιημένη που θα ανήκει τάχα στο λαό της .Πρέπει να ξέρετε πως ο μοναδικός λαός σε αυτό το τόπο είναι ο ελληνικός κυπριακός λαός .Οι υπόλοιποι ήρθαν ως κατακτητές με την βία των όπλων και θα φύγουν πάλι με τη βία των όπλων , με την απελευθερωτική βία του στρατού μας που σεις αποτολμάτε να διαλύσετε στα πλαίσια μιας σταδιακής εφαρμογής της λύσης που χαλκεύθηκε ήδη στους σκοτεινούς λαβυρίνθους της μυστικής διπλωματίας .Τα σχέδια του άθλιου πολιτικού κατεστημένου που υπηρετείτε , δεν θα περάσουν κύριε υπουργέ . Θα βρείτε μπροστά σας τους έλληνες εθνικιστές αποφασισμένους να πολεμήσουν για την ελληνικότητα της Κύπρου . Πηγαίνετε να χαρείτε τη σύνταξη σας κύριε υπουργέ , μη σταθείτε μπροστά στον ατσάλινο χείμαρρο του εθνικιστικού ιδεαλισμού .
Η ώρα που θα γίνει πραγματικότητα ο ενιαίος στρατός Ελλάδος - Κύπρου πλησιάζει .Έχουμε την αποφασιστικότητα να το πραγματοποιήσουμε γιατί δεν θα σεβαστούμε κανένα συμφέρον που θα ορθωθεί ενάντια στο ύπατο συμφέρον της πατρίδος .Οι ερπύστριες των ελληνικών αρμάτων μάχης θα διαβούν πάνω από τα σχέδια και τα όνειρα των βδελυρών ανθελλήνων και στυγερών κατακτητών .
Καλούμε τους αξιωματικούς και τους οπλίτες να πειθαρχήσουν στη εθνική συνείδηση τους και μόνο . Καλούμε τα στρατευμένα παιδιά της Κύπρου μας να διαδηλώσουν με εθνικά συνθήματα την αντίθεση τους στα δόλια σχέδια των κρατούντων .
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ε.ΔΗ.Κ.
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ

Συνέλληνα,
Σκέψου τι έχασε η παράταξη μας , η μεγάλη εθνική , ενωτική παράταξη κατά την διάρκεια των αγώνων της από το γεγονός της ανυπαρξίας αυτόνομης και αυτοφυούς πολιτικής οργάνωσης . Ενώ αυτή η παράταξη πολεμούσε για την ελευθερία αυτού του τόπου και πότιζε τη γη με το αίμα της , κάποιοι άλλοι δρούσαν ανεξέλεγκτοι στο πολιτικό πεδίο , σχεδίαζαν ανεξέλεγκτοι , υπέγραφαν , παραχωρούσαν , ξεπουλούσαν τα πάντα. Το μελάνι της προδοσίας υπερίσχυε του αίματος των ηρώων .Και όταν τολμούσαμε να αντιδράσουμε γνωρίζαμε διωγμούς , στερήσεις , βασανισμούς , δολοφονίες . Έτσι οι σιχαμεροί γραικύλοι μετέτρεψαν την εξουσία σε θηλείά που στραγγαλίζει τον ελληνισμό μας .Τα αίσχη τους αμέτρητα , η πορεία που ακολούθησαν καταστροφική , το μέλλον που διανοίγουν με τις ανόσιες επιλογές τους , δυσοίωνο και σκοτεινό .
Το ζήτημα είναι εάν εμείς έχουμε κατανοήσει τι σημαίνει εθνική πολιτική οργάνωση , εάν έχουμε συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της ύπαρξης της , εάν έχουμε καταλάβει πως κανένας ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας δεν κατέληξε στο σκοπό του χωρίς δική του ελεγχόμενη πολιτική οργάνωση , χωρίς δικό του αυτόφωτο πολιτικό σχεδιασμό . Το αντίθετο δεν υπηρετεί την πατρίδα αλλά τα παρεισφρίοντα αντεθνικά , άνομα και ιδιοτελή συμφέροντα .Σε τελική ανάλυση η διαχείριση του ενωτικού αγώνος υπήρχε ελλιπής και ανεπαρκής .Τα εχέγγυα της επιτυχίας είναι περισσότερα όταν αρχίζεις ένα ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα ελέγχοντας την πολιτική πτέρυγα του .
Απευθύνομαι σε όσους γνωρίζουν πως η ελευθερία της Κύπρου θα απαιτήσει σκληρούς και ανυποχώρητους αγώνες σε όλα τα πεδία .Και στο πολεμικό και στο πολιτικό πεδίο .Τα λάθη του παρελθόντος ας μας διδάξουν για να αποφύγουμε νέες οδυνηρές περιπέτειες . Επειδή γνωρίζουμε πως αργά ή γρήγορα η επιλογή του απελευθερωτικού αγώνα θα είναι η μόνη ορθή και εθνοπρεπής επιλογή , επείγει να θέσουμε τούτη την ώρα τις βάσεις του πολιτικού αγώνα . Εάν ελέγξουμε τον πολιτικό σχεδιασμό του εθνικού ζητήματος , με μαθηματική ακρίβεια θα ελέγξουμε και τον πολεμικό σχεδιασμό του . Θα επιβάλουμε μέσα από τον πολιτικό αγώνα την επιλογή του ένοπλου αγώνα κατά των κατακτητών . Για να φτάσουμε ως εκεί , έχουμε πολύ δρόμο .Έχουμε να ακυρώσουμε την πολιτική του ενδοτισμού μαζί με όλες τις δυνάμεις που την στηρίζουν και την υποθάλπουν .Έχουμε το δύσκολο έργο της αφύπνισης του λαού και της ενεργοποίησης της νεολαίας .Επιπρόσθετα πρέπει να σφυρηλατήσουμε ανάμεσα μας πνεύμα ενότητας και μαχητικότητας . Να πείσουμε επίσης πως ο εθνικισμός δεν είναι υπόθεση του περιθωρίου , δεν ολοκληρώνεται μέσα από μικρές ομαδούλες που αναλώνονται σε φιλολογικά μνημόσυνα και αυτάρεσκα συνθήματα. Ο εθνικισμός είναι το κοσμοθεωρητικό όραμα του έθνους που πραγματώνεται μόνο δια της πολιτικής .
Ε.ΔΗ.Κ.
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Αναφορικά με το εθνικό ζήτημα της Κύπρου , που είναι η κατοχή της πατρίδος μας από τις τουρκικές , τουρκοκυπριακές και αγγλικές δυνάμεις , κυρίαρχος πολιτικός στόχος του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ είναι η ανατροπή της υποχωρητικής ενδοτικής πολιτικής και η αντικατάσταση της από μια εθνικοαπελευθερωτική γραμμή με αποκορύφωμα τον πολύμορφο απελευθερωτικό πόλεμο . ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ .Στην αρπακτικότητα των εχθρών μας , μια και μόνη δύναμη μπορούμε να αντιτάξουμε : τη δύναμη της φωτιάς και του ατσαλιού .
Όραμα μας δεν είναι η επανένωση αλλά η απελευθέρωση .
Όραμα μας είναι η μέρα εκείνη που ο ελληνικός στρατός θα εισέρχεται στη Κερύνεια ελευθερωτής και το αίμα του οχτρού θα ρέει ποτάμια στις οδούς της .
Ας γνωρίζουν οι κατοχικές δυνάμεις ότι δεν θα ευτυχήσουν στην αρπαγμένη γη μας. Σιμώνει η ώρα που η ρομφαία της λευτεριάς θα λιώσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και οι δεσμοφύλακες της γης μας θα ριφθούν τροφή στα σκυλιά και τα όρνεα .
Προς το σκοπό της απελευθέρωσης θα συστρατεύσουμε όλες τις ζωτικές δυνάμεις του λαού μας συντρίβοντας κάθε μορφή εκμετάλλευσης και καταλήστευσης του .
Θα επιστρατεύσουμε ολόκληρη την επιχειρηματική εκκλησιαστική περιουσία υπό το υπουργείο εθνικής αμύνης
Θα απαλλοτριώσουμε τα υπερκέρδη των τραπεζών που αποτελούν σήμερα την οικονομική βάση του ενδοτισμού . Με τα κεφάλαια που ξοδεύονται για την πολιτική της ταπείνωσης εμείς θα οργανώσουμε ένα πάνοπλο στρατό .
Θα επιβάλουμε ειδική φορολογία για την άμυνα στα μονοπώλια και τις μεγάλες επιχειρήσεις .
Θα πραγματοποιήσουμε το όραμα ενός ενιαίου ελληνικού στρατού από τον Έβρο μέχρι τη Πάφο .
Θα εκριζώσουμε κάθε μορφή διαφθοράς , που μετατρέπει το κράτος σε εργαλείο των εμπόρων ναρκωτικών και των διαφόρων κακοποιών .
Θα αναστήσουμε μια παιδεία ελληνική που θα διοχετεύει στη νεολαία μας το σθένος και τη δύναμη , το ήθος και τη γνώση .
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η πατρίδα μας να κοιτάξει υπερήφανη το μέλλον , εάν εσύ συνέλληνα συμπαραταχθείς στον αγώνα μας .για ένα μαζικό εθνικιστικό χείμαρρο που θα παρασύρει στην ορμή του τη σαπίλα της παρακμής .

Ε.ΔΗ.Κ.

ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

35 χρόνια η Κύπρος ποδοπατείται από τις τουρκικές και τουρκοκυπριακές δυνάμεις κατοχής . 35 ολόκληρα χρόνια η δική μας πλευρά αναλώνεται σε συνομιλίες τις οποίες χαρακτηρίζει μια επαίσχυντη υποχώρηση . Το περίεργο είναι πως η τακτική της υποχώρησης και παραχώρησης των δικαίων μας στους κατακτητές λαμβάνει χώρα σε περιβάλλον ευνοϊκών γεωπολιτικών αλλαγών . Η ένταξη μας στην ευρωπαϊκή ένωση , μας δίνει τη δυνατότητα απαγκίστρωσης από την αγγλική επικυριαρχία .Και όμως , ολόκληρο το κατεστημένο φαίνεται να ενεργεί καθ’ υπαγόρευση των αγγλικών κατοχικών δυνάμεων , όπισθεν των οποίων ορθώνεται λυσσώδης ο στυγερός σιωνισμός .
Αυτή η κατάπτυστη πολιτική των κρατούντων συνοδεύεται από μια αδιάκοπη και παρατεταμένη έκχυση απαισιοδοξίας και ηττοπάθειας .Ο λαός μας αλέθεται στις μυλόπετρες μιας πολιτισμικής προπαγάνδας που τον καθιστά ανήμπορο να σκεφθεί , να αντιδράσει , να ορθώσει το ανάστημα του ενάντια στα γλοιώδη σκουλήκια που κραδαίνουν πάνω από τη ζωή του τα σκήπτρα της εξουσίας .
Λαοί που θέλουν να ζήσουν πολεμούν για τα δίκαια τους ανεξαρτήτως των συνθηκών της εποχής . Αυτό μας διδάσκει η ελληνική ιστορία , τα τετρακόσια χρόνια τουρκικής σκλαβιάς όπου τίποτα δεν είχαμε , ούτε όπλα , ούτε χρήματα , ούτε στρατό , ούτε κράτος . Μας είχε μείνει μονάχα η ψυχή και με αυτή πολεμούσαμε . Τώρα δεν μας λείπει τίποτα . Τα έχουμε όλα , και κράτη και στρατούς , και συμμάχους και χρήματα . Μας λείπει όμως η ψυχή και επειδή μας λείπει η ψυχή γεννούμε ηγέτες άψυχους , ανίκανους , παράλυτους , που και αυτοί με τη σειρά τους πολλαπλασιάζουν τη δική μας ανημποριά , τη δική μας κατάντια .Και έτσι όλοι μαζί , λαός και ηγεσία μαζευόμαστε κατά καιρούς σε φιέστες και εκδηλώσεις και μεταλαμβάνουμε της λεπρώδους κουλτούρας της υποταγής και χτικιάζουμε όλοι από κοινού .Για αυτό το χτικιό που το ονομάζουνε πολιτισμό , θέατρο , χορό , μουσική και ποίηση ξοδεύονται τεράστια ποσά από τους φόρους του λαού . Έτσι το διεφθαρμένο και εθελόδουλο κράτος παράγει τον πολιτισμό εκείνο που συνάδει , που ταιριάζει και συμπληρώνει την πολιτική του αίσχους .
Παρασημοφορημένα , έμμισθα σκουλήκια που παριστάνουν τους ποιητές και τους πνευματικούς ταγούς , δόλιοι νάνοι που περιελίσσονται και κοπρίζουν γύρω από τους θώκους της προδοτικής εξουσίας , συναποτελούν μαζί με τους πολιτικάντηδες , τους διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους και τους γονύκροτους ιεράρχες , τα δυσώδη λήμματα ενός ξεχειλίζοντας υπονόμου που καταπνίγει τη πατρίδα .
Το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ως η πιο γνήσια και ζωντανή εκδήλωση της λαϊκής μεγαθυμίας , κηρύττει το πόλεμο ενάντια σε αυτή τη πνικτική υποκουλτούρα που συντηρείται με κρατικά κονδύλια . Εκτός του πολιτικού αγώνα εγκαινιάζουμε ένα πολιτισμικό αγώνα ενάντια σε οτιδήποτε φθοροποιό , σάπιο , ασθενικό , έκφυλο και διεφθαρμένο . Θέλουμε να θέσουμε τα αξιακά θεμέλια ενός πολιτισμού ρωμαλέου και απελευθερωτικού .
Ενάντια στη πλημμυρίδα του πεσσιμισμού και της ηττοπάθειας διεκδικούμε μια τέχνη που θα εκφράσει την ανόρθωση της ελληνικής ψυχής .Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ .
Στέκομαι με ένα πολυβόλο
και σε αγναντεύω γη μου .
Είμαι η ψυχή σου , η φωνή σου
είμαι η ατσάλινη οργή σου
που ανατέλλει
μέσα απ’ το χώμα και το πνεύμα σου
πατρίδα μου .
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ε.ΔΗ.Κ.
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.ΔΗ.Κ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (Ε.ΔΗ.Κ.) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΑΥΤΟΦΥΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ 1955-1959 ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ- ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΘΝΑΡΧΕΥΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΕ ΟΦΙΚΙΑ, ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΘΗΚΕ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΡΑΠΙΣΘΗΚΕ, ΜΑΣΤΙΓΩΘΗΚΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΕΛΟΣΤΑΚΤΟΙ ΜΙΣΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΙΑ ΚΡΑΤΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ Ε.ΔΗ.Κ. ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΑΧΗΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΤΟ Ε.ΔΗ.Κ. ΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ε.ΔΗ.Κ.
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

Έλληνα της Κύπρου ,
Το νέο σχέδιο λύσης που ετοιμάζουν οι εχθροί του ελληνισμού έχει ως κεντρικό σκοπό την απώθηση της ευρωπαϊκής επέκτασης από το γεωστρατηγικό χώρο της Κύπρου .
Αυτό θα επιτευχθεί :
με τον αφοπλισμό του ελληνισμού της Κύπρου ( αποστρατικοποίηση ) και την τελειωτική αποκοπή του από την Ελλάδα
Με τον απόλυτο έλεγχο των τούρκων στο βορρά που σημαίνει την ελεύθερη διέλευση της Τουρκίας στη Κύπρο .
Με την συγκυβέρνηση των τούρκων στο νότο και την ποδοπάτηση του εθνικού μας αυτεξούσιου .
Με την παραμονή των αγγλικών βάσεων και την απρόσκοπτη διακίνηση του αγγλικού στρατού σε όλη την επικράτεια .Γεγονός που θα υποβοηθήσει στη μετατροπή της Κύπρου σε αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ που ισοδυναμεί με πολύμορφη επέκταση της ισραηλινής κυριαρχίας .
Με εγκάθετες και ελεγχόμενες εξουσίες που θα επιχειρήσουν τον ολοκληρωτικό αφελληνισμό της Κύπρου .
Έτσι η πατρίδα μας θα περιέλθει στην εξουσία των τούρκων , των άγγλων , των ισραηλινών και των ντόπιων σιχαμερών υποτακτικών της ξενοκρατίας .
Ελληνικέ κυπριακέ λαέ , οι άσπονδοι εχθροί σου , θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά κάθε προπαγανδιστικό μέσον , παραπλάνησης , ψυχολογικής πίεσης , δελεασμού , προκειμένου να εξασφαλίσουν την συγκατάθεση σου στο νέο σχέδιο λύσης .Στη πραγματικότητα θα υπογράψεις την θανατική καταδίκη σου . Την επαύριον του δημοψηφίσματος ένα σκοτεινό σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή .
Χιλιάδες κτηνομογγόλοι σε συνεργασία με τους τουρκοκύπριους φονιάδες που θα κυβερνούν στο βορρά θα αρχίσουν να εξαπλώνονται σε ολόκληρη τη Κύπρο . Ανάμεσα τους ένας συντεταγμένος μυστικός τουρκικός στρατός θα κατευθύνει οργανωμένες συμμορίες εγκληματιών .Η φρίκη και ο τρόμος θα περιοδεύουν στους δρόμους και οι κλειστές πόρτες των ελληνικών νοικοκυριών θα υποχωρούν στη πίεση της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας . Τα παιδιά μας , οι περιουσίες μας , τα όνειρά μας θα παραδοθούν στο έλεος των κτηνανθρώπων
Από την άλλη , η γη μας θα ποδοπατηθεί από μαζικές εγκαταστάσεις εβραίων που θα συρρεύσουν από όλες τις χώρες του κόσμου .
Χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσω του οχετού της Τουρκίας και του ελεγχόμενου βορρά θα προστεθούν στη δημογραφική αλλοίωση και το χάος .
Εκ παραλλήλου , κατευθυνόμενα τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες θα οδηγούν παραγωγικές ομάδες του τόπου στην απόγνωση και την εξαθλίωση .
Στο μεταξύ ο μιαρός υπόκοσμος της πολιτικής θα αποβάλει τις μάσκες και μαζί με όλο τον λεπρώδη συρφετό των προδοτών και των ανθελλήνων θα καθυβρίζει τα σύμβολα μας , θα παραβιάζει την ιστορία μας , θα αλλοιώνει τη γλώσσα μας , σε αγαστή συνεργασία με τους δημίους της πατρίδας μας .
Η μαζική φυγή των ελλήνων θα είναι τότε αναπόφευκτη .Η σκληρή μοίρα της Ίμβρου και της Τενέδου θα επιπέσει στις απροστάτευτες ζωές μας .
Έλληνα της Κύπρου , μην αφήσεις την ελπίδα της απελευθέρωσης να χαθεί για πάντα. Πίστεψε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και διεκδίκησε την ελληνικότητα της γης σου .Mην αφήσεις να περάσουν τα σχέδια των τούρκων και άγγλων κατακτητών .
Έλα μαζί μας συνέλληνα , δώσε και συ τον αγώνα μέσα από τις φάλαγγες μας , για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .



Οι θέσεις του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου .
Η Κύπρος είναι γη ελληνική που κατέχεται από αγγλικές και τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις .
Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης συνιστούσε παράταση της αγγλικής κατοχής με άλλη μορφή .Δημιουργούσε επίσης τις προϋποθέσεις για την παράδοση της Κύπρου στο τουρκικό επεκτατισμό .
Η τουρκοκυπριακή μειονότητα , κατάλοιπο της μακράς οθωμανικής κατοχής συνεργάστηκε με τις κατακτητικές δυνάμεις ενάντια στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. καθώς και στην πραγματοποίηση της τουρκικής εισβολής . Έκτοτε συν-κατέχει τη πατρίδα μας μαζί με τον στρατό εισβολής του 1974 .
Η εκ μέρους του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου αποδοχή της Ζυρίχης η παράδοση χάρτου προς επίλυση δήθεν του εδαφικού , καθώς και οι επακολουθήσασες υποχωρήσεις που οδηγούν στις διάφορες μορφές λύσης δικοινοτικότητας , διζονικότητας και συγκυβέρνησης με τους τούρκους , αποτελούν κατάπτυστες επιλογές έως πράξεις εσχάτης προδοσίας .
Εμείς , η νέα γενεά των ελλήνων της Κύπρου στα πλαίσια μάλιστα της δυναμικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν σεβόμαστε καμία συμφωνία , συνθήκη ή πρόταση που παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές .
Έμπνεοι οργής για όσα συνέβησαν εις βάρος της πατρίδος μας , προκαλούμε τη ρήξη με το παρελθόν και την διεκδίκηση του ελληνικού μέλλοντος μας σε αυτή τη γη .
Να πέσουν τα είδωλα των προδοτών από τα βάθρα τους και να σιγήσουν οι φωνές της υποχώρησης και της εθνικής ταπείνωσης .
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ο μοναδικός σκοπός είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ .
Προς τούτο απαιτούμε :
ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ .
Ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων μέσω της ειδικής φορολόγησης των τραπεζών και της επιστράτευσης της εκκλησιαστικής επιχειρηματικής περιουσίας .
Αναθεωρητική προσαρμογή του Ζυριχικού συντάγματος στην Ευρωπαϊκή αντίληψη της πλειοψηφικής δημοκρατίας και του δικαίου .
Καταγγελία των τουρκοκυπρίων για συνεργασία τους με τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής .
Μετατροπή των αγγλικών βάσεων σε βάσεις του ευρωπαϊκού στρατού που η παρουσία του θα εγγυηθεί την ασφάλεια της κυπριακής ευρωπαϊκής δημοκρατίας από εξωτερικές επιβουλές και εσωτερικές ανταρσίες .
Επανατοποθέτηση του προβλήματος πάνω στο αίτημα της αποχώρησης των κατοχικών δυνάμεων και των εποίκων .Στην επιστροφή όλων των ελλήνων προσφύγων και των τουρκοκυπρίων μετοίκων που θα αποδεσμευτούν από τον τουρκικό επεκτατισμό , προς ειρηνική συμβίωση στα πλαίσια μιας ενιαίας πλειοψηφικής δημοκρατίας .
Παράλληλα με την μόνη απαιτούμενη λύση επιβάλλεται η πολύμορφη προετοιμασία του απελευθερωτικού πολέμου .
Τα σχέδια των κατακτητών δεν θα περάσουν .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
( Ε.ΔΗ.Κ.)

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


Η παρουσία του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στη πολιτική σκηνή του τόπου, είναι αποτέλεσμα μακράς αναζήτησης προς καθορισμό του ιδεολογικο-πολιτικού σχήματος δια του οποίου ο κυπριακός ελληνισμός να υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο τα εθνικά του οράματα σε αρραγή σχέση με την υπεράσπιση και διεκδίκηση των λαϊκών δικαίων .
Ιδεολογία του Ε.ΔΗ.Κ. είναι η ΕΘΝΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το όνομα και η ουσία της ιδεολογίας μας αναδύεται μέσα από τους μακραίωνους αγώνες του ελληνικού έθνους για την υπεράσπιση των εθνοφυλετικών αξιών και των λαϊκών δικαίων , την υπεράσπιση της φυλετικής ταυτότητας και πατρώας γης και τη κατάκτηση του πνευματικού αυτοπροσδιορισμού , της πολιτικής και οικονομικής αυτοδυναμίας και της εθνικής και λαϊκής αυτοθέσμισης και αυτονομίας .
Το έθνος είναι ζώσα δημιουργική δύναμη , ανώτατο δημιούργημα της φύσης και της ιστορίας που πραγματώνεται δια της αφύπνισης και ενεργοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων της ανθρώπινης φύσης .Μέσα στις δομές του αίματος που συνθέτει τη φυλετική μας ταυτότητα , βρίσκεται κεκρυμμένο το εθνικό μας πεπρωμένο . Από τη παιδεία , από τη κοινωνικο-οικονομική δομή της κοινωνίας και το τρόπο που παράγεται ο πολιτικός λόγος και η εξουσία , εξαρτάται η ανάδυση αυτής της δημιουργικής δυνάμεως ή η καταβαράθρωση της .
Θεωρούμε πως και στους τρεις αυτούς τομείς η κοινωνία μας ευρίσκεται σε βαθιά κρίση .Απαιτείται ως εκ τούτου κοινωνική αναδόμηση , πολιτική δημοκρατική αναθέσμιση ως και αναπροσδιορισμός του ρόλου και του σκοπού της παιδείας .
Η κρίση αυτή δεν είναι φαινόμενο κυπριακό αλλά παγκόσμιο .Η επικυριαρχία των ιδεολογημάτων του κομμουνισμού , του σοσιαλισμού και καπιταλισμού μαζί με μια ασταμάτητη εκβλάστηση συγγενών ιδεολογημάτων , προλείαναν το έδαφος και άλωσαν τις συνειδήσεις , για την ισοπεδωτική επέλαση της παγκοσμιοποίησης . Ενώπιον αυτού του πανσπερμιακού φυλετικού χάους που υλοποιείται καθημερινά με την επίταση της λαθρομετανάστευσης , την διάλυση των εθνικών οικονομιών , την κατακρήμνιση των εθνικών αξιών μόνον οι δυνάμεις του εθνικισμού είναι σε θέση να αντιπαλέσουν .
Τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε μαζί με όλους τους ομοφύλους μας , ευρωπαίους εθνικιστές με στόχο να καταστήσουμε την Ευρώπη , την δύναμη που θα εξουσιάσει του πλανήτη και θα επιβάλει δια της ισχύος της , το σεβασμό στη φύση και τη δημιουργική εναρμόνιση του ανθρώπου με αυτήν .
Θα αντιτάξουμε στον ισοπεδωτισμό και απανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης τον φυσιοκεντρικό ανθρωπισμό του εθνικισμού μας .
Οι καταστροφικές ροπές του σύγχρονου κόσμου με τα πολλαπλά προβλήματα που παράγουν , προστίθενται στο μεγάλο εθνικό πρόβλημα που εμείς οι έλληνες της Κύπρου αντιμετωπίζουμε με την κατοχή της πατρίδος μας από τον τουρκικό στρατό και τους τουρκοκύπριους συνεργάτες του .
Το πολιτικό κατεστημένο του τόπου ως μέρος της παρακμής και της σήψης όχι μόνο αδυνατεί εκ των πραγμάτων να αντιμετωπίσει τη κρίση και να αποτινάξει τη κατοχή αλλά εκφράζει την υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα και απεργάζεται τη εθνική ταπείνωση και τον ραγιαδισμό .
Ως εκ τούτου , το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)καθίσταται το πολιτικό όργανο μάχης που οι συνθήκες επιβάλλουν να συγκεντρώσει τις εναπομείνασες εθνικές δυνάμεις και πέρα από φατριαστικές και απομονωτικές τάσεις να ανοιχθεί προς τη κοινωνία για τη σφυρηλάτηση ενός μαζικού εθνικιστικού ρεύματος που μέσα από τα υπάρχοντα όργανα εξουσίας θα ανακόψει την υποχώρηση θα παραμερίσει τον θλιβερό εσμό των φαύλων και τουρκοπροσκυνημένων και θα επανενθρονίσει στη κοινωνία τις αξίες και τα οράματα της εθνικής λαϊκής βούλησης για μια Κύπρο ελεύθερη και ελληνική και μια κοινωνία δικαίου και προόδου .
Ενώπιον των ιστορικών και πολιτικών παροντικών δεδομένων της Κύπρου στα πλαίσια των γενικών γεωπολιτικών εξελίξεων , οι θέσεις μας , οι στρατηγικοί στόχοι και οι τακτικές κινήσεις που προκύπτουν , περιστρέφονται σε πέντε κεντρικούς άξονες .

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ :
Το πρόβλημα της Κύπρου αρχίζει με την επιβολή του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και τον τερματισμό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α.
Η συνεργασία Άγγλων , Τούρκων και Σιωνιστών οδηγεί στη συνέχεια στη τουρκική εισβολή του 1974 και τη κατοχή , με την συνεργασία της τουρκοκυπριακής μειονότητας . Μια μειονότητα που ως κατάλοιπο της οθωμανικής κατοχής αναγορεύθηκε σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων σύμφωνα με το κατακτητικό Ζυριχικό σύνταγμα , το οποίο ουδέποτε ο κυπριακός ελληνισμός επικύρωσε δια της ψήφου του .
Το δίκαιο της ισχύος το οποίο μας επεβλήθη δια του Ζυριχικού συντάγματος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας είμαστε ισότιμα μέλη .Δια τούτο αρνούμαστε να δεχθούμε οιανδήποτε παράκαμψη των κεκτημένων αξιών της Ευρώπης και να υποταχθούμε εκ νέου στους σκοπούς και τις επιδιώξεις του τουρκικού επεκτατισμού και των συνεταίρων του μέσω μιας λύσης δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας .

Στρατηγικοί στόχοι και ιδεολογικές αρχές :
Σκοπός είναι η απελευθέρωση της πατρίδος από τις τουρκικές και αγγλικές δυνάμεις κατοχής και η εγκαθίδρυση μιας ενιαίας και αυτεξούσιας πλειοψηφικής ελληνικής δημοκρατίας της Κύπρου . Η απελευθέρωση είναι ισοδύναμη με την αυτοδιάθεση .
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

Θέσεις και κατευθύνσεις .
Απορρίπτουμε κάθε γενόμενη συμφωνία , συνθήκη ή πρόταση που παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές .
Επανατοποθέτηση του κυπριακού ως προβλήματος εισβολής κατοχής και απελευθέρωσης σε όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά όργανα .Ανανέωση του διπλωματικού σώματος και διεθνής εκστρατεία διαφώτισης .
Αποχώρηση του τουρκικού κατοχικού στρατού και απάντων των εποίκων
Αποσύνδεση της τουρκοκυπριακής μειονότητας από τον τουρκικό επεκτατισμό ως πράξη αλληλένδετη με τη διατήρηση του δικαιώματος του πολίτου της κυπριακής δημοκρατίας . Κλείσιμο των οδοφραγμάτων και διακοπή κάθε είδους βοήθειας προς τους συνεργάτες του τουρκικού κατοχικού στρατού .
Μετατροπή των αγγλικών στρατιωτικών βάσεων σε βάσεις ευρωπαϊκού στρατού που θα εγγυηθεί την κυπριακή δημοκρατία και θα την προστατεύσει από ξένες επιβουλές .
Ενιαίος ελληνικός στρατός των δυο κρατών του ελληνισμού , Ελλάδος και Κύπρου .( Ειδική φορολόγηση του πλούτου και των τραπεζών για την άμυνα . Επιστράτευση επιχειρηματικής εκκλησιαστικής περιουσίας υπό την εποπτεία αυτής για δημιουργία ισχυρών ενόπλων δυνάμεων .)
Πολιτική ανύψωσης του εθνικού φρονήματος , καταπολέμηση της ηττοπάθειας και περιθωριοποίηση των εκφραστών της . Απαγκίστρωση της νεολαίας από τα ναρκωτικά , τον εφησυχασμό και τον ευδαιμονισμό . Συντριβή της φαυλοκρατίας και της διαφθοράς ( Εισαγωγή της ποινής της ισόβιας εξορίας και της δήμευσης της περιουσίας σε φαύλους και διεφθαρμένους )
Διακοπή των συνομιλιών που οδηγούν στην αποδοχή των πολιτικών στόχων της εισβολής και στη παράταση της κατοχής ελληνικής γης από τους Άγγλους.
Εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και καταγγελία της Τουρκίας για εγκλήματα πολέμου σε διεθνή δικαστήρια .
Συνομιλίες με βάση το ευρωπαϊκό δίκαιο και σκοπό την επιστροφή των ελλήνων προσφύγων στις εστίες τους και των τουρκοκυπρίων μετοίκων στις δικές τους στα πλαίσια μιας ειρηνικής συμβίωσης που εγγυάται η ενιαία πλειοψηφική δημοκρατία και η Ευρώπη .
Ύπατο συμβούλιο πανελλήνων με τη συμμετοχή των κρατών του ελληνισμού , Ελλάδος και Κύπρου , του σκλαβωμένου και απόδημου ελληνισμού για τη χάραξη πανεθνικής στρατηγικής .
Ανάπτυξη της εθνικής πολεμικής βιομηχανίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής συνεργασίας .


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
Επίκεντρο της οικονομίας είναι η παραγωγή . Η συρρίκνωση της συνιστά την ουσία του προβλήματος που έχει ως αιτία του την χειραγώγηση της από το παρασιτικό τραπεζικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο .Συνέπεια αυτής της συσσώρευσης του κεφαλαίου στις τράπεζες και της αυθαίρετης διαχείρισης τόσο του κόστους του χρήματος όσο και της διάθεσης του , είναι η αναγόρευση των τραπεζιτών σε ανώτατους άρχοντες των εθνών και εκμεταλλευτές της εργατικής δυνάμεως των κοινωνιών .
Το γεγονός αυτό συντηρεί εκ των άνω ταξικούς διαχωρισμούς και μονοπωλιακά συμφέροντα αλληλένδετα με ελεγχόμενες εξουσιαστικές δομές που μετατρέπουν τη δημοκρατία σε πλουτοκρατία και τη κοινωνία ελευθέρων ανθρώπων σε συρφετό σκλάβων .
Η σύζευξη του χρήματος και της εξουσίας αναιρεί τη δυνατότητα του λαϊκού και εθνικού αυτεξούσιου .
Το κέρδος αναγορεύεται σε ύψιστο σκοπό της οικονομίας προς χάριν του οποίου κάθε παραβίαση της φύσης και του ανθρώπου γίνεται επιτρεπτή .( οικολογική καταστροφή – παιδεία που μετατρέπει τον άνθρωπο σε αναλώσιμο εργαλείο .- Χειραγώγηση της επιστήμης και κατάργηση της ανθρωπιστικής γνώσης .- Παραγωγή δικαίου προς εξυπηρέτηση των τραπεζών – Νομιμοποίηση της καταλήστευσης και καθυπόταξης των λαϊκών τάξεων )


Στρατηγικοί στόχοι και ιδεολογικές αρχές :
Το κράτος είναι δικαιωματικά ο αποκλειστικός διαχειριστής της εθνικής υπεραξίας της εργασίας των παρελθουσών γενεών στα πλαίσια της οποίας τίθεται κάθε μορφή ατομικής εργασίας και παραγωγής . Το έθνος είναι το μείζον υποκείμενο ιστορικής δράσης . Το εθνικό πεπρωμένο είναι ο ύπατος προσδιοριστής κάθε ατομικού δικαιώματος και ατομικής δράσης . Το γενικό καλό προέχει του ατομικού . Για τούτο κάθε ατομική οικονομική δραστηριότητα πρέπει να οριοθετείται από το γενικό συμφέρον του έθνους και του λαού .
Η οικονομία πρέπει να υπηρετεί το σύνολο της κοινωνίας. Το κράτος να είναι ο ρυθμιστής των οικονομικών δυνάμεων και η εγγύηση της λαϊκής εξουσίας. Απώτερος στόχος η κατάργηση της δουλείας του τόκου .

Θέσεις και κατευθύνσεις .

· Δημιουργία κρατικής ανταγωνιστικής τράπεζας τα κέρδη της οποίας θα επιστρέφουν στο λαό .Κεντρικός σκοπός η ενίσχυση της οικογενειακής και μικρομεσαίας επιχείρησης .
Δημιουργία υπουργείου επιχειρηματικής ανάπτυξης που θα διαχειρίζεται τη κρατική τράπεζα και θα προσφέρει κάθε πληροφορία που θα βοηθά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που θα τίθενται υπό τη προστασία της κρατικής τράπεζας .
Στήριξη αυτοδύναμων συνεταιριστικών λαϊκών επιχειρήσεων ( παραγωγή-μεταποίηση – εμπορία )
Επένδυση στο τομέα της ναυτιλίας με επικέντρωση στη συγκοινωνιακή ναυσιπλοΐα της Μεσογείου .
Στήριξη των συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων υπό τον όρο της παραγωγικής ανακύκλησης του κεφαλαίου σε εθνικό χώρο .
Αυστηρή φορολόγηση παρασιτικών αντιπαραγωγικών επενδύσεων και εισοδημάτων .
Φορολόγηση πραγματικών εισοδημάτων και μείωση των εμμέσων φόρων .
Παραχώρηση των ακαλλιέργητων γαιών στους επαγγελματίες αγρότες.
Συμμετοχή των εργατών στα κέρδη των μονοπωλίων και των μεγάλων επιχειρήσεων .
Το κράτος προσδιοριστής των επιτοκίων .
Επιστροφή όλων των περιουσιών που αρπάχθηκαν από τις τράπεζες μέσω της χρηματιστηριακής απάτης .
Αλλαγή ολόκληρου του νομοθετικού πλαισίου στήριξης της ληστρικής δραστηριότητας των τραπεζών .Κατάργηση της ποινής της φυλάκισης για οικονομικά χρέη . Η ελευθερία του ανθρώπου δεν μπορεί να τίθεται ως όρος στις οικονομικές συναλλαγές .
Η πολύτεκνη οικογένεια να τεθεί υπό την υψηλή προστασία του κράτους .
Προστασία του διεθνούς διαμεσολαβητικού εμπορίου που εδρεύει στην επικράτεια .
Ανάπτυξη της ιδιωτικής παραγωγικής δραστηριότητος και συρρίκνωση του κρατικού παραγωγικού τομέα . Ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων που επιβαρύνουν τον φορολογούμενο λαό . Το δημόσιο δεν είναι επιχείρηση αλλά διαχείριση των όρων της οικονομικής δραστηριότητας του λαού με γνώμονα το γενικό καλό .
Συρρίκνωση του δημοσιοϋπαλληλικού δυναμικού και διοχέτευση αυτού στον ιδιωτικό τομέα .
Υποστήριξη του ελεύθερου επαγγελματία ως εργαζόμενου με ίσα δικαιώματα ασφάλειας και παροχών .
Αυστηρά μέτρα κατά της εργοδότησης λαθρομεταναστών .Πανευρωπαϊκός σχεδιασμός μιας βιώσιμης επιστροφής στις πατρίδες τους που εξ αιτίας της δράσης του καπιταλισμού αναγκάζονται να εγκαταλείπουν το τόπο τους .
Σύστημα δημόσιας υγείας ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικής εκμετάλλευσης .


ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Οι θεσμικές αλλαγές εκφράζουν την ανάγκη μετασχηματισμού της παρούσας μορφής δημοκρατίας που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η παραγωγή της εξουσίας εκ των άνω , δηλαδή από τα ολιγοπώλια του πλούτου , από το διεθνές και ντόπιο παρασιτικό τραπεζικό κεφάλαιο , από τον κλήρο , από ξένα κέντρα αποφάσεων , από μασονικές στοές και σιωνιστικές σέκτες , από φατριαστικά συμφέροντα που από κοινού διαμορφώνουν ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό πολιτικό λόγο και νομοθετούν υπέρ όλων αυτών των συμφερόντων παρέχοντας στο λαό την κατά φαντασία συμμετοχή στην εξουσία δια της ψήφου .
Η επιβολή της εξουσίας εκ των άνω επιβάλει την αναξιοκρατία , την φαυλοκρατία , την εκμετάλλευση των λαϊκών δυνάμεων , την ηττοπάθεια και υποχωρητικότητα σε όλα τα μέτωπα , την καταστροφή της νεολαίας , την περιθωριοποίηση και καταβαράθρωση ότι ζωντανού και ακμαίου διαθέτει ο λαός , επιβάλει την ξενοκρατία και προάγει τους σκοπούς της , διαλύει την εθνική λαϊκή κοινότητα και την μετατρέπει σε φυλετικό χάος . Εξουσιάζει δια της συγχύσεως .Αυτή είναι η πλουτοκρατική δημοκρατία . Σκοτώνει για χάριν του κέρδους τα σώματα και τις συνειδήσεις . Είναι ισοδύναμη με τον όλεθρο , την αλλοτρίωση και την παρακμή . Οι δομές της πλουτοκρατικής δημοκρατίας αναπαράγουν τη σήψη , διαιωνίζουν την τυραννία .

Στρατηγικοί στόχοι και ιδεολογικές αρχές :

Η δημιουργία μίας ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μέσα από τις δομές της , η εθνική λαϊκή κοινότητα θα κατακτήσει το αυτεξούσιο της , την αυτονόμηση της , την δυνατότητα αυτοθέσμισης της και δι αυτών να επανεύρει την αυτογνωσία της και τον δρόμο του ιστορικού της πεπρωμένου . Θέλουμε ένα εθνικό λαϊκό κράτος που να είναι το όργανο μάχης και αγώνος των λαϊκών δυνάμεων ενάντια σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης και τυραννίας . Ένα κράτος ,όργανο των λαϊκών παραγωγικών ενώσεων , των τοπικών αυτοδιοικούμενων κοινοτήτων , του στρατού και της εθνικής διανόησης .

Θέσεις και κατευθύνσεις :

Θέσμιση των τοπικών λαϊκών συνελεύσεων ως παράπλευρου οργάνου τοπικής αυτοδιοίκησης με δυνατότητα υποβολής προτάσεων προς τα συμβούλια τοπικής αυτοδιοίκησης και τη νομοθετική εξουσία . Πρόσβαση στα κρατικά μέσα ενημέρωσης .
Συμβολή των παραγωγικών ενώσεων και της αυτοδύναμης τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωση νομοθετικού και εσωτερικού πολιτικού λόγου .
Μετασχηματισμός της ισχύουσας πλουτοκρατικής δημοκρατίας σε εθνική λαϊκή δημοκρατία δια της μεταφοράς εξουσιών προς το λαό .
Σχολή πολιτικών ηγητόρων όπου θα καλλιεργείται ηθική και εθνική συνείδηση ως θεμέλιο κάθε γνώσης .
Ύπατο συμβούλιο εθνικής διανόησης με δυνατότητα ελέγχου των εξουσιών και δικαίωμα παρέμβασης προς ανακοπή ενεργειών που αντιβαίνουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές του έθνους , της φύσης και της ανθρώπινης ελευθερίας . Η διανόηση προστάτης του εθνικού λαϊκού συντάγματος των εθνικών αξιών και των νόμων .
Αξιοκρατία μέσω ενός συστήματος παιδείας όπου οι ταλαντούχοι και άξιοι προωθούνται προς την ανώτατη κατάρτιση και στελέχωση των κρατικών υπηρεσιών .
Ανεξαρτησία του στρατού . Μη παρέμβαση άλλων εξουσιών στην προαγωγή των αξιωματικών . Σύνδεση στρατού και παιδείας .
Θέσμιση της ποινής της δήμευσης της περιουσίας και της ισόβιας εξορίας σε αδικήματα φαυλοκρατίας και διαφθοράς δημοσίων λειτουργών .
Οικολογική πολιτική που εδράζεται στην αντίληψη της αρραγούς σχέσης του ανθρώπου με τη φύση .
Δωρεάν πρόσβαση στη δικαιοσύνη στα λαϊκά στρώματα . Ισονομία στη πράξη. Κάλυψη νομικής ασφάλειας από τα ασφαλιστικά ταμεία .


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό . Με γνώμονα αυτή τη ρήση του εθνικού μας ποιητή πρέπει να κοιτάξουμε ξανά την ιστορία μας και την πνευματική μας κατάσταση .
Θεμέλιο της εθνικής μας ταυτότητας είναι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός . Κατ’ εκείνη τη περίοδο εκδηλώθηκε η βαθύτερη ουσία του αίματος μας , ως ελευθερία σκέψεως και δημιουργίας σε αναζήτηση της μεγίστης και καλλίστης αρμονίας με τον κόσμο .Η αρχαία ελληνική γλώσσα αποτελεί επίσης τον οίκο του ελληνισμού και της αλήθειας του .Πάνω στην αρχαιοελληνική γραμμή βάδισε και η μετά την αναγέννηση Ευρωπαϊκή πολιτισμική δημιουργία που σε μεγάλο βαθμό αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας .Υπάρχει μια μακραίωνη αμφίδρομη πολιτισμική σχέση μεταξύ Ελλάδος και Ευρώπης που δημιουργεί μια κοινή πολιτισμική ταυτότητα .
Η άλλη πνευματική πραγματικότητα του έθνους είναι η ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Από την αρχαία ελληνική γραμμή προέρχεται η ελευθερία του λόγου , που αποτελεί το θεμέλιο της δημοκρατίας , η επιστήμη , η τεχνολογία και η τέχνη , άνευ των οποίων είναι αδιανόητη κάθε πρόοδος και ευδαιμονία .
Δια της χριστιανικής πίστης επιτελείται η ηθική και πνευματική καλλιέργεια .
Αυτά τα δύο πνευματικά ρεύματα , του ελληνοευρωπαϊκού πολιτισμού και της ορθοδοξίας , πρέπει να συνυπάρξουν υπό τη ρυθμιστική παρέμβαση του κράτους με μέτρο την κοινωνική ειρήνη και δικαιοσύνη , τη πρόοδο και την ευημερία .
Έργο της πολιτείας είναι να διασφαλίζει την ελεύθερη προσπέλαση αυτών των δύο πνευματικών ρευμάτων στην ελληνική κοινωνία .
Παράλληλα με την διδασκαλία της ορθόδοξης πίστης στη δημόσια παιδεία είναι επιβεβλημένη η επανενθρόνιση του πνεύματος της ελληνικής φιλοσοφίας για την καλλιέργεια της γνωσιολογικής , πολιτικής , αισθητικής και ηθικής συνείδησης .
Η συμβολή της πολιτικής στη πνευματική αναγέννηση του έθνους είναι η διασφάλιση πνεύματος ειρήνης και αλληλοσεβασμού ανάμεσα στην αναγεννητική ευρωπαϊκή πορεία και τη παράδοση .


Στρατηγικοί στόχοι και ιδεολογικές αρχές :

Εθνική αυτογνωσία . Προσδιορισμός της πνευματικής μας ταυτότητος μέσα από μια αξιολογική προσέγγιση της ιστορίας μας .
Ανάδυση των δημιουργικών δυνατοτήτων του λαού μας μέσα από μια παιδεία φυσιοκεντρικού ανθρωπισμού .
Πνευματική καλλιέργεια του ελληνικού ηγεμονικού πνεύματος στην Ευρώπη και τον κόσμο , δια της πολιτισμικής μας κληρονομιάς ( κοσμικής και θρησκευτικής ) και της ζώσας πολιτισμικής δημιουργίας .


Θέσεις και κατευθύνσεις :

Παιδεία που να καλλιεργεί το ήθος και την εθνική συνείδηση , την ελευθερία της σκέψεως και του λόγου , την επιστημονική κατάρτιση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό .
· Επιλογή των αρίστων στο ήθος και στο πνεύμα και προώθηση αυτών έως τις ανώτατες βαθμίδες της εκπαίδευσης υπό την οικονομική αρωγή του κράτους.
Επαγγελματικός προσανατολισμός σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις κλίσεις εκάστου . Προϋπόθεση αυτού είναι μια παιδεία εξωτερίκευσης των ικανοτήτων και των ταλέντων .
Προτεραιότητα στην ιδιοφυΐα και μεγαλοφυΐα .Οι καλύτεροι να άρχουν .
Διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας .
Συμβολή του έθνους στην Ευρωπαϊκή έρευνα του διαστήματος . Δημιουργία της απαραίτητης πανεπιστημιακής υποδομής .
Οικονομική ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας .
Σχολές τέχνης από το στάδιο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Στήριξη κάθε πολιτισμικής δημιουργίας .και επιβράβευση της από τη πολιτεία. Κράτος μέριμνας για τον πολιτισμό .
Προώθηση του κλασσικού αθλητισμού .
Προγεννητικός έλεγχος με σκοπό τη γέννηση υγιών ανθρώπων


Γεωστρατηγικές θέσεις στα πλαίσια μιας Ευρωπαϊκής συναντίληψης .

Άρση υποστήριξης της επιθετικής συμπεριφοράς Αγγλίας , Αμερικής και Σιωνισμού στο χώρο της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής . Στήριξη λαϊκών δημοκρατιών στις εν λόγω περιοχές προς αναχαίτιση της μετανάστευσης προς την Ευρώπη . Παραγωγικές επενδύσεις στις περιοχές από όπου προέρχεται η λαθρομετανάστευση .
ΟΧΙ στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη . Δικαιοσύνη στη Μικρά Ασία προς του λαούς που υπέστησαν γενοκτονία , εκδιώχθηκαν από τη γη τους ή ποδοπατούνται από το τουρκικό κράτος .
Υποστήριξη ένταξης της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση .
Αίτημα για δημιουργία κράτους στο Πόντο που θα γίνει ο κρίκος σύνδεσης Ρωσίας – Ελλάδος .
Συμμετοχή στους αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρώπης .
Συνεργασία με όλα τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης για τη σφυρηλάτηση ενός πανευρωπαϊκού εθνικιστικού μετώπου προς αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων .
Προστασία της εθνικής κυριαρχίας . Μετάβαση προς κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα μέσα από εθνικές συναινέσεις και όχι μεταθέσεις εθνικών εξουσιών και δικαιωμάτων .
Αγώνας για μια Ευρώπη κοινού αίματος και πολιτισμικής ομοιογένειας .
Αποτροπή θρησκευτικής αντιπαράθεσης με τον ισλαμικό κόσμο . Αυτό θα διευκόλυνε τον σιωνισμό και τα όργανα του . Σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τις Αραβικές και ισλαμικές χώρες .

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

Οι εχθροί του εθνικισμού μας θα προσπαθήσουν να μας κατατάξουν στο υπάρχον πολιτικό φάσμα προκειμένου να επιφέρουν τη σύγχυση , την απομόνωση και αποδυνάμωση μας .
Όμως η μεγάλη αλήθεια την οποία πρέπει να τονίσουμε , είναι πως η ιδεολογία μας αναδύεται μέσα από τη γνώση και την εμβίωση της ελληνικής ιστορίας , και δεν είναι κάποιο ξενόφερτο ιδεολόγημα αριστεράς , δεξιάς ή κεντρώας απόκλισης .
Η ιδεολογία μας είναι η νέα πρόταση αναθέσμισης και αναδόμησης της κοινωνίας .
Ο κομμουνισμός απέτυχε διότι αρνήθηκε την αρχή του έθνους και της ατομικής πρωτοβουλίας και ιδιοκτησίας ως κινήτρου δημιουργίας . Κατέρρευσε αφήνοντας πίσω του συντριμμένα έθνη .Ως ιδεολόγημα παραμένει ακόμα κατάλοιπο μιας μακράς ασθένειας αλλά και άλλοθι στα χέρια μερικών διεθνιστών και ανθελλήνων .
Ο καπιταλισμός επίσης αποδείχθηκε καταστροφικός . Ευνόησε τη συσσώρευση του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια λίγων τραπεζιτών , παράγοντας καταρρεύσεις εθνικών οικονομιών , μαζικές μεταναστεύσεις πληθυσμών , φτώχια , δουλεμπόριο ηθική και πνευματική ερείπωση . Αφού σκότωσε τις ψυχές με τη καταστροφή των εθνικών οραμάτων και παραδόσεων τώρα συντρίβει τα σώματα με την δήθεν αδυναμία του να σταματήσει τη διακίνηση και χρήση των ναρκωτικών .
Τα κεντρώα ιδεολογήματα της σοσιαλδημοκρατίας και των παραφυάδων της συγκεντρώνουν όλα τα κακά του κομμουνισμού και του καπιταλισμού σε ένα ρυπαρό σύμφυρμα .Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην ιστορία από την οποία επωφελούνται μόνο οι τράπεζες και τα αλυσιδωτά συμφέροντα τους .
Προς αυτό το ολέθριο πολιτικό κατεστημένο κηρύττουμε τον δι’ όλων των νομίμων μέσων , αδιάκοπο πόλεμο , έχοντας επίγνωση πως ο αγώνας αυτός εναντίον του κατεστημένου μπορεί να διεξαχθεί μόνο με συντεταγμένες δυνάμεις και συντονισμένη δράση .

Στρατηγικός σκοπός του αγώνος μας είναι η ανασύσταση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ , κύριο χαρακτηριστικό της οποίας θα είναι η ελληνική φυλετική ταυτότητα και συνείδηση που θα την συνενώνει το λαϊκό δίκαιο μέσω ενός κράτους που θα την εκφράζει και προστατεύει ..
Προς επίτευξη του σκοπού θα κινηθούμε μέσω τριών συγκλινουσών κατευθύνσεων .
Πρώτη κατεύθυνση είναι η δια της πολιτικής δράσεως συμμετοχή στην εξουσία και η ανατροπή των αντιλαϊκών και αντεθνικών νόμων και θεσμών ως και η προώθηση των νέων νόμων και θεσμών της ΕΘΝΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ μας .
Δεύτερη κατεύθυνση είναι ο αδιάπτωτος ιδεολογικός αγώνας στα πλαίσια του οποίου επιβάλλεται η δημιουργία εθικο-λαϊκών σωματείων και αθλητικών συλλόγων όπου θα πραγματωθεί στη βάση της η ενότητα του λαού που έθραυσαν οι ξενόφερτες αντεθνικές ιδεολογίες του κομμουνισμού , του σοσιαλισμού , και του καπιταλισμού . Στους χώρους αυτούς θα ασκείται συστηματικά ο ιδεολογικός αγώνας για τη διαμόρφωση της εθνικοδημοκρατικής συνειδήσεως .
Τρίτη κατεύθυνση είναι η δημιουργία εθνικο-λαϊκών , εθνικοδημοκρατικών εργατικών συνδικάτων . Προέχει για τον εθνικισμό μας η υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των λαϊκών τάξεων , των εργατών , των αγροτών , των ελεύθερων επαγγελματιών των μικρομεσαίων επιχειρηματιών , του παραγωγικού κεφαλαίου . Αγώνας στον εργασιακό χώρο ο οποίος θα υποστηρίζεται από το πολιτικό αγώνα .



Προϋπόθεση του εθνικοδημοκρατικού μας αγώνα στα πλαίσια των ιδιαζόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος , είναι η πολιτική και ιδεολογική αυτονομία και αυτοδυναμία του κόμματος μας που θα διασφαλιστεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης των καλυτέρων στους τομείς δράσης και εργασίας και θα αποτελέσει το εχέγγυο για μια ορθή πορεία και βέβαιη ενρίζωση της ιδεολογίας μας και της πολιτικής οργάνωσης μας στη κοινωνία .




Επίλογος
Οι ιδέες είναι νεκρές , κούφιες οι λέξεις , άζωες και άψυχες οι διακηρύξεις χωρίς τη πίστη και τον αγώνα . Η εγκαθίδρυση των εθνικών αξιών , η αναβίωση των εθνικών οραμάτων και η υπεράσπιση των λαϊκών δικαίων πραγματοποιείται μόνο με τον καθημερινό πολιτικό αγώνα ενάντια στις οργανωμένες δυνάμεις της υποχώρησης , της εθνικής ταπείνωσης , της εκμετάλλευσης και καταλήστευσης του λαού ,της παρακμής και της διαφθοράς . Τούτη την ύστατη ώρα , που η Κύπρος κινδυνεύει να χαθεί κάτω από την πίεση του διεθνούς σιωνισμού , των Άγγλων και Τούρκων κατακτητών και των τουρκοπροσκυνημένων υποτακτικών τους , καλούμε όλες τις διάσπαρτες δυνάμεις του εθνικισμού , άτομα , ομάδες , κινήματα , σε ενότητα πίστης και συναπόφασης κάτω από τις οργανωτικές δομές του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για να δώσουμε στο πολιτικό πεδίο , τη μεγάλη μάχη της υπεράσπισης της ελληνικότητας της Κύπρου μας και της δημιουργίας ενός μεγάλου , ισχυρού , μαζικού εθνικιστικού κόμματος που θα οδηγήσει το κυπριακό ελληνισμό στα ιστορικά του οράματα και πεπρωμένα .

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ .

ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ